Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: متأسفانه یکسری از افراد پیدا می‌شوند که قصد دلسرد کردن مردم را دارند و به مردم می‌گویند که دولت طرحی دارد که این طرح ممکن است در آینده موجب زحمت برای دولت بعدی شود که این یک حرف کاملاً دروغ و بی‌اساس است.

به گزارش ایلنا، «حسن روحانی» رئیس جمهور در جلسه امروز ۲۲ مردادماه ۹۹ هیئت دولت با اشاره به ولادت امام موسی کاظم (ع) و سالروز آزادی آزادگان کشور با بیان اینکه نکته‌ای وجود دارد که دشمنان و عده‌ای در داخل تلاش دارند از آن غافل شوند، اظهار داشت: کشور را در سخت‌ترین شرایط اداره می‌کنیم؛ شرایط ما شرایط عادی و معمولی نیست و شرایط سختی است به طوریکه دشمنان ما فکر می‌کردند کمتر از چند ماه قدرت تاب‌آوری نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز دو سال و نیم است که دولت و ملت در کنار هم در برابر تهدید و فشار اقتصادی تروریستی علیه ملت ایران پابرجا ایستاده‌اند و مسیر و راه خودشان را ادامه می‌دهند.

وی افزود: مشکلاتی هم وجود دارد، البته میدان جنگ مشکلاتی هم دارد، زخمی شدن و شهادت هم وجود دارد؛ میدان جنگ است با ویژگی‌های خاص خودش.

روحانی با اشاره به‌ آیات قرآن گفت: قرآن مجید نیز بر این واقعیت اشاره می‌کند که در میدان جنگ فراز و نشیب فراوانی وجود دارد اما باید توجه کنیم که در پیشگاه خدا هستیم و در همه این فراز و نشیب خداوند است که می‌تواند دست ما را بگیرد و به موفقیت برساند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و ارتجاع، فکر می‌کردند با تحریم‌های سال ۹۷ از لحاظ اقتصادی کشور را دچار بحران می‌کنند و این بحران اقتصادی تبدیل به بحران اجتماعی و بعد تبدیل به بحران امنیتی می‌شود، در هر سه مرحله ناموفق بودند؛ نه بحران اقتصادی و نه اجتماعی و نه امنیتی درست نشد. البته در شرایط تحریم زندگی مردم با سختی و فشار توام خواهد بود. مردم ما این واقعیت را به خوبی حس کرده و به خوبی هم مقاومت و ایستادگی می‌کنند، مقایسه شرایط جنگ با شرایط عادی خطا و اشتباه است.

روحانی افزود: اگر آمار رشد اقتصادی دولت با نفت را در سال ۹۳ تا ۹۶ با یکدیگر مقایسه کنیم متوسط رشد ۵ درصدی و همچنین رشد ۱۴ درصد را در یکی از سال‌ها نیز داشتیم، اما وقتی رشد اقتصادی با نفت را با رشد اقتصادی بدون نفت مخلوط کنیم منفی می‌شود و در نتیجه روزنامه‌ای یا نشریه‌ای می‌گوید دولت رشد اقتصادی نداشته است.

روحانی ادامه داد: دولت کشور را با رشد منفی ۷ درصد تحویل گرفته و کشور را در شرایط تحریمی با رشد ۵ درصد اداره کرده است و در یکی از سال‌ها نیز با رشد ۱۴ درصدی روبه‌رو بوده‌ایم. حتی رشد اقتصادی ما در سال ۹۸، ۱.۱ بوده است. بنابراین باید توجه داشته باشیم که در زمین دشمن بازی نکنیم، دشمن می‌خواهد به مردم القا کند که از لحاظ اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به پیروزی و موفقیت رسیده است.

روحانی در ادامه اظهار کرد: ما در عمل می‌خواهیم اثبات کنیم که دشمن دچار شکست شده است، بنابراین در بخش اقتصادی دولت همه توان خود را به کار گرفته که نقدینگی را کنترل کند و با تحریم نفتی شدیداً مقابله کند و نفت را با چارچوب فروش برساند؛ دولت قصد ایجاد تعادل در بخش بودجه‌ای بین منابع و مخارج را دارد؛ همچنین ایجاد سرمایه مطمئن برای مردمی که آینده‌نگر هستند، از دیگر اهداف و طرح‌های دولت است.

وی افزود: این مجموعه طرحی است که دولت و ستاد اقتصادی دولت در ضمن هفته‌های گذشته به تصویب رساند و در جلسه سران قوا مطرح کرد و بحث کرد و کلیات آن را به تصویب رساند و پس از مراحل نهایی این مصوبه دولت آیین‌نامه‌های اجرایی نوشته خواهد شد.

روحانی بیان کرد: متأسفانه یکسری از افراد پیدا می‌شوند که قصد دلسرد کردن مردم را دارند و به مردم می‌گویند که دولت طرحی دارد که این طرح ممکن است در آینده موجب زحمت برای دولت بعدی شود که این یک حرف کاملاً دروغ و بی‌اساس است.

وی ادامه داد: ما امروز که این همه طرح پتروشیمی افتتاح می‌کنیم؛ کسی می‌گوید که دولت در حال فعالیت به نفع دولت بعدی است؟ این حرف کودکانه و بچه‌گانه‌ای است؛ این دولت و آن دولت یعنی چه ؟ ما همه خادم مردم هستیم، این دولت منتخب مردم است و دولت بعدی نیز منتخب مردم است، ما باید در این شرایط سخت کشور را اداره کنیم.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: آن کسی که به طرح دولت ایراد می‌گیرد لطفاً بگوید راه حل چیست؛ با فحاشی و ردیف کردن جملات درشت که مشکل کشور حل نمی‌شود.

وی اظهار کرد: ما به مردم عزیز قول داده‌ایم که در شرایط تحریم تسلیم نمی‌شویم و به این قول عمل کردیم؛ ما حقوق کارمند، کارگر و بازنشستگان را سر موقع پرداخت کردیم این دولت با برنامه‌ریزی اجازه نداده این حقوق‌ها یک روز تاخیر داشته باشد.

روحانی افزود: ما همه یک ملت هستیم و در برابر یک دشمن ایستاده‌ایم و در حال مقاومت هستیم؛ این حرف‌ها به چه معناست؟ دولت بعدی نیز از آن این ملت است. همین هفته ۲۳ هزار هکتار زمین کشاورزی آماده شده با برنامه‌ریزی مدرن آبیاری را افتتاح می‌کنیم؛ اگر ما ۲۳ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی آماده کرده‌ایم و حدود ۳۷ کیلومتر تونل برای این طرح حفر شده است، یک سرمایه‌گذاری عظیمی در مناطق مرزی و غربی صورت گرفته است؛ ۸ میلیارد دلار برای آب در منطقه مرزی با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی هزینه شده است.

رییس جمهور در ادامه سخنان خود در جلسه امروز هیات دولت به اقدامات انجام شده توسط دولت در زمینه مسکن اشاره کرد و ابراز داشت: برخی‌ها می‌گویند چرا دولت در زمینه مسکن برنامه‌ریزی نکرده است، من هم دلم می‌خواست در زمینه مسکن عملکرد بهتری داشته باشیم اما این دولت تا پایان کار خود طی ۸ سال ۲ میلیون واحد مسکن تحویل می‌دهد، این را با دولت‌های قبلی مقایسه کنید، این دولت ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار مسکن ناقصی که هیچ چیزی نداشت را کامل کرد، همچنین ۵۰۰ هزار مسکن دیگر را تکمیل خواهیم کرد، همچنین ۱۷۰ هزار مسکن را در سال گذشته که در اثر سیل تخریب شده بود را کامل کردیم و تحویل دادیم.

وی ادامه داد: این بحث‌های «این دولت و آن دولت» یکی از موضوعات زشت و کودکانه است، این دولت و آن دولت ندارد، همه ما می‌آییم و کشور را در چارچوب قانون اداره می‌کنیم، اگر پولی را هم خرج می‌کنیم، منطبق بر بودجه است، بودجه‌ای که مجلس آن را تصویب می‌کند.

روحانی همچنین در ادامه بیان داشت: البته دولت یک کار بزرگ کرده است، برای اینکه طرح‌های عمرانی خود را بتواند در این سال پایانی یک تحرک فوق‌العاده بخشد، در طول امسال تا اینجا که هنوز ماه پنجم هستیم، ۴۰ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی تصویب شده است، کار بسیار بزرگی در این شرایط کرونا و تحریم انجام می‌شود.

وی افزود: برای اینکه در این شرایط کرونا به مردم کمک شود طرحی را در ستاد ملی کرونا تصویب کردیم به عنوان تسهیلات ودیعه مسکن و با بررسی‌هایی که صورت گرفت مشخص شد حدود ۷۰ هزار نفر مشمول این طرح می‌شود و این طرح کمک بزرگی برای آن‌هایی است که امروز در بحث اجاره‌خانه دچار مشکل هستند.

------------------------------------------

بیشتر بخوانید:

*روحانی: همه مسوولان در گفتار و رفتار خود مراقب و هوشیار باشند
*روحانی: قدم های خوبی برای تولید دارو و واکسن ویروس کرونا برداشته شده
*روحانی: محدودیت‌های شدید دیگر امکانپذیر نیست/ ۶ ماه دیگر هم همین وضعیت است لینک کوتاه: asriran.com/00372s

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روحانی رشد اقتصادی دولت بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، محمد مهاجری فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایلنا، در ارزیابی دلایل رد صلاحیت آقای روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری که در جلسه با وزرای دولت خود مطرح کرد، گفت: از آنجایی که نظرات شورای نگهبان درباره صلاحیت افراد مختلف دارای پارامترهای عینی و ملموس برای جامعه نیست، همیشه سوالاتی به وجود می‌آید. این سوالات هم درباره تأیید صلاحیت افراد و هم درباره ردصلاحیت‌ها وجود دارد. مثلا فرض کنید کسی برای ریاست جمهوری تأیید صلاحیت می‌شود که هیچ سابقه کار اجرایی ندارد و حتی مدیر یک مدرسه هم نبوده، از آن طرف صلاحیت کسی برای مجلس خبرگان رد می‌شود که در دوره‌های مختلف مجلس خبرگان عضو بوده، بالاترین مقام اجرایی کشور بوده و در بالاترین مقام اجرایی کشور حکم او توسط رهبر انقلاب دوبار تنفیذ شده، اتهام فساد مالی و اتهام مسائل اخلاقی ندارد. اما به هرحال ردصلاحیت می‌شود. ببینید افراد دیگری که در معرض شائبه چنین اتهاماتی در مورد ایشان وجود دارد، قرار می‌گیرند به راحتی تأیید صلاحیت می‌شوند. دلیل آن این است که شورای نگهبان از خط‌کشی استفاده می‌کند که مردم نمی‌دانند آن خط‌کش چه عملکردی دارد؟

وی افزود: در مورد آقای روحانی بحث‌هایی که مطرح می‌کرد این بود که شورای نگهبان بنا به دیدگاه‌های سیاسی او را ردصلاحیت کرده است. آقای روحانی دوبار در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از مردم رأی گرفته است. این رأی گرفتن از مردم براساس یک وعده‌ای بوده که درباره برجام به آنان داده شد. در مورد برجام حرف مردم این بود که بروید برای رفع تحریم‌ها مذاکره کنید. مثلا شورای نگهبان می‌گوید این مذاکره وادادن در مقابل آمریکا است؟ این در حالی است که اصل مذاکرات و اصل برجام مورد تأیید رهبر انقلاب بود. بارها و بارها نظرات‌شان را درباره برجام در قالب تأیید آقای ظریف و تیم مذاکره‌کننده گفته بودند. البته هر عملکردی ممکن است یک نقاط ضعفی هم به دنبال داشته باشد،‌ اما اینکه شما رئیس دولتی را به خاطر عمل وعده‌ای که به مردم داده و براساس آن وعده رأی آورده رد صلاحیت کنید، به طریق اولی الان می‌توانید بگویید آقای رئیسی هم چنین صلاحیتی را ندارد چون آقای رئیسی به مردم وعده داد من تورم را به نصف تبدیل می‌کنم و نکرده یا مثلا یک میلیون مسکن تولید می‌کند و نکرده است. آیا واقعا شورای نگهبان آقای رئیسی را ردصلاحیت خواهد کرد؟ قطعا نه.

مهاجری در پاسخ به این سوال که چقدر این بندهایی که برای رد صلاحیت آقای روحانی عنوان شده را وارد می‌دانید، گفت: تقریبا هیچ. اصلا نمی‌گویم تقریبا، می‌گویم تحقیقا هیچ‌کدام. ببینید شما وقتی می‌خواهید کسی را ردصلاحیت کنید، نمی‌توانید سیاست‌هایی که فرد براساس آن رأی آورده را دستمایه ردصلاحیت قرار دهید. از همان اول سیاست‌ها می‌تواند در کشور مورد قبول واقع نباشد. اما وقتی کسی سیاستی را مطرح می‌کند و براساس آن رأی می‌آورد، شما نمی‌توانید او را به خاطر اتخاذ آن سیاست‌ها رد کنید. ممکن است شورای نگهبان بگوید در عمل چنین و چنان. من می‌گویم آقای روحانی اگر در مقام ریاست جمهوری چنین اقدامات نادرستی داشته، چه ربطی به نمایندگی مجلس خبرگان دارد؟ وظایف مجلس خبرگان اصلا وظایف دیگری دارد. رهبری در سال‌های دور در مورد آقای روحانی گفته بودند که آقای روحانی جزو عقلای کشور است. چطور ممکن است آدم عاقل رد صلاحیت شود؟ اینکه به هرحال سال‌های سال در سمت نماینده رهبری در شورای عالی دفاع، شورای ریاست ملی، نمایندگی مجلس، دو دوره ریاست جمهوری بوده، به نظرم منطقی نیست که ردصلاحیت شده باشد.

این فعال سیاسی درباره اینکه روحانی صحبت از جواب نامه شورای نگهبان کرد پیش بینی شما چیست، گفت: من این موضوع را قبلا گفتم که شورای نگهبان حتی به خدا هم پاسخگو نیست. شما یقین داشته باشید شورای نگهبان به دلیل اشکال بزرگی که در قانون اساسی وجود دارد و این شورا را مطلق العنان می‌کند، خودش را اصلا در مقابل هیچ‌کسی پاسخگو نمی‌داند. ما در قانون اساسی یک ایراد بزرگ داریم که شما رهبری را در مقابل مجلس خبرگان مسئول می‌دانید اما شورای نگهبان را نسبت به هیچ‌چیزی مسئول نمی‌دانید. حتی اگر خودشان هم به گناه و اشتباه خودشان اعتراض کنند، در هیچ محکمه‌ای قابل رسیدگی نیستند. 

مهاجری در پاسخ به این سوال که با توجه به آسیب‌شناسی سطح مشارکت مردم در انتخابات؛ طرح این موضوع و دلایل رد صلاحیت، چقدر می‌تواند در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: نه اینکه الان رد صلاحیت آقای روحانی در مشارکت تأثیر منفی بگذارد؛ عوامل متعددی در کاهش مشارکت تأثیر گذاشتند که رفتار شورای نگهبان در سال‌های گذشته در صدر عوامل مشارکت‌گریز است. قطعا اگر شورای نگهبان و بقیه دستگاه‌هایی که باید اعتماد مردم را جلب کنند، در جهت کاهش اعتماد مردم قدم بردارند، باید منتظر کاهش مشارکت باشند. 

وی در پاسخ به این سوال که پیش از این رهبری در انتخابات ۱۴۰۰ درباره رد صلاحیت چهره‌ها گفتند که جفایی صورت گرفته و به خاطر همین به مسئولان هشدار دادند و گفتند باید جبران شود. اما به نظر می‌رسد رویه شورای نگهبان تغییر نکرده است. شما این موضوع را چطور تحلیل می‌کنید، گفت: یکی از اعضا یا سخنگوی شورای نگهبان، بگوید ما چرا آن زمان جبران نکردیم. رهبری به هرحال خطاب به آنها صحبت کردند. 

مهاجری در پاسخ این سوال که به نظر شما تنگ‌تر شدن دایره خودی‌‌ها  چه آسیبی به بدنه کارگزاران و مدیران کشور وارد می‌کند، گفت: تأثیر این اتفاق به راحتی در انتخابات اسفند نشان داده شد. وقتی که دایره انتخاب مردم روز به روز کوچکتر می‌شود، مردم با مشارکت کمتر واکنش منفی نشان می‌دهند. یعنی مبارزه منفی مردم با عدم حضور پای صندوق‌های رأی نشان داده می‌شود. از طرفی هم یک جناح سیاسی هم در کشور ما وجود دارد که از این فرآیند به شدت استقبال می‌کند چراکه می‌داند در مشارکت گسترده رأی نمی‌آورد، تمام تلاشش را می‌کند تا مشارکت کم شود و از هر رفتاری که به مشارکت کمتر منجر شودط، استقبال می‌کند. 

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که آینده سیاسی آقای روحانی را با این اتفاقاتی که رخ داده چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: آدم‌ها وقتی در یک سمتی حضور داشته باشند، یک سابقه و یک پیشینه‌ای دارند و پیشینه آنها در مواقع و بزنگاه‌های سیاسی می‌تواند در جامعه تأثیرگذار باشد. آقای روحانی می‌تواند در حال‌حاضر یکی از مؤثرترین شخصیت‌های سیاسی کشور باشد که تأثیری در فضای سیاسی کشور داشته باشد و این تاثیرگذاری به مراتب بیشتر از آقای رئیسی، همه اعضای دولت، آقای قالیباف، تمام نمایندگان مجلس یازدهم و ۹۰ درصد نمایندگان خبرگان خواهد بود چراکه اعتبار سیاسی بیشتری دارد.

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان