Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ شهرام غفاری درباره هزینه های درمان کرونا برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در مراکز طرف قرارداد توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: میزان هزینه کرد، متفاوت است اما تعهد ما در برابر بیماران کرونایی در مراکز طرف قرارداد مانند تعهدی است که در سایر بیماری ها داریم.

وی افزود: به علاوه اینکه داروهایی که طبق مصوبات دبیرخانه شورای عالی بیمه در تعهد بیمه ها قرار می گیرد و به ما ابلاغ می شود را نیز اجرایی کرده و پوشش می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال داروی "کلترا" را در بخش بستری پوشش می دهیم، ولی در بخش سرپایی تحت پوشش ما نیست؛ زیرا از یک سو کنترل بازارِ گسترده در بخش سرپایی مشکل است و از سوی دیگر ضرورت آن در بیماران سرپایی هنوز معلوم نیست.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به صدور دستورالعمل و استانداردهای درمان بیماران کوویدی از نظر تشخیصی و درمانی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: آخرین دستورالعمل ها هرچه باشد طبق آن عمل می کنیم. به عنوان مثال در بخش بستری داروهایی که مورد قبول وزارت بهداشت است و توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه به ما ابلاغ می شود ۹۵ درصدش تحت پوشش است. هزینه تخت- روز هم طبق استانداردهای موجود محاسبه و لحاظ می شود.

غفاری تاکید کرد: البته هنوز این موضوع که بیماران کرونایی باید از محل اعتبارات و کمک های دولت درمان شوند یا خیر، هنوز روشن نشده ولی در کل صورتحساب ها را با این مبنا که گفته شد می پردازیم.

بیشتر بخوانید: هزینه‌های درمان کرونا در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی

وی با بیان اینکه فرانشیز یا پرداختی از جیب بیمار در بخش بستری ۱۰ درصد است گفت: در بخش سرپایی نیز داروها را تا ۷۰ درصد  پوشش می دهیم و فرانشیز یا سهم بیمار  ۳۰ درصد است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی افزود: در مجموع ۹۰ درصد هزینه های بخش بستری و ۷۰ درصد هزینه های بخش سرپایی را پوشش می دهیم و بیماران بستری شده هزینه اندک و ناچیزی می پردازند.

غفاری در پاسخ به اینکه با توجه به سیرصعودی ابتلا به بیماری در هفته های اخیر مشکلی در ارائه خدمت نداشتید؟ اظهار کرد: تا امروز در ارائه این بسته خدمتی مورد تعهد ما مشکلی وجود نداشته است اما یکی از مواردی که ممکن است بیماران را با سختی مواجه کند این است که داروهای کووید مانند اینترفرون و کلترا را بر اساس دستورالعمل در بخش بستری پوشش می دهیم، شاید برخی تمایل داشته باشند دارو را بگیرند و سرپایی استفاده کنند، ولی وضعیت نظام سلامت فعلا طوری است که این داروها در بخش بستری استفاده می شود.

وی افزود: اگر در بخش بستری، دارو در بیمارستان موجود نباشد، نسخه به همراه بیمار می دهند که از بیرون تهیه کند، در این صورت ممکن است دارو در بازار به سختی پیدا شود؛ البته این موارد را پوشش می دهیم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: یکی دو دارو مانند رمدسیور فعلا در پروتکل درمانی وزارت بهداشت و بیمه ها نیامده اند، ولی اگر وارد پروتکل شوند پوشش می دهیم.

غفاری با بیان اینکه هزینه کووید را جزو بیماری های همه گیر، اپیدمی و غیرمترقبه است و در محاسبات اکچوئری بیمه ها نمی آید عنوان کرد: بیمه ها هنوز تاکید دارند دولت که اعتبارات این حوزه را به وزارت بهداشت می دهد باید برای همه کوویدی ها هزینه کند؛ اینکه وزارت بهداشت هزینه درمان را هم از بیمه ها بگیرد و هم از دولت محل ایراد است هرچند آنها هم می گویند هنوز همه یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را دریافت نکرده اند. با این حال معتقدیم هزینه درمان کووید را دولت ها پوشش  می دهد.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا بیمه تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی وزارت بهداشت پوشش می دهیم بخش بستری بخش سرپایی بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد قوچانی سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌. متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی

دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند. مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است. سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم! ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... ۲۵۹۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901166

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان