Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد : ۷۳ هزار خودروی مانده در توقفگاه (پارکینگ) در انتظار قطعات با فناوری پیشرفته است و صاحبان این خودرو‌ها مشخص هستند. به گزارش پول نیوز، فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه این خودرو‌ها احتکار نشده است افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۸۶ هزار دستگاه در شرکت ایران خودرو تولید شده که این رقم در سال گذشته ۱۳۶ هزار دستگاه خودرو بوده است بنابراین امسال ۵۰ هزار دستگاه معادل ۳۷ درصد خودرو بیشتر در این شرکت تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به دلیل بروز مشکل در واردات قطعات، ۷۳ هزار خودرو در توقفگاه‌ها مانده است گفت: پس از هماهنگی‌های انجام شده با وزارت صمت، گمرکات و بانک مرکزی مشکل برطرف و به زودی قطعات ترخیص می‌شود و پس از تکمیل ، این خودرو ها  به صاحبانشان تحویل داده می‌شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه این خودرو‌ها با قیمت‌های تعیین شده به مشتریان تحویل می‌شود و با گذشت زمان قیمت آن‌ها افزایش نخواهد یافت ادامه داد: در هفته آینده تعطیلات تابستانی این خودروساز شروع می‌شود که با برنامه ریزی‌های انجام شده قطعات وارداتی برروی خودرو‌ها نصب و تحویل مشتریان  می شود.
مقیمی با بیان اینکه با برنامه ریزی انجام شده، ۳۵ هزار خودرو مانده در توقفگاه‌ها تکمیل خواهد شد افزود: کاهش تولید یک تصمیم یک شبه است، اما برنامه افزایش تولید بسیار زمان بر خواهد بود تا شبکه تامین خود را با آن تطبیق دهد و به دلیل تعهدی که ما به مردم و وزارت صمت دادیم میزان تولید را کاهش نخواهیم داد حتی اگر تولید ناقص باشد.
وی در خصوص دست آورد میز‌های ساخت داخل گفت: با راه اندازی این میز‌هاو بومی سازی قطعات  تاکنون ۱۳۷ میلیون یورو کاهش ارزبری صورت گرفته است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تاکید کرد:  با برگزاری  چهار میزدیگر خودکفایی قطعات  تاپایان سال جاری پیش بینی می‌شود که ۱۶۲ میلیون یورو کاهش ارزبری به دنبال خواهد داشت.
مقیمی درخصوص پیشرفت فیزیکی میز های خودکفایی قطعات  افزود: در میز اول ۷۹ درصد، میز دوم ۶۸ درصد، میز سوم ۴۷ درصد و میز چهارم نیز ۳۵ درصد تا امروز پیشرفت داشته است.
وی با اشاره به اینکه هر قطعه‌ای که در داخل کشور تولید می‌شود بلافاصله جلوی واردات آن گرفته خواهد شد افزود: درحال حاضر برخی قطعات هستند که واردات آن‌ها انجام شده است، اما به دلیل داخلی سازی آن، نمونه داخلی آن قطعه برروی خودرو نصب می‌شود که این رویه به دلیل قوی شدن تولیدکننده داخلی است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو  ادامه داد: درحال حاضر هر خودرو ۲ هزار دلار بطور متوسط ارزبری دارد که هم اکنون دنا پلاس به دلیل جدید بودن بیشتر ارز بری و ۲۰۶ و ۴۰۵ slx کمترین ارزبری را دارد.
مقیمی گفت: اگر ۲۶۰ میلیون یورو به همراه ۱۴۳۹ میلیارد تومان سرمایه گذاری در تامین قطعات انجام شود در هر خودرو ۵۰۰ دلار کاهش ارزبری معادل ۵۱۲ میلیون دلار در کل تولیدات، انجام می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قطعات خودرو ها قطعات ایران خودرو ساخت مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خودرو ها انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما