Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-  قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش آموزی کشور گفت : امسال به نوعی عدالت آموزشی و تربیتی در  بستر فضای مجازی بیشترشده است .
به گزارش خبرگزاری آریا از تهران، اسماعیل بحری زاده در حاشیه این دوره از مسابقات در جمع خبرنگاران، گفت : جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان از موارد بسیار مهم و تاثیرگذاری است که در دوران پس از تاسیس امور تربیتی در آموزش و پرورش تداوم پیدا کرده است و سال به سال بر دامنه تاثیرات آن افزوده شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی افزود: از مهمترین کارکردهای مسابقات ، شناسایی و کشف استعدادهای دانش آموزان است تا زمینه را برای رشد و شکوفایی بعد فرهنگی و هنری دانش آموزان فراهم کند ؛ به همین منظور فضاهای مختلف پرورشی اعم از اردوگاهی ، کارگاهی ، فرهنگی تربیتی ، دارالقرآن ها و سایر فضاها ایجاد شده اند  تا دانش‌آموزان که استعدادهایی دارند در مسابقات شناسایی شوند و از ظرفیت های پرورشی و اساتید گرانقدری که در این فضاهای آماده خدمات آموزشی و تربیتی به دانش‌آموزان هستند برای بالندگی و شکوفا نمودن استعدادهای آنان استفاده کنند .
 بحری زاده اظهار داشت : امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا شرایط جشنواره شکل دیگری به خود گرفته است و به خاطر محدودیت هایی که برای حضور فیزیکی دانش‌آموزان وجود دارد با خلاقیت و درایت همکاران عزیزمان در اداره کل فرهنگی و اردوها و فضاهای پرورشی ، نهایت استفاده از بسترهای فضای مجازی به ویژه شبکه آموزشی دانش آموزی «شاد » به عمل آمده و امسال مسابقات از طریق بستر مجازی برگزار می‌شود.
 وی تصریح کرد: این شرایط با وجود همه محدودیت هایی که همراه دارد ازمزایایی نیز برخوردار است ؛از جمله اینکه دانش‌آموزان مناطق محروم که در شرایط قبلی امکان حضور و بهره مندی از فیض دیدار اساتید برجسته کشوری را نداشتند در جشنواره حاضر امکان مصاحبت و بهره مندی از نظرات ارزشمند این اساتید را پیدا می کنند و به نوعی عدالت آموزشی و تربیتی در  بستر فضای مجازی بیشتر خواهد شد.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش آموزی اعلام کرد: سازمان دانش آموزی امسال نیز مانند هر سال با تمامی ظرفیت‌های اجرایی خود در کنار اداره کل فرهنگی و پرورشی و هنری بوده است و همکاران ما هر آنچه که در توان دارند با هم افزایی عزیزانمان در معاونت پرورشی و فرهنگی در خدمت این جشنواره خواهند بود .
وی افزود : در حوزه اجرا نیروهای سازمان دانش آموزی حضور فعال دارند و در حوزه‌های فناوری و پشتیبانی مالی و نیروهای تشکیلاتی به همراه دوستان جهت هم افزایی حضور فعالی وجود دارد .
وی اظهار امیدواری کرد تا ثمرات ارزشمند این هم افزایی که مسبوق  به سابقه نیز هست امسال نیز برکات تربیت خود را تقدیم جامعه عظیم دانش آموزی کشورنماید .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امسال به نوعی عدالت آموزشی تربیتی در بستر فضای مجازی بیشتر شده است سازمان دانش آموزی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی