Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با اشاره به اینکه اکنون روزانه هفت میلیون لیتر بنزین پاک در این پالایشگاه تولید می شود، گفت: با اجرای طرح تبدیل کاتالیستی نفتا علاوه بر افزایش کیفیت بنزین تولیدی به یورو ۵، طرفیت تولید نیز به ۸.۵ میلیون لیتر می‌رسد.

«حامد آرمان‌فر» امروز ( سه شنبه) در نشستی خبری با اشاره به اینکه گازوییل پالایشگاه تهران مطابق استانداردهای یورو و نسبت به پالایشگاه‌های دیگر کیفیت بالاتری دارد گفت: با وجود مشکلات در شرایط کرونا، اورهال انجام شد و تجمع نیروی کار که ریسک‌های زیادی را ایجاد می‌کند، این اورهال تمام شد و با تدابیر شدید بهداشتی اتفاق خاصی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کار در شرکت‌های پالایشی در صنعت نفت و گاز خطیر است و کار مستمر و شبانه‌روزی انجام می‌شود و روزانه ۵۳ هزار و ۵۰۰ بشکه (معادل هشت میلیون لیتر) گازوییل یورو ۴ و یور ۵ در این پالایشگاه تولید و به تهران و البرز و از خط لوله به مشهد ارسال می‌شود.

وی گفت: گازوییل یورو ۴ حداکثر ۵۰ پی پی ام و یورو ۵ نیز ۱۰ پی پی ام است و کل سوخت جت تولیدی در پالایشگاه تهران نیز به فرودگاه امام خمینی ارسال می‌شود.

وی افزود:اجرایی شدن واحد کاتالیست به نفتا (سی سی آر) کیفیت بنزین به یورو ۵ تبدیل می‌شود، حجم تولیدی نیز به ۸.۵ میلیون لیتر می‌رسد.

به گفته آرمان فر، پروژه برق این پالایشگاه ۳۰ مگاوات است که تا ۱۵ مگا وات امکان ارتقا دارد. همچنین شبکه برق این پالایشگاه به برق سراسری متصل است که سودآوری را ارتقا می‌دهد.

وی توضیح داد: اکنون ۳۰۰ هکتار فضای سبز و جنگل که حکم ریه باقر شهر را دارد در این پالایشگاه واقع شده و برای آبیاری این فضا، ۶۰۰ لیتر در ثانیه فاضلاب به مصرف فضای سبز می‌رسد و آب صنعتی پالایشگاه نیز در آینده از آب فاضلاب استفاده خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه تهران افزود: واحد بازیافت گوگرد که به صورت گرانول است از وقوع باران های اسیدی جلوگیری می‌کند و در تولید کاتالیست به دلیل تحریم مشکل وجود داشت و در حال حاضر در تامین کاتالیست به خودکفایی کامل رسیده‌ایم.

آرمان فر با اشاره به اینکه از محل تجدید ارزیابی افزایش سرمایه نداریم، گفت: تجدید ارزیابی از محل سود انباشته و سایر اندوخته ها انجام می شود و ۷۰ درصد افزایش سرمایه خواهیم داشت.

مدیرعامل پالایشگاه تهران افزود: سرمایه فعلی ۴.۴ هزار میلیارد تومان است که با افزایش سرمایه ۳.۱ هزار میلیارد تومانی سرمایه شرکت به ۷.۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته وی، اکنون ظرفیت خوراک دریافتی ۲۳۰ هزار بشکه است که حدود ۱۰ هزار بشکه از آن نفت سنتزی (میعانات گازی) است.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پالایشگاه تهران میلیون لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود