Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- عضو اتاق مشترک ایران و روسیه از راه‌اندازی خط دائمی کشتی کانتینربر در دریای خزر بین این دو کشور و حرکت اولین کشتی در سپتامبر ۲۰۲۰(شهریور ۹۹) خبر داد.

به گزارش  وزارت راه و شهرسازی،«سیدجلیل جلالی‌فر» عضو هیات مدیره اتاق مشترک ایران – روسیه و مشاور کارگروه کریدور شمال مناطق آزاد (لوتوس آستارخان روسیه و منطقه آزاد انزلی) با اعلام خبر راه‌اندازی خط دائمی کشتیرانی کانتینربر در دریای کاسپین اظهار داشت: سال‌هاست به واسطه فقدان کشتی‌های کانتینربر در دریای کاسپین موفق به افزایش حجم صادرات محصولات کشاورزی و غذایی کشورمان به کشور روسیه نبوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز دولت دو کشور روسیه و ایران با عزمی راسخ با اقدامات زیرساختی بدنبال فعال سازی کریدور شمال و جنوب هستند و در این راستا اقدامات زیادی با جدیت در حال انجام است.

این عضو هیات مدیره اتاق مشترک ایران – روسیه با اشاره به برخی از این اقدامات تصریح کرد: اجرای عملیات ساختمانی خط ریلی رشت به بندر کاسپین، ساخت اسکله رو – رو واگن بر و کامیون بر در بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی، آمادگی کامل زیرساختی بندر انزلی که از قدیمی‌ترین بنادر شمال ایران محسوب می‌شود، اجرای عملیات ساختمانی خط ریلی بندر چابهار به شبکه ریلی در راستای راهبرد سواحل مکران، همکاری گسترده سازمان بنادر جمهوری‌اسلامی اسلامی ایران در بنادر شمال و جنوب کشور، همکاری بسیار خوب راه آهن جمهوری‌اسلامی ایران در حمل ریلی کالاهای ترانزیتی، تلاش فراوان منطقه آزاد لوتوس آستراخان و کارخانه کشتی سازی واقع در این منطقه آستراخان جهت ساخت انواع کشتی با ظرفیت‌های مختلف در قالب تامین اعتبار لیزینگ ساخت تا سقف ۸۰ درصد از طرف دولت روسیه برای متقاضیان حقوقی و حقیقی ایرانی از جمله اقداماتی است که در این راستا از سوی دو دولت ایران و روسیه در حال انجام است.

جلالی‌فر با اشاره به این‌که صاحبان کالاهای ترانزیتی می‌توانند برای حمل کالا از مسیر کریدور شمال – جنوب متناسب به حجم آن از تخفیفات مناسب و ویژه‌ای برخوردار شوند، اظهار داشت:‌ اولین خط لاینری کشتی کانتینری که قادر خواهد بود کانتینرهای یخچالی را در این مسیر حمل‌و نقل کند فعالیت خود را در سپتامبر ۲۰۲۰ آغاز خواهد کرد .

وی تصریح کرد:‌ در این زمینه برابر تصمیمات کارگروه مشترک کریدور شمال و جنوب، متشکل از مناطق آزاد لوتوس آستراخان روسیه – مناطق آزاد انزلی و چابهار ( جمهوری اسلامی ایران) در راستای توسعه کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال- جنوب، تردد ۲ فروند کشتی کانتینری که قابلیت حمل کانتینرهای یخچالدار را نیز دارد، به زودی آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: این ۲ فروند در مسیر اصلی بندر آستراخان روسیه و ۲ بندر منطقه آزاد انزلی ( کاسپین – غازیان ) و همچنین سایر بنادر شمالی ایران و بالعکس سازماندهی و برنامه‌ریزی شده است. این ناوگان لاینری شرکت کشتیرانی روسی قادر خواهد بود بنا به درخواست صاحبان خارجی کالا، کلیه کالاهای تخصصی و حساس و آسیب پذیر را از مسیر بنادر آستراخان روسیه به بنادر شمالی و بصورت حمل ترکیبی با همکاری و مشارکت سازمان بنادر و راه آهن جمهوری اسلامی ایران به بنادر جنوبی کشور و به کشورهای مقصدحمل کند.

این عضو هیات مدیره اتاق مشترک ایران – روسیه با برشمردن مهم‌ترین مزیت‌های این خط کانتینری در دریای خزر، گفت: مهم‌ترین مزیت‌های این خط کانتینری در دریای خزر شامل قبول حجم محموله از یک کانتینر، سفرهای منظم کشتی بصورت تقویمی بین بندر آستراخان وانزلی و همچنین بنادر شمالی ایران، تعرفه های ثابت، بدون وابستگی به "بازار" یا فصل بوده و اولین سفر برای سپتامبر سال ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه پیش از این خط کانتینری یخجالی در مسیر دریای خزر نداشتیم، تصریح کرد: با این اقدام برای خرید کانتینر از طریق جذب سرمایه‌گذار داخلی اقدام شده است. به این طریق کشورهای هند و پاکستان که با روسیه کار می‌کنند با هماهنگی سازمان بنادر و راه‌آهن و همچنین مناطق آزاد می‌توانند برای حمل کالاهای خود از این مسیر تردد داشته باشند.

جلالی‌فر با اشاره به تعامل‌های بسیار خوب در محقق شدن این اتفاق، اظهار داشت:‌ با سیاست مناسبی که سازمان بنادر و دریانوردی و همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای به حداقل رساندن هزینه‌ها در پیش گرفته‌اند، شاهد یک بازار مناسب رقابتی خواهیم بود. به این شکل و با این سیاست شاهد ارسال حجم قابل توجهی از بار هند و پاکستان و کشورهای جنوبی به روسیه از مسیر کریدور شمال – جنوب خواهیم بود.

 

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران اتاق مشترک ایران سازمان بنادر کریدور شمال بنادر شمال منطقه آزاد مناطق آزاد آزاد انزلی دریای خزر راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر یحیی سریع گفت: امروز دو ناوشکن آمریکایی را هدف قرار دادیم.
در این بیانیه آمده است: نیروهای مسلح یمن با انجام عملیات نظامی علیه کشتی های جنگی دشمن در دریای سرخ، دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادند.در حالی که نیروی دریایی، موشکی و نیروی هوایی نیروهای مسلح عملیات مشترکی را با هدف قرار دادن کشتی (CYCLADES) در دریای سرخ انجام دادند و به لطف خدا ضربه دقیق بود.
در ادامه این بیانیه آمده است: هدف قرار دادن این کشتی پس از آن صورت گرفت که این کشتی در تاریخ ۲۱ آوریل با فریب و استتار با ادعای عازم بندری دیگر، از تصمیم ممنوعیت عبور کشتی‌های عازم بنادر فلسطین اشغالی به بندر ام الرشرش خارج شد. اما تحت نظارت و پیگیری نیروهای مسلح ما بود و اخطارهایی برای عدم ورود به بنادر فلسطین اشغالی داده شد و در فهرست کشتی‌های مورد هدف قرار گرفت.
نیروی هوایی نیروهای مسلح یمن با تعدادی پهپاد با استعانت از خداوند متعال کشتی اسرائیلی (MSC ORION) را در اقیانوس هند هدف قرار داد.

کد خبر 848221 برچسب‌ها هواپیما - پهپاد خبر ویژه ایالات متحده آمریکا یمن

دیگر خبرها

  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران