Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رسول شیخی‌زاده روز چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اظهار داشت: بر اساس این طرح خانواده‌های زیرپوشش و افرادی که توانایی کار فیزیکی ندارند در صورت راه‌اندازی و نصب این پنل‌ها در محل زندگی آن‌ها، می‌توانند از محل برق تولیدی و فروش آن به شرکت توزیع برق از درآمد مناسبی بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افرود: سال گذشته ۱۲۰ خانوار جهت اعطای ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای خرید پنل‌های خورشیدی شناسایی شدند اما به دلیل نوسانات قیمت بازار و گرانی  پنل‌ها این میزان تسهیلات جوابگو نبوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره کردستان‌گفت: با توجه به وضعیت معیشتی مددجویان نیاز است شرکت توزیع برق در زمینه اخذ برق مصرفی این قشر از جامعه تسهیلاتی در نظر بگیرد.

وی اضافه کرد: استفاده از مددجویان به‌عنوان نیروی کار در امورات اجرایی شرکت توزیع برق از دیگر اقداماتی است که می‌تواند در زمینه کمک به اشتغال این خانواده‌ها موثرباشد.

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به برنامه اصلاح شبکه برق رسانی به مقدار ۲ هزار کیلومتر استان، برای فعالیت‌هایی همچون سیمبانی این ظرفیت وجود دارد که از طریق شرکت‌های پیمانکاری با حقوق و مزایای مناسب از مددجویان واجد شرایط که از طریق کمیته امداد معرفی شوند به کارگیری شود.

هیوا لهونیان افزود: در صورت نیاز با استفاده از ظرفیت سازمان فنی و حرفه‌ای می‌توان نسبت به آموزش پیش از کار این نیروها اقدام و به عنوان سیمبان مشغول به کار شوند.

هم ‌اکنون حدود ۷۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان قرار دارند که از این تعداد هشت هزار و ۳۵۵ خانوار اجاره نشین و فاقد مسکن هستند.

برچسب‌ها کردستان کمیته امداد امام خمینی (ره) سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان کمیته امداد امام خمینی ره سنندج کردستان کمیته امداد امام خمینی ره سنندج کمیته امداد شرکت توزیع پنل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،مصطفی کرمی با اعلام اینکه در سال گذشته انرژی تولید شده بالغ بر ۲ میلیون کیلووات ساعت بوده است افزود: ظرفیت تولیدی مولدهای مقیاس کوچک و انرژی های نو در سال گذشته با ۱۴۱ درصد رشد به عددی افزون بر دو هزار کیلووات ساعت رسیده است.

وی همچنین در راستای تشریح اهم اقدامات و فعالیت های حوزه معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ در سال ۱۴۰۲ افزود: اجرای اتوماسیون ۲۰۱ کلید در شبکه توزیع برق همراه با ضریب کنترل پذیری ۹۴% ، متمرکز سازی مرکز فوریت های برق در سطح استان، نصب ۱۵ دستگاه نشانگر خطا در شبکه توزیع و استقرار و پیاده سازی هوشمندسازی مراکز اتفاقات در قالب طرح هُما از مهمترین اقدامات حوزه دیسپاچینگ و بهره برداری در سال گذشته بوده است.

وی با بیان اینکه ۹۶ درصد خطوط فشارمتوسط و ۹۵% پست های توزیع در سال گذشته مورد بازدید قرار گرفته است گفت: نظارت بر اصلاح ولتاژهای غیر استاندارد برخی از مشترکین همراه با تست بیش از ۹۹% از لوازم اندازه گیری، بکارگیری چراغ های پربازده در روشنایی معابر، برنامه ریزی – مدیریت و نظارت بر فعالیت های خط گرم در راستای کاهش حجم خاموشی ها و ارتقای شاخص های بهره برداری که منجر به ۲۱ هزار عملیات بررسی شبکه توزیع برق توسط دستگاه آلتراسونیک به طول ۳۱۰ کیلومتر همراه با کشف ۴۴۰ مورد عیب، بررسی چهار هزار و ۷۵۰ کیلومتر شبکه از طریق دستگاه ترموگرافی با شناسایی ۱۱۰ مورد خطا و عیب یابی ۲۸ مورد اتصالی کابل توسط دستگاه عیب یاب از مهمترین اقدامات دفتر نظارت بر بهره داری در سال ۱۴۰۲ بوده است.

کرمی به اهم اقدامات در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود: برگزاری ۲۶ مورد مانور تجمعی- تعمیراتی خدمت متعالی از مجموع ۲۸۸ مانور سال ۱۳۸۹ تاکنون، تست و ارزیابی آماده به کاری ۱۹۶ مولد برق اضطراری ادارات و دستگاه های اجرایی استان سمنان به ویژه در مراکز درمانی همراه با اجرای رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری در ۳۶ نقطه استان ، میزبانی و اجرای رزمایش تمرینی آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب وبرق شمال شرق کشور از فعالیت های بارز در این حوزه بوده است.

وی افزود: محاسبه میزان انرژی و پیک نقاط تبادلی بین امور و استانی، به کارگیری نرم افزار جامع بازار برق با ورودی داده های کنتورهای بازار برق و مکانیزه نمودن قرائت داده های کنتورهای تبادلی از طریق وب سرویس فهام در نرم افزار مربوطه از دیگر اقدامات معاونت در حوزه دفتر بازار برق بوده است.

مصطفی کرمی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اقدامات موثری در حوزه ایمنی پرسنل به انجام رسیده است، خاطرنشان کرد: تشکیل ۴۲۰ نفر ساعت جلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در ستاد و مدیریت های توزیع برق شهرستان ها، برگزاری جلسات بازآموزی ایمنی پرسنل عملیاتی در حدود ۲۰۱۶۰ نفر ساعت و انجام مستمر ارزیابی های ماهانه ایمنی از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه نظارت بر فعالیت های حوزه ایمنی در سال گذشته بوده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901980

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • نجات ۶ کودک گرفتار در کوه‌های صاحب‌الزمان(عج) کرمان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی