Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین انتظار دارد بالاترین رشد ظرفیت واحد کراکینگ کاتالیزوری بستر سیال FCCU پالایشگاه های آسیا را تا سال 2024 از آن خود کند.

به گزارش «انرژی امروز» از هیدروکربن اینجنیرینگ، چین می خواهد ظرفیت واحد کراکینگ کاتالیزوری بستر سیال پالایشگاه های این کشور را تا سال 2024 بیش از 89 درصد افزایش دهد.

بر اساس گزارش GlobalData، این کشور تا سال 2024، بیش از 480 هزار بشکه در روز به ظرفیت FCCU خود اضافه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش GlobalData با عنوان «چشم انداز جهانی 2024 واحد کراکینگ کاتالیزوری بستر سیال پالایشگاهی» آمده است که ظرفیت FCCU آسیا با افزایش 542 هزار بشکه در روز، از 8385 هزار بشکه در روز سال 2020 به 8927 هزار بشکه در روز سال 2024 خواهد رسید.

بر همین اساس، از 481 هزار بشکه در روز افزایش ظرفیت چین سال 2024 ، حدود 151.2 هزار بشکه در روز مربوط به توسعه پروژه های فعلی و 329.3 هزار بشکه دیگر مربوط به پروژه های جدید است که تا 2024 به بهره برداری خواهند رسد.

GlobalData انتظار دارد هند، کامبوج و مالزی بقیه 61 هزار بشکه در روز ظرفیت FCCU را از آن خود کنند.

این کشورها مجموعا حدود 11 درصد از رشد ظرفیت FCCU آسیا را بر عهده خواهند و در میان این کشورها پالایشگاه کامپونگ سام کامبوج با 20 هزار بشکه در روز افزایش، بیشترین میزان افزایش ظرفیت FCCU را دارد.

برچسب هاانرژی امروز چین واحد کراکینگ کاتالیزوری بستر سیال (FCCU)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز چین آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو هزار بشکه در روز ظرفیت FCCU سال 2024

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۰۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • افزایش ظرفیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن دزفول
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است