Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در سخنانی با اشاره به گستردگی همه گیری کروناویروس و ابتلای بیش از ۲۰ میلیون نفر در جهان به بیماری کووید-۱۹ اظهار کرد: انتظار می‌رود تا پایان این هفته موارد مرگ و میر ناشی از این بیماری به ۷۵۰ هزار نفر برسد.

هرچند، وی افزود: دلایلی وجود دارد که می‌توان نسبت به مبارزه جهانی با بیماری کووید-۱۹ امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیاری از مردم جهان در غم و ناراحتی هستند و جهان در حال سپری کردن لحظات سختی است، گفت: اما من می‌خواهم شفاف صحبت کنم، ما شاهد "جوانه‌های سبز امید" در روند مقابله با بیماری کووید-۱۹ هستیم و هیچ فرقی نمی‌کند در کدام کشور، منطقه، شهر و روستا هستیم، برای مهار شیوع این بیماری هیچگاه دیر نیست.

تدروس آدهانوم قبریسوس از نیوزیلند به عنوان الگویی جهانی در واکنش به همه گیری این بیماری یاد کرد چرا که بیش از ۱۰۰ روز است هیچ موردی از انتقال بومی بیماری کووید-۱۹ در این کشور گزارش نشده است.

سازمان جهانی بهداشت خواستار آن شد تا کشورها به استفاده ترکیبی از شناسایی سریع مبتلایان، ردیابی افراد در تماس با مبتلایان، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شستشوی منظم دست‌ها اقدام کنند تا شیوع این بیماری کاهش پیدا کند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، وی همچنین هشدار داد که مهار و سرکوب موثر بیماری کووید-۱۹ در جامعه به منظور بازگشایی مدارس ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم