Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:44:24 GMT

شیوع کرونا موجب کاهش صادرات گوجه فرنگی از اصفهان شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۱۶۰۶

شیوع کرونا موجب کاهش صادرات گوجه فرنگی از اصفهان شد

اصغر رستمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ثمررسیدن همزمان محصول گوجه فرنگی در استان اصفهان و استان‌های هم اقلیم اظهار داشت: امسال سطح زیر کشت ابلاغی محصول گوجه فرنگی که بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ هکتار است رعایت شد؛ اما شرایط آب و هوایی موجب به ثمر رسیدن زودهنگام و همزمان محصول گوجه فرنگی به ویژه در مناطق مرکزی استان اصفهان شد و همین موضوع نظام عرضه و تقاضا بازار گوجه فرنگی را برهم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سایر نقاط استان اصفهان و استان‌های همجوار و هم اقلیم هم با برداشت محصول گوجه فرنگی عرضه این محصول بر تقاضا فزونی گرفته است و با کاهش قیمت گوجه فرنگی در بازار مواجه شدیم که اعتراض کشاورزان را به همراه داشت.

خرید حمایتی گوجه فرنگی بهاره

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه سازمان تعاون روستایی نسبت به خرید حمایتی محصول گوجه فرنگی بهاره اقدام کرده بود، تصریح کرد: این خرید حمایتی محصول گوجه فرنگی بهاره تا آخر تیرماه ادامه داشت و دستورالعملی برای خرید حمایتی محصول گوجه فرنگی تابستانه نبود.

وی اضافه کرد: با کاهش قیمت محصول گوجه فرنگی مقرر شد دو شرکت فراوری کننده در استان اصفهان وارد میدان شوند و بخشی از تولیدات محصول گوجه فرنگی را خریداری کنند و به محصول رب گوجه فرنگی تبدیل کرده تا بازار گوجه فرنگی به تعادلی دست یابد.

رستمی با اشاره به اینکه قیمت خریداری شده از کشاورز به ازای هر کیلوگرم محصول گوجه فرنگی ۷۰۰ تومان در نظر گرفته شده است که مورد اعتراض تولیدکنندگان واقع شد، گفت: اعتراض کشاورزان مبنی بر این است که در بعضی از استان‌ها محصول گوجه فرنگی با قیمت هزار تومان از کشاورز خریداری می‌شود؛ با پی گیری های انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و استانداری مقرر شد سازمان تعاون روستایی استان اصفهان در شش مرکز به ویژه در شهرستان اصفهان اقدام به خرید محصول گوجه فرنگی از کشاورز به صورت خرید حمایتی با قیمت مصوب انجام دهد.

سبدهای انتقال گوجه فرنگی توسط کارخانه جات فراوری کننده

وی اضافه کرد: قرار شد کارخانه جات فراروی کننده سبدهای انتقال محصول گوجه فرنگی که در کاهش هزینه تولید سهم بسزایی دارد به صورت امانی این سبدها را در اختیار بهره بردار قرار دهند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اعلام کرد: با رایزنی‌های انجام شده درصدد آن هستیم مابه التفاوت مدنظر کشاورزان را از نرخ تعیین شده خرید حمایتی به نرخ منظور شده کشاورزان محقق کنیم که مشروط به تأمین اعتبارات دولتی خواهد بود.

کاهش صادرات محصول گوجه فرنگی نظام عرضه و تقاضا را بر هم زد

وی افزود: یکی از مسائلی که امسال نظام عرضه و تقاضا را در محصول گوجه فرنگی برهم زد شیوع ویروس کرونا و کاهش صادرات این محصول بود و با انباشت مازاد محصول گوجه فرنگی در استان اصفهان مواجه شدیم.

رستمی با تاکید بر فرایند تولید و بازاریابی محصولات کشاورزی گفت: کشاورزان با برنامه ریزی دقیق و اصولی، پرهیز از کشت تک محصولی، رعایت سطح کشت متناسب با منابع آبی در دسترس می‌توانند در ایجاد بازار مطمئن محصولات کشاورزی سهم بسزایی داشته باشد.

کد خبر 4995516

منبع: مهر

کلیدواژه: گوجه فرنگی قیمت گوجه فرنگی جهاد کشاورزی اصفهان ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم گرگان ماه محرم آمار کرونا کمک مومنانه شهرکرد قزوین محرم 99 ستاد ملی مقابله با کرونا محصول گوجه فرنگی استان اصفهان گوجه فرنگی خرید حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان

آفتاب‌‌نیوز :

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود