Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «ماریا فرناندا بارتو» تحلیلگر و محقق  ونزوئلایی در مصاحبه‌ای گفته است: امروزه روابط ایران و ونزوئلا نه تنها از مناسبات استراتژیک، سیاسی، اقتصادی و نظامی فراتر رفته، بلکه دوستی عمیق به عنوان شاخصه بارز سیاست چاوز (رئیس‌جمهوری اسبق) را نیز پشت سر گذاشته است.  

بارتو به شبکه هسپان تی وی  گفت هوگو چاوز از زمان رسیدن به قدرت در سال ۱۹۹۹ میلادی همواره در تلاش بود تا با مبارزه علیه جهان تک محور، چند جانبه‌گرایی را پایه ریزی کند؛ هدفی که منشا آغاز روابط استراتژیک جمهوری بولیواری و جمهوری اسلامی ایران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب مبارزه علیه امپریالیسم و ذفاع از استقلال و حاکمیت به اولویت اهداف دو کشور تبدیل شد.

این تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین در ادامه با اشاره به چالش‌های مشترک فرا روی هر دو کشور و با تاکید بر لزوم حفظ وحدت میان تهران و کاراکاس به عنوان راهکار قطعی عبور از مشکلات گفت: بدون شک آینده ای بسیار متحد در انتظار ایران و ونزوئلا است.      

«حجت الله سلطانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ونزوئلا نیز در مصاحبه ای با این شبکه اعلام کرد: روابط عمیق و برادری تهران و کاراکاس طی ۲۰ سال اخیر و پس از مرگ هوگو چاوز نه تنها بسیار تقویت شده بلکه همکاری های دو کشور در حوزه تجاری، اقتصادی، صنعتی، علمی و فرهنگی به مناسبات برد-برد تبدیل شده است.   

به گفته سلطانی ایران و ونزوئلا در جایگاه دو کشور مستقل با روابط نزدیک و عمیق در سطح سیاسی و بین المللی، با دفاع از برابری هر گونه تحریم یکجانبه از سوی دولت های غربی به ویژه ایالات متحده آمریکا را محکوم کرده و با آن مبارزه می کنند.

هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و ونزوئلا روز یکشنبه با حضور «خورخه ارئاسا» وزیر امور خارجه دولت بولیواری، «حجت الله سلطانی» سفیر ایران در ونزوئلا و همچنین «کمیسیون مشترک» دو کشور در سفارت ایران در ونزوئلا برگزار شد.

«نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا نیز با انتشار بیانیه‌ای به همین مناسبت اعلام کرد: یادآوری این تاریخ مایه مباهات ملت و دولت بولیواری است؛ در طول این سال‌ها روابط دوجانبه عمیق و برادری ناگسستنی میان دو کشور شکل گرفته و با دفاع از حاکمیت تقویت شده است.  

ایران و ونزوئلا دهه‌هاست روابط قوی و محکمی در حوزه‌های مختلف داشته‌اند. ایران در حالی با فشارهای اقتصادی آمریکا روبرو بوده که با تحکیم روابط با کشورهای دوست همچون ونزوئلا می‌تواند برخی کمبودها را جبران کند.  

دونالد ترامپ از زمان به قدرت رسیدن در کاخ سفید بنا را بر تشدید فشارها علیه ایران و ونزوئلا گذاشت. این در حالی است که فشارهای دولت ترامپ علیه ایران و ونزوئلا در برخی زمینه‌ها نتیجه معکوس به دنبال داشته است و موجب گسترش روابط اقتصادی دو طرف شده به طوری­‌که ایران و ونزوئلا شجاعانه در مسیر تقویت مراودات اقتصادی‌شان به طور علنی گام برداشته‌اند.

برچسب‌ها تحریم نیکلاس مادورو حسن روحانی ونزوئلا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم نیکلاس مادورو حسن روحانی ونزوئلا تحریم نیکلاس مادورو حسن روحانی ونزوئلا ایران و ونزوئلا دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیات همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت وگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت های وزارت ارتباطات در حوزه هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد.

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به توانمندی شرکت های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت های شرکت های فعال در این حوزه بهره مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6093741 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم