Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی گفت: تا ابتدای شهریورماه برون سپاری وظایف دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی به سازمان های مردم نهاد ابلاغ می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «عباسعلی بهاری» صبح امروز (21 مرداد) در نشست تخصصی سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه گردشگری و صنایع دستی استان با گرامیداشت هفته تشکل ها و مشارکت اجتماعی اظهار کرد: فلسفه وجودی سازمان های مردم نهاد، کوچک کردن دولت است تا بخش نظارتی و حاکمیتی دولت در حوزه فرهنگی و اجتماعی بیشتر تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت و نقش سازمان های مردم نهاد در مشارکت اجتماعی، گفت: تاکنون 600 برنامه در ارتباط با برون سپاری به دفتر امور اجتماعی و فرهنگی ارسال شده که 200 برنامه برای انعقاد تفاهمنامه بین دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد احصاء شده است.


وی ادامه داد: تا ابتدای شهریورماه برون سپاری برخی وظایف دستگاه های اجرایی استان به سازمان های مردم نهاد ابلاغ می شود.
 

بهاری با اشاره به خصوصی سازی و برون سپاری وظایف دولت  و نقش مهم آن در چابک سازی دولت گفت: در این راستا سازمان های مردم نهاد می توانند به دولت کمک کنند تا در بخش نظارتی خود قوی تر عمل کند.
 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت توانمند سازی سازمان‌های مردم نهاد برون سپاری برخی از ماموریت‌های دستگاه‌های اجرایی تا اول شهریور ماه امسال ابلاغ می‌شود.


وی با بیان اینکه در حال حاضر 492 سازمان مردم نهاد در استان وجود دارد، گفت: این سمن ها به عنوان بازوان دستگاه‌های اجرایی می توانند در عرصه های مختلف نقش آفرینی داشته باشند.

 

بهاری تاکید کرد: برون سپاری برخی از ماموریت‌های دستگاه‌های اجرایی در چارچوب قانون موجب ارتقای سمن‌ها و مشارکت اجتماعی خواهد شد.


«حسن رمضانی» مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: موفقیت در حوزه گردشگری، صنایع دستی و حفاظت از آثار تاریخی بدون حضور سازمان ها و تشکل‌های مردمی امکان پذیر نیست.

 

وی بیان کرد: توسعه صنایع دستی و حفاظت از آثار تاریخی نیازمند تبدیل شدن به مطالبه عمومی و مردمی است.

 

رمضانی گفت: خوشبختانه این روند در استان ما شکل گرفته و ما تا قبل از این سال‌ها موسسات مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی نداشتیم اما اکنون تعدادی موسسه فعال داریم که مایه دلگرمی هستند و به بدون هیچ چشم داشتی با عنوان مسئولیت اجتماعی در این رسته فعالیت می‌کنند.

 

وی با اشاره به تلاش های  سازمان های مردم نهاد در حوزه گردشگری و صنایع دستی، عنوان کرد: امیدواریم از شرایط جدید کرونایی که برای حوزه گردشگری یک فاجعه است و همه واحدها تعطیل و با مشکلات بدهکاری‌های مالی و فشار سیستم بانکی و عدم فروش محصولات صنایع دستی مواجه هستند نجات یابیم و افق‌های روشن حوزه صنایع دستی بیش از پیش توسعه یابد.

 

«سید مصطفی حسینی» نماینده سازمان‌های مردم نهاد خراسان جنوبی هم با اشاره به اینکه تجاری‌سازی علوم انسانی یکی از راهبردهایی است که می‌تواند در حوزه اقتصادی استان تعریف شود، اظهار کرد:  با توجه به تعدد رشته های علوم انسانی می‌توان با این راهبرد بخش قابل توجهی اشتغال ایجاد کرد.

 

حسینی با بیان اینکه 880 تشکل  کشور در حوزه صنایع دستی و گردشگری فعالیت می‌کنند، افزود: اما سهم استان خراسان جنوبی به نسبت پایین‌تر است.


به گفته وی از سال 98 فعالان اجتماعی به سمت صنایع دستی و گردشگری گسیل پیدا کردند و امروز نیازمند راه اندازی و راهبری انجمنی برای طراحی و نوآوری در حوزه صنایع دستی استان خراسان جنوبی هستیم.


گفتنی است در پایان این نشست، تمبر انجمن گردشگری پایدار و میراث ماندگار خراسان جنوبی رونمایی شد.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد توسعه گردشگری امور اجتماعی و فرهنگی سازمان های مردم نهاد دستگاه های اجرایی حوزه گردشگری خراسان جنوبی مردم نهاد صنایع دستی ابلاغ می شود برون سپاری سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، گفت: امسال این روستا، یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.
رستگاری افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیازبوده، که هم اکنون در حال انجام است.
 خانم نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، گفت: مرمت و بازسازی، لکه گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.
احیا فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلو‌های بین المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی اداب و رسوم و غذا‌های محلی از اقداماتی است که باهمکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است. 

حسینی رئیس شورای اسلامی روستای فهرج هم، گفت: روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله اثارتاریخی ارزشمندی دارد.
مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی وجاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.
روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیارزیبا و آثار و بنا‌های تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی