Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@13:09:27 GMT

۱۲۰ نقطه پرحادثه جدید در جاده‌ها شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۹۰۰۲

۱۲۰ نقطه پرحادثه جدید در جاده‌ها شناسایی شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، اروجعلی علیزاده روز چهارشنبه ۲۲ مرداد افزود: در اول خرداد سال ۹۹، تیم بازبینی نقاط متشکل از کارشناسان این اداره کل و عوامل پلیس راه با بازدید از نقاط دارای سابقه تصادف در جاده‌های استان، نقاط پرحادثه جدید را شناسایی کردند.

وی با اشاره به شناسایی ۱۱۳ نقطه پرتصادف در بازه زمانی سال ۹۱ تا سال ۹۴ در جاده‌های استان یادآوری کرد: از این تعداد ۶۳ نقطه بر اساس صورت‌جلسه کارگروه تعیین و اولویت‌بندی نقاط پرتصادف راه‌ها به عنوان نقاط پرتصادف دارای اولویت انتخاب شد و ۵۰ نقطه نیز به عنوان نقاط دارای تصادف معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان ‌شرقی با بیان اینکه تا سال ۹۸ تعداد نقاط حادثه‌خیز شناسایی شده در جاده‌های استان به ۱۳۶ مورد رسید گفت: در سال جاری و سال‌های گذشته تمامی اقدامات مربوط به آشکارسازی و نصب تابلو و علائم در نقاط پرحادثه انجام شده است.

علیزاده ادامه داد: هم‌اکنون احداث زیرگذر ورودی اهر با ۴۰ درصد پیشرفت و صرف ۱۲ میلیارد ریال، زیرگذر داش‌آتان مراغه با ۲۰ درصد و ۴ میلیارد ریال، پل تقاطع چکان مراغه با ۸۰ درصد و ۵ میلیارد ریال، پل شهرک سرمایه‌گذاری خارجی با ۵۰ درصد و ۴۰ میلیارد ریال، پل سردرود با ۴۰ درصد و ۷ میلیارد ریال، زیرگذر خورخور- گوگان با ۷۰ درصد و ۱۳ میلیارد ریال و ایمن‌سازی ۱۰ نقطه پرتصادف با ۵۰ درصد پیشرفت و ۲۲ میلیارد ریال در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه برای بهره‌برداری از این پروژه‌های نیاز به حدود ۲۰۵ میلیارد ریال اعتبار است اظهار کرد: با ایمن‌سازی جاده‌های استان و رفع نقاط پرحادثه، آمار تصادفات جاده‌ای استان در ۵ ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش یافته است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان ‌شرقی گفت: با اقدامات انجام‌شده، آذربایجان شرقی در زمینه کاهش تلفات تصادفات جاده‌ای از رتبه بیست و نهم کشوری در سال ۹۷ به رتبه ششم در سال ۹۸ رسیده و در بین کلان‌شهرها نیز با ۲۳ پله صعود به رتبه دوم رسیده است.

علیزاده نصب ۳۱۲۴ عدد علامت اخطار و ۱۰۰۲ متر مربع تابلو اطلاعاتی، ۹۷۶ کیلومتر خط‌کشی، ۲۱۵۰ متر مربع خط‌کشی نقوش، نصب ۳۷ هزار و ۹۸۹ متر حفاظ جدید و بهسازی حفاظ‌های موجود، ۱۰۶ کیلومتر نگهداری روشنایی، ۴۰۰ متر اجرای روشنایی، نگهداری ۱۷۱۰ فانوس و اجرای ۱۲ دستگاه چراغ‌ چشمک‌زن، ۴۱۰۵ کیلومتر صیانت از حریم راه‌ها، ۴۵۰ کیلومتر اجرای شیب شیروانی حاشیه راه‌ها، ۱۲ مورد اصلاح و آشکارسازی تقاطع‌های Tشکل و ۴۸۲۲ متر مربع رنگ‌آمیزی پایه‌های علائم را از اقدامات انجام‌شده در راستای ایمنی راه‌ها اعلام کرد.

