Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار دامغان گفت: رشد میراث فرهنگی و گردشگری هر شهر ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاری در احیای بناهای تاریخی شهر دارد که سرمایه‌گذاران باید به این امر توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش ایمنا، مسلم نصرتی اظهار کرد: باغداران، کشاورزان و تاجران پسته که درآمد و سود کافی از محصول خود دارند، می‌توانند با نگاه متعهدانه به سرمایه‌گذاری در انجام فعالیت‌های فرهنگی شهر اهتمام داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جشنواره پسته دامغان همه ساله در فصل تابستان، برگزار می‌شود که برگزاری این جشنواره، زمینه ساز بستری مناسب برای تعامل هر چه بیشتر و عاملی برای افزایش سطح علمی باغداران منطقه است.

شهردار دامغان اضافه کرد: برگزاری جشنواره در دامغان با وجود پیشینه تاریخی هفت هزار ساله، بدون شک باید سازگار با جایگاه، تاریخ و تمدن این شهر برگزار شود که این امر در گرو حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران است.

نصرتی تصریح کرد: خبرنگاران باید با دید مطالبه گری، نگاه و فرهنگ عامه را برای برگزاری جشنواره‌ها و حفظ میراث فرهنگی تقویت کنند.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره پسته می‌تواند در صورت ورود سرمایه‌گذاران و کمک‌های همه جانبه، به صورت سالانه فعالیت خود را دنبال کند که فواید بسیار زیادی را به دنبال دارد.

شهردار دامغان گفت: بدون شک خبرنگاران در کنار مشکلات معیشتی، اقتصادی در بسیاری از زمینه‌ها با قلم توانمند و نگاه دلسوزانه خود بسیاری از مشکلات را رفع کرده‌اند.

منبع: ایرنا

کد خبر 438423

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی شهرداری شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛   رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردستان با اشاره به پایش کامل بافت تاریخی زواره از سیل اخیر گفت: با ورود سامانه بارشی در روز سه‌شنبه به استان اصفهان، شهرستان اردستان بارش فراوانی را تجربه کرد به‌گونه‌ای که میزان بارش در زواره در کمتر از یک روز به ۲۷ میلی‌متر رسید
نرگس بهشاد ادامه داد: با توجه به گستردگی بافت تاریخی زواره، این حجم سنگین بارندگی در کوچه‌ها و معابر زواره روان و باعث وقوع سیل و آب‌گرفتگی در بخش‌هایی از این شهر شد.


به گفته وی بررسی‌ها حاکی است تنها دو مورد تخریب در بافت تاریخی زواره اتفاق افتاد که خوشبختانه این خانه‌ها بدون ارزش تاریخی بوده است.
بارندگی روز گذشته باعث شده دریاچه وسیعی در کویر دق سرخ زواره تشکیل شده است.
شهر زواره با بیش از هشت هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۴ کیلومتری شمال شرقی اردستان قرار دارد.
شهرستان ۴۲ هزار نفری اردستان با برخورداری از ۶۷ اثر ثبت ملی، یک اثر ثبت جهانی، ۲ بافت تاریخی و ۷۸ محوطه باستانی در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع است.

دیگر خبرها

  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره