Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا پورحسینی، متخصص قلب و عروق با اشاره به بیماری فشارخون اظهار کرد: خون در بدن در حال گردش است به طوری که خون در عروق می چرخد و قلب خون را به گردش در می آورد.

او با اشاره به اینکه قلب و عروق سیستمی بسته دارد و خون از این سیستم خارج نمی شود، افزود: فشاری که در این سیستم وجود دارد نرمال است  بنابراین برای ادامه زندگی به آن نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص قلب و عروق افزود: اگر به هر دلیلی فشار در داخل این سیستم افزایش پیدا کند، فرد به پرفشاری خون مبتلا شده است. ممکن است پرفشاری در مراحل اولیه علامتی را ایجاد نکند اما در دراز مدت سبب مرگ می‌شود، به همین علت به فشار خون بیماری خاموش گفته می‌شود.

پورحسینی گفت:  بیماری فشار خون در جامعه شایع است و یک چهارم افراد بالای ۳۵ سال دچار بیماری فشار خون هستند.

او با اشاره به اینکه برخی از علائم همچون سردرد پشت سر و احساس سنگینی بر روی سینه می‌تواند از علائم فشار خون باشد، افزود: خونریزی چشم که سبب کوری می شود ممکن است به دلیل فشار خون بالا باشد.

این متخصص قلب و عروق یادآوری کرد: فشار خون ثانویه بیشتر در سن پایین یعنی در نوجوانی و جوانی رخ می‌دهد .

او تصریح کرد: چاقی، کاهش و یا عدم فعالیت های فیزیکی و تغذیه نامناسب از عوامل مهمی است که سبب افزایش فشار خون می شود، اگر فردی پدرش مبتلا به فشارخون باشد احتمال این که او هم دچار فشار خون شود افزایش می یابد بنابراین این فرد باید مرتب فشار خونش چک شود.

این متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه مردم نباید در گرفتن فشار خون خود در خانه دچار وسواس شوند و استرس پیدا کنند، افزود: فشار خون پروسه‌ای پویا است و لحظه به لحظه تغییر می‌ کند، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از اینکه فشار خون خود را بگیریم باید استراحت کامل جسمی و روانی داشته باشیم و یا اینکه قهوه، چای و سیگار مصرف نکرده باشیم، همچنین گرفتن فشار خون باید به صورت نشسته باشد.

پورحسینی بیان کرد: کسانی که بیماری های زمینه ای همچون پرفشاری خون و دیابت دارند عوارض و سیر بیماری کرونا در آنها بدتر می شود. میزان مرگ و میر در این عده در خصوص ویروس کرونا بیشتر می شود بنابراین کسانی که بیماری دیابت و فشارخون دارند بیشتر باید اقدام به پیشگیری کنند تا به کرونا مبتلا نشوند.

او ادامه داد: نمی‌توان ادعا کرد که کووید ۱۹ باعث افزایش سکته می شود، باید مطالعات دقیق تری در این زمینه صورت گیرد اطلاعات در زمینه کووید ۱۹ در کل دنیا اندک است و هر روز یک علائمی را ذکر می‌کنند.

پورحسینی در پایان گفت: در حال حاضر تنها راه پیشگیری از بیماری کرونا استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و شست و شوی مکرر دست است.

بیشتر بخوانید

تمام بدهی‌‌های بیمه در بخش خصوصی پرداخت شده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سکته قلبی ویروس کرونا متخصص قلب و عروق فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب

 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، یک بیماری حاد ویروسی با واگیری بالا، شدید، اخطار کردنی و قابل انتقال مرزی در نشخوارکنندگان کوچک اهلی و حیات وحش است که با ایجاد واگیری و تلفات بالا، خسارات اقتصادی قابل ملاحظه‌ای در این گونه دام‌ها به وجود می‌آورد؛ بنابراین مهار کامل و در نهایت ریشه کنی این بیماری در دستور کار سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته است.

محمود ترخاصی افزود: طرح سراسری واکسیناسیون دام‌های سبک شهرستان علیه این بیماری با استفاده از توان ۸ نیروی عملیاتی دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی بصورت رایگان از ابتدای سال جاری آغاز شده است.

او گفت:تا کنون بیش از ۲۱ هزار راس دام سبک مورد مایه کوبی قرار گرفته اند و پیش بینی می‌شود کلیه جمعیت دامی موجود در واحد‌هایی روستایی و عشایری با اولویت مناطق مجاور با مناطق چهارگانه حفاظت شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست و مجاور حیات وحش، علیه این بیماری ایمن سازی شود.

دیگر خبرها

  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون