Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در آستانه ماه های محرم و صفر هستیم با تاکید بر اینکه در این ماه ها جریان تعاون و احسان افزایش می یابد، گفت: ضروری است در کنار معیشت روزمره نیازمندان به مناسک سازی معیشت پایدار در این حوزه بپردازیم. تاریخ انتشار: 14:18 - 21 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۵۸۳۶

خبرگزاری میزان - طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز هفتصد و چهل و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر و اعضای این شورا با دستور جلسه ارتقای فرهنگ تعاون و احسان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعباس صالحی با تبریک دهه ولایت گفت: توجه به معیشت نیازمندان مهم است، ولی باید معیشت پایدار را مناسک سازی کنیم.

وی افزود: از زمان شیوع کرونا موضوع رزمایش همدلی مومنانه هم آغاز شد و در آستانه محرم و صفر باید این همدلی تداوم یابد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شیوع کرونا در بسیاری از مسائل کشور از جمله موضوعات اقتصادی فرهنگی و اجتماعی تاثیر گذاشته و محرم و صفر فرصت مناسبی است تا از آن برای رفع و کاهش برخی از این مشکلات بهره ببریم، زیرا این دو ماه همیشه کانونی برای اتفاقات مهم سیاسی، اجتماعی و ... کشور بوده و قدرت ذخیره دارد و در شرایط کنونی کشور می‌توان از آن بهره برداری کرد.

صالحی با اشاره به وجود پایگاه‌های مختلف تعاون و احسان در کشور ادامه داد: باید به این پایگاه‌ها توجه داشت. برخی از این پایگاه‌ها کار را از قبل شروع کرده اند مانند بنیاد مستضعفان، سازمان بهزیستی، بسیج و .... گروه دیگر مانند هیئات، سمن ها، کانون‌های ورزشی و ... هستند و گروه سوم افرادی هستند که به طور طبیعی در محرم و صفر خیرات و نذوراتی داشته اند و در این پایگاه‌ها فعال هستند.

وی افزود: در آستانه آغاز سال تحصیلی هستیم و می‌توان در حوزه‌های معیشت، هدایا، لوازم بهداشتی و ... از محرم و صفر برای رسیدگی به کودکان دانش آموز نیازمند بهره بیشتری ببریم و به طرف حوزه‌های پایدارتر در این زمینه برویم که چطور در ماه‌های محرم و صفر فرصت‌ها را به سمت معیشت‌های پایدارتر مانند تهیه مسکن و ایجاد شغل سوق دهیم و در این ماه‌ها هم دستگاه‌های اجرایی و هم گروه‌ها و افراد به این سمت روی آورند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تصریح کرد: برای رسیدن به این مسیر نیاز به موضوع سازی و ایده پردازی داریم و این ایده‌ها را می‌توان فرصتی دانست و امسال کرونا هم می‌تواند مناسک جدید ایجاد کند که باید به آن توجه داشت.

وی ادامه داد: بعد از معیشت پایدار، حوزه بهداشت ضلع دیگری است که باید در محرم و صفر به آن توجه داشته باشیم. به این معنا که ضلع دیگر تعاون محرم و صفر را بهداشت و درمان قرار دهیم. ضلع سوم هم فراغت و نشاط اجتماعی است که توجه به آن ضروری است.

وی تاکید کرد: بنابراین سه ضلع معیشت پایدار، بهداشت و درمان و فراغت سه ضلع جدی حوزه تعاون و احسان در ماه‌های محرم و صفر است که لازم است دستگاه‌های مختلف ایده‌های خود را در این زمینه ارائه دهند.

صالحی در بخش دیگری بر توجه به عزت مندی کسانی که از تعاون و احسان بهره مند می‌شوند تاکید کرد و گفت: تعاون و احسان باید با عزت مندی کسانی که از آن بهره می‌برند و همچنین عزت کشور همراه باشد. این احسان نباید با درماندگی کشور همراه باشد؛ بنابراین مدل سازی اینکه در مسیر تعاون و احسان هم عزت کسانی که از آن بهره می‌برند و هم عزت کشور حفظ شود، ضروری است.

در ابتدای این جلسه سیدمحمدرضا موالی زاده دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با تبریک اعیاد به برخی مناسبت‌های تقویمی در روز‌های گذشته اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری همزمان با شیوع کرونا به فرهنگ همیاری و همدلی مومنانه تاکید زیاد داشته اند و این جلسه با این موضوع تشکیل شده است.

در ادامه میدری معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از شرایط اقتصادی پدیدآمده در میان دهک‌های آسیب دیده جامعه ارائه کرد.