وی یادآوری کرد: کارشناسان این اداره کل برای رفع نقاط پرحادثه اقدام به تعمیر نرده و رفیوژ میانی پل‌های مارالان و طالقانی تبریز، پل خواجه، ۳ دهنه ۱۵ متری راه‌آهن کمربندی مرند، رادیه و برید تندیرلی زنوز و پل عیش‌آباد، پل ورقه آزادراه تبریز- زنجان کیلومتر ۱۱۴، پل‌های بزرگ جاده شهرستان میانه، پل بزرگ زرنق هریس و تعمیر و احداث نرده و قرنیز پل‌های بزرگ جاده تبریز- قره‌چمن کردند.

۴۳ دستگاه جدید دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های استان در حال نصب است

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه هم‌اکنون ۵۷ دستگاه دوربین ثبت تخلفات رانندگی در جاده‌های استان فعال است گفت: مراحل نصب ۴۳ دستگاه جدید نیز از سال ۹۸ آغاز شده که از این تعداد ۲۰ دستگاه در حال تست و آماده برای اضافه شدن به سامانه ثبت تخلفات بوده و ۲۳ دستگاه نیز با پیشرفت ۸۵ درصد در حال اجراست.

علیزاده با اشاره به اینکه برای نصب دوربین‌های جدید ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه می‌شود افزود: ۵۸ دستگاه دوربین کنترل سرعت سیار نیز در اختیار پاسگاه‌های پلیس راه استان قرار داده شده است.

وی اظهار داشت: در طول جاده‌های مواصلاتی استان ۸۲ دستگاه ترددشمار برخط نصب شده که تردد و ترافیک موجود در این جاده‌ها را رصد می‌کند و ۲۴ دوربین نظارت تصویری نیز بر تخلفات و تردد ناوگان حمل و نقل مسافر و بار استان از مبدا تا مقصد نظارت می‌کند.

علیزاده ادامه داد: بر اساس آمار مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای استان در ۴ ماه امسال ۷۳ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۹۱۷ تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان ثبت شده است.    

آذربایجان شرقی با داشتن ۱۴ هزار و ۱۱ کیلومتر راه ۶.۴ درصد از طول راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان ۲۳۶ کیلومتر آزادراه، ۵۶۷ کیلومتر بزرگراه، ۸۷۲ کیلومتر راه اصلی، ۱۸۹۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی دارد که نسبت به کشور به ترتیب ۹.۸ درصد، ۳.۸ درصد، ۳.۸ درصد، ۴.۳ درصد و ۷.۹ درصد را به خود اختصاص داده است.  

کد خبر 539548 برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی طرح‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی طرح های عمرانی استان آذربایجان شرقی حمل و نقل جاده ای جاده های استان نقاط پرحادثه میلیارد ریال کیلومتر راه جاده ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۹۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی زندی فر عصر دوشنبه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی دو پروژه راهداری در استان البرز اظهار کرد: عملیات اجرایی دو پروژه راهداری استان البرز با هدف افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای در محور قدیم کرج -هشتگرد و ماهدشت -کیانمهر با حضور استاندار البرز آغاز شد.

زندی فر افزود: این پروژه‌ها شامل پروژه بهسازی و ایمن سازی جاده قدیم کرج -هشتگرد حدفاصل انتهای کمالشهر تا پلیس راه کمالشهربه طول ۴ کیلومتر به صورت رفت و برگشت که شامل اجرای عملیات خاکبرداری- خاکریزی - زیرسازی و آسفالت به منظور تعریض محور قدیم کرج-هشتگرد همچنین جمع آوری نیوجرسی‌های وسط و اجرای روفیوژ وسط محور خواهد بود.

وی بیان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به اینکه حذف دو نقطه حادثه خیز در محورماهدشت -کیانمهراز دیگر پروژه‌های در دست اجرای این اداره کل در سال جاری است، تصریح کرد: عملیات بهسازی ایمن سازی و احداث واریانت محور کیانمهر - ماهدشت حد فاصل فرودگاه پیام تا شهرک پیام به طول ۲ کیلومتر به منظور حذف دو پیچ حادثه خیز از نوع واژگونی آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به اینکه از ۱۴ نقطه حادثه خیز تاکنون ۶ نقطه ایمن سازی شده است افزود: تلاش خواهیم کرد تا با جذب اعتبارات ۸ نقطه باقیمانده در محورهای مواصلاتی استان که حادثه خیز هستند را هر چه سریع‌تر ایمن سازی کنیم.

کد خبر 6098692

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • پیش‌بینی بارش باران در قم
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • یک تونل و ۲ نقطه جاده ای هرمزگان برای عملیات عمرانی مسدود اعلام شد
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد