Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل بین الملل و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد فیک نیوز‌هایی که سعی در ناامن جلوه دادن کشورمان دارند و ادعا می‌کنند که ایران درصدد ساخت بمب اتم است، گفت: بمب اتم، خط تبلیغاتی غرب، آمریکا و رسانه‌های سعودی است. عربستان ۱۰۰ شبکه ماهواره‌ای فعال با گردش مالی سالانه ۱۰ میلیارد دلار دارد که وظیفه این رسانه‌ها جریان سازی علیه ایران و شیعیان منطقه و جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به موازات ۱۰۰ شبکه ماهواره‌ای سعودی، ماهواره‌های صهیونیستی هستند که ۵ هزار رسانه در آمریکا و در حوزه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب فعالیت دارند که همه این شبکه‌ها به اضافه ۲۵۰ شبکه معاند که فارسی زبان هستند و به زبان‌های مختلف علیه ایران برنامه پخش می‌کنند.

تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه کرد: رسانه‌های صهیونیستی و غربی در چارچوب ایران هراسی و شیعه هراسی عمل می‌کنند و طوری وانمود می‌کنند که ایران درصدد دستیابی به بمب هسته‌ای است.

هانی‌زاده ادامه داد: مجموعا ۳۷ هزار بمب هسته‌ای در آمریکا، غرب و شرق وجود دارد و اسرائیل ۲۵۰ کلاهک هسته‌ای دارد و همه این کلاهک‌های هسته‌ای را به سمت کشور‌های اسلامی و عربی نشانه رفته است، بنابراین ایران نیازی به بمب هسته‌ای ندارد، چراکه بمب هسته‌ای توازن لازم را میان تهران و دشمنانش ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید

فیک‌نیوز‌ها به دنبال تضعیف ایران هستند/ باید مراقب باشیم تا گرفتار خبر‌های فیک نشویم 

کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: ایران از یک استراتژی خاص برخوردار است و مقام معظم رهبری هم فتوایی مبنی بر تحریم استفاده و تولید بمب هسته‌ای دادند و این برای دولت و نظام الزام آور است، بنابراین اینکه رژیم صهیونیستی و غرب به دنبال جریان سازی علیه ایران هستند و خود آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای هم به خوبی می‌داند که ایران هیچ‌گاه به دنبال بمب هسته‌ای نیست.

او افزود: درست است که ایران در تولیدات موشک‌های بالستیکی و دفاعی کاملا پیشرفته است، ولی هیچ گاه درصدد تولید بمب هسته‌ای برنیامده است،  به نظر می‌رسد که این اخبار یک سری جریان سازی‌هایی است که از یک اتاق فکری مشترک از عربستان، رژیم‌های مرتجع عرب، رژیم صهیونیستی، آمریکا و غرب و جریان‌های معاند ضد ایرانی تشکیل می‌شود که تمام جزییات ایران را رصد و سیاه نمایی  می‌کنند.

هانی زاده ادامه داد: سیاه نمایی رسانه‌های فیک علیه ایران در دراز مدت خیلی موثر نخواهد بود، ممکن است در یک فضای زمانی کوتاه بتواند علیه تهران جریان سازی کنند، ولی در نهایت ملت‌های جهان دریافت خواهند کرد که این خبر‌ها صرفا در چارچوب دشمنی لابی صهیونیستی و آمریکا با ایران صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیک نیوز ایالات متحده آمریکا جمهوری اسلامی ایران بمب هسته ای علیه ایران جریان سازی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی به تهران سفر می‌کند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با تکرار ادعا‌های خود علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران گفت: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با خبرگزاری آلمانی "دویچه وله" مدعی شد که ایران هفته‌ها و نه ما‌ه‌ها با داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای تولید بمب هسته‌ای فاصله دارد، اما این بدان معنا نیست که ایران در این مدت زمان سلاح هسته‌ای دارد یا خواهد داشت.

وی در این مصاحبه گفت: اگرچه غنی‌سازی اورانیوم در سطوح نزدیک به درجه تسلیحات باعث نگرانی است، اما نمی‌توان به این نتیجه مستقیم رسید که ایران اکنون سلاح هسته‌ای دارد.

گروسی ادامه داد: یک کلاهک هسته‌ای کاربردی به چیز‌های دیگر مستقل از تولید مواد شکافت‌پذیر نیاز دارد.

وی همچنین با بیان اینکه اهداف ایران نامشخص است گفت: خط‌مشی عمومی ایران این است که این ماده شکافت‌پذیر برای مقاصد پزشکی یا غیرنظامی مورد نیاز است.

این ادعا‌های گروسی در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران بار‌ها تأکید کرده‌اند که دکترین هسته‌ای ایران همیشه صلح‌آمیز بوده است و هیچ‌گاه به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در نشست خبری هفتگی خود در این خصوص تأکید کرد: دکترین هسته‌ای ایران کاملاً واضح و روشن است و اقدامات صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را حق مسلم خود می‌دانیم، اساساً سلاح هسته‌ای در دکترین هسته‌ای ایران هیچ جایگاهی ندارد و بار‌ها مواضع ایران دراین‌باره اعلام شده است.

مدیرکل آژانس همچنین با تکرار ادعا‌های خود درباره بازرسی‌ها از تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آن سطح دسترسی را که نیاز است، دریافت نمی‌کند، این موضوع بر گمانه‌زنی‌ها در مورد برنامه هسته‌ای تهران افزوده است.

مسئله بازرسی‌ها در حالی مطرح می‌شود که آژانس ۱۰ برابر بیشتر از دیگر کشور‌های عضو "ان‌پی‌تی" بر تأسیسات ایران نظارت دارد.

پیشتر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی حجم تأسیسات هسته‌ای ایران را حدود ۲ درصد تأسیسات هسته‌ای سراسر جهان دانست و گفت: منطقی نیست بیش از ۱۰ برابر دیگر کشورها، ایران تحت بازرسی قرار بگیرد.

وی در حاشیه شصت و هفتمین کنفرانس سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین گفت: ایران همکاری خوبی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد. حدود ۱۲۰ بازرس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم‌اکنون مورد پذیرش و اعتماد ایران هستند و فعالیت جدی دارند.

گروسی همچنین در این مصاحبه در واکنش به تنش‌ها بین رژیم صهیونیستی و ایران اظهار داشته که هرگونه تصور حمله به تأسیسات هسته‌ای محکوم است.

وی درباره تهدید حملات هسته‌ای گفت: به‌نظرم عادی‌سازی صحبت از تسلیحات اتمی، استفاده از این تسلیحات و دستیابی به تسلیحات اتمی واقعاً اسفناک است.

مدیرکل آژانس همچنین با بیان اینکه آژانس همواره از گفتگو‌ها میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند، در خصوص مذاکرات ایران و آژانس گفت: آنچه واقعاً به آن تمایل دارم، مذاکرات میان ما و ایران است، زیرا چیز‌های زیادی وجود دارد که باید درباره آن شفاف‌سازی شود و به همین دلیل است که قصد دارم به‌زودی به ایران سفر کنم.

او گفت که پیامش به ایران این است که باید بیشتر با آژانس همکاری کند.

دیگر خبرها

  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • بیانیه پرسپولیس علیه شایعات نقل و انتقالاتی
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • جریان فیلمسازی مشکوک در خدمت صهیونیست‌ها
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • کالبدشکافی یک پیوند نامبارک
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