در بخش دیگری وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اقدامات این سازمان همزمان با شیوع کرونا، گفت: این ویروس سالمندان و افراد در معرض خطر را بیش از دیگران با خود مواجه کرد.

وی ادامه داد: از بهمن سال گذشته و همزمان با شیوع این ویروس کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در این سازمان تشکیل شد.

قبادی افزود: دوهزار و ۵۳۱ مرکز ویژه معلولان، سالمندان، افراد دارای مشکلات روحی و روانی و حرکتی در کشور وجود دارد و در کنار آن بسیاری از مراکز نگهداری از فرزندان بی سرپرست و افراد دارای اعتیاد که به صورت شبانه روزی نگهداری می‌شوند وجود دارد که آن‌ها هم در معرض این ویروس قرار دارند.

وی با اشاره با آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در خانه‌های سالمندان سراسر جهان ادامه داد: در برخی کشور‌ها همزمان با شیوع کرونا برای معلولان، برخی محدودیت‌ها ایجاد شد. ولی در سازمان بهزیستی کشور طبق شرایطی که پیش آمد پیشگیری‌های لازم صورت گرفت و مراکز قرنطینه شد. از پذیرش موارد جدید جلوگیری شد مگر با دستور قضایی و به صورت ایزوله و ایجاد تمهیدات بهداشتی لازم برای آن ها.

قبادی گفت: ۱۵ هزار مهد کودک تحت پوشش بهزیستی و همچنین مراکز توان بخشی همزمان با تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد که شرایط سخت اقتصادی برای آن‌ها به وجود آمد.

وی ادامه داد: در این ایام ۷۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شد که به عنوان کمک هزینه به ۱۹۱ هزار خانوار دارای معلولیت شدید با حفظ کرامت در کارت‌های الکترونیک آن‌ها واریز شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و ... کمک‌های خوبی به سازمان بهزیستی داشتند.

وی در بخش دیگری به در نظر گرفتن وام و بیمه بیکاری برای مجموعه‌های زیان دیده و مهد کودک‌های رو به تعطیلی از طرف ستاد مقابله با آسیب‌های اقتصادی ناشی از کرونا اشاره کرد.

قبادی در پایان گفت: کرونا فرصتی برای همدلی و انسجام در امور خیر و یک نهضت مردمی با هدف انسجام و ترغیب جوانان و اقشار مختلف جامعه برای انجام کار‌های خیر است که باید از آن بهره کافی را برد.

در بخش دیگری از این جلسه عسگری و ترکمانی مجموعه اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در ایام شیوع کرونا در قالب بسته‌های حمایتی و تولید و توزیع اقلام بهداشتی به مناطق کم برخوردار را ارائه کردند.

در بخش دیگری هم رضا پورحسین قائم مقام معاون سیما هم گزارشی از مجموعه فعالیت‌ها و گزارش‌های و اخبار سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.

وی گفت: از ابتدای شیوع کرونا این سازمان رزمایش‌های مومنانه و همدلی‌های مومنانه را اطلاع رسانی کرد و تلاش کردیم منعکس کننده فعالیت‌های میدانی در این زمینه باشیم تا از این طریق همدلی‌ها را مناسک سازی کرده و ترویج دهیم و اقشار مختلف جامعه را ترغیب به همدلی‌های مومنانه کنیم.

در بخش دیگری از این جلسه فتاح رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به سیر شکل گیری این بنیاد و برخی اقدامات آن گفت: به وجهه اجتماعی این بنیاد باید توجه بیشتری شود.

وی ادامه داد: در این بنیاد تا دو سال آینده پروژه‌های نیمه تمام نخواهیم داشت و با سرمایه گذاری خود بنیاد به بهره برداری خواهند رسید که در این مسیر هم اشتغال ایجاد می‌شود و هم تولید افزایش می‌یابد.

فتاح ادامه داد: قانون بازنشستگان را در بنیاد اجرایی کردیم و سن این بنیاد را از نظر مدیریتی کاهش دادیم تا از توانایی جوانان بهره بیشتری ببریم.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی افزود: در این بنیاد در حال تقویت فرهنگ قرض الحسنه هستیم، زیرا به نظرم این فرهنگ در جامعه مغفول مانده و باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم.

وی با اشاره به برخی اقدامات این بنیاد در ایام شیوع کرونا گفت: گروه‌های جهادی و ارزشی در این ایام کمک‌های بسیاری با هدف همدلی مومنانه به ما داشتند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما وزیر ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بنیاد مستضعفان سازمان بهزیستی همزمان با شیوع تعاون و احسان معیشت پایدار بخش دیگری مناسک سازی شیوع کرونا آن بهره محرم و صفر پایگاه ها ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی