Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اینترنتی fox۵، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: دندانپزشکان، کارشناسان بهداشت دهان و سایر ارایه دهندگان مراقبت های دهان و دندان با خطر بالای ابتلا به کووید-۱۹ و انتقال آن به بیماران روبرو هستند؛ زیرا این افراد در تماس نزدیک با دهان بیماران قرار دارند و از تجهیزات تولیدکننده افشانه استفاده می کنند که باعث پخش شدن قطرات ریزی در هوا می شوند که در معرض بزاق، خون و سایر مایعات بدن قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام این سازمان جهانی، تقریبا سه چهارم کشورهایی که مورد بررسی قرار گرفته اند، اعلام کردند که همه گیری ویروس کرونا خدمات دندانپزشکی را مختل کرده است که این میزان بیشتر از هر نوع خدمات رسانی ضروری دیگر است.

بهداشت دهان و دندان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ بنابراین سازمان جهانی بهداشت از ارائه دهندگان خدمات دندانپزشکی می خواهد تا از طریق مشاوره های از راه دور یا رسانه های اجتماعی در مورد حفظ بهداشت دهان و دندان به بیماران خود توصیه کنند.

این سازمان اعلام کرده است کارهای معمول و غیرضروری دندانپزشکی را که معمولا شامل بررسی سلامت دهان، جرم گیری دندان و مراقبت‌های پیشگیرانه می‌شود، باید تا زمان کاهش نرخ انتقال کووید-۱۹ به تأخیر افتند اما که اگر فردی دچار دندان درد شدید یا یک مساله فوری دندانپزشکی شد، با رعایت تمام پروتکل های مراقبتی به دندانپزشک مراجعه کند. 

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: مداخله های اورژانس یا اضطراری مراقبت بهداشت دهان و دندان که برای حفظ عملکرد دهان و دندان فرد و مدیریت درد ضروری است، باید انجام شود تا از مراجعه غیرضروری به بخش های اورژانس بیمارستان ها پیشگیری شود. 

سازمان جهانی بهداشت همچنین توصیه می کند که اقدامات دندانپزشکی باید تحت تدابیر شدید پیشگیری و کنترل عفونت انجام شوند تا خطر انتقال را به حداقل برسانند. این تدابیر شامل رعایت فاصله اجتماعی، پوشیدن ماسک های پزشکی یا استفاده از دستگاه های تنفسی، استفاده از محافظ چشم و لباس یکبار مصرف است.

شستشوی مرتب دست ها و تمیز و ضدعفونی کردن تجهیزات و دیگر سطوح نیز از دیگر اقداماتی است که باید مرتب در مطب های دندانپزشکی انجام شوند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دندانپزشکی سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دندانپزشکی سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت ویروس کرونا دندانپزشکی سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت سازمان جهانی بهداشت بهداشت دهان دهان و دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی