Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثمینی با تاکید بر ضرورت تقویت و ترویج فرهنگ کتابخوانی، گفت: ‍ ترویج کتابخوانی فرایند گسترده‌ای است که باید هدف گذاری شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمود ثمینی» امروز(22 مرداد) در انجمن کتابخانه های عمومی استان لرستان، گفت: نهادینه سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه نیازمند برنامه ریزی جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اظهار داشت: ترویج کتابخوانی، کار فرهنگی بسیار بزرگ و فرایند گسترده‌ای است که باید هدف گذاری شده تا با پیگیری به یک کار ماندگار تبدیل شود.  

 

وی با تقدیر از فعالین حوزه کتاب و کتابخوانی،  اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه محرم الحرام، بیان کرد: حضرت اباعبدالله الحسین (ع)شهید راه امر به معروف و نهی از منکر است و جان خود را در راه مقابله با جهل و نادانی فدا کرده است.

 

ثمینی ابراز داشت: بمنظور تحقق منویات مقام معظم رهبری، باید تلاش کرده اهداف عاشورا را خوب تبیین کنیم و به معنای واقعی طبق فرموده حضرت امام (ره)، اسلام ناب محمدی را به جامعه و جهان معرفی کنیم. 

 

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم اطلاعات و آگاهی مردم را افزایش داده و با تهیه کتاب به عنوان ابزار آگاهی و ارتقاء دانش، گام برداریم.

 

معاون استاندارلرستان با اشاره به ظرفیت فضای مجازی گفت: استفاده صحیح از  این ظرفیت، فرصت مناسبی برای تبلیغ و ترویج منویات رهبر معظم انقلاب و  مقابله با جهل و تزویر و دین ستیزی است.  

 

وی افزود: عموم افراد و خصوصاً اصحاب رسانه می‌توانند از این ظرفیت برای اطلاع رسانی به مردم استفاده کنند .

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان از کتاب به‌عنوان ماندگارترین رسانه کاغذی نام برد و گفت: انجمن کتابخانه های عمومی با پیگیری‌های لازم و تامین کتاب، نیاز مردم را در این رابطه برطرف نموده و زمینه تشویق مردم و ترویج کتابخوانی را فراهم کنند.

 

ثمینی تصریح کرد: ترویج کتابخوانی، کار فرهنگی بسیار بزرگ و فرایند گسترده‌ای است که باید هدف گذاری شده تا با پیگیری به یک کار ماندگار تبدیل شود. 

 

وی در ادامه به ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین در این امر تاکید کرد و گفت: اگرچه در بیشتر مناطق کتابخانه‌ها دایر شده و فعال هستند اما نباید فقط به امید اعتبارات دولتی ماند و لازم است برای توسعه و گسترش امر کتابخوانی از ظرفیت خیرین استفاده کرد. 

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان بر ضرورت همکاری فرمانداران،روحانیون ائمه محترم جمعه و سایر مسئولین در این زمینه تاکید کرد تا در ایجاد و توسعه فضای کتابخانه ها بهره مندی لازم برای مردم فراهم شود.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: رشد و توسعه برنامه ریزی کتابخوانی ترویج کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی بعدازظهر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان، به وضعیت کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: شبکه کتابخانه کشور شامل سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه مشارکتی و خصوصی و ۲ هزار و ۸۰۰ کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی است.

وی با اشاره به جایگاه ایران در داشتن کنابخانه عمومی بیان کرد: در دنیا جزو ۲۰ کشور اول هستیم که کتابخانه دارد و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

وی افزود: شبکه به دلیل ایجاد دسترسی و خدمات به منظور ارائه خدمت به مردم فعالیت داریم و تنوع فعالیت در عرصه کتابخانه‌ها را برای عموم مردم شاهدیم.

رمضانی خاطرنشان کرد: در کشور دستگاه‌ها برای افزایش خدمات و توسعه فعالیت کرده کار می‌کنند اما کمتر دستگاهی داریم که به سمت گسترش و تنوع خدمات پیش رفته باشد که کتابخانه های عمومی به همت دولت سیزدهم در این راستا قدم برداشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اعلام کرد: اداره کتابخانه عمومی در دنیا حکومتی اداره می‌شود اما در ایران در این دولت تاکید شده که برای استفاده از ظرفیت مردمی کار شود و ما این مسیر را شروع کرده‌ایم و مردم با حضور خود نقشی در اداره کتابخانه‌های عمومی دارند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه‌های عمومی در کشور

وی تصریح کرد: سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و بسیاری از پروژه‌ها که سال‌ها متوقف شدند در این دولت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده‌اند و کتابخانه‌های عمومی نیز به‌دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور، توسعه کتابخانه‌های سیار نیز در دستور کار است که در مناطق حاشیه شهر و روستاها مدنظر است.

وی با بیان اینکه اکنون بیش‌از ۵۰ کتابخانه سیار داریم، اضافه کرد: باید ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار تجهیز و راه‌اندازی می‌شوند.

رمضانی به برنامه‌های در دست اقدام این نهاد در سطح کشور پرداخت و یادآور شد: پیشنهاد داده‌ایم تا مدارس به کتابخانه عمومی متصل شوند و زنگ کتابخوانی در مدارس را داشته باشیم که مقدمات انعقاد تفاهمنامه پیش رفته است.

برگزاری ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اضافه کرد: ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های کشور شکل گرفته و ۴ هزار و ۷۰۰ ساعت در محافل قرآنی کتابخانه‌های کشور نیز فعالیت صورت گرفته است.

وی از اهتمام نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در حوزه فرهنگ تقدیر کرد و ادامه داد: ۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه است و باید در صورت تخصیص فضای مناسب کتابخانه راه‌اندازی و تجهیز خواهیم کرد.

رمضانی عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر عضو کتابخانه‌های عمومی کشور هستند و سه میلیون نفر در این کتابخانه‌ها با امانت بردن کتاب و یا شرکت در فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها فعالیت داشته‌اند.

وی اذعان کرد: سند ملی خواندن در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رساندیم که اگر ابلاغ شود در سطح کلان برای کتابخوان‌تر کردن مردم مواردی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب کودک و نوجوان پرفروش‌ترین کتاب‌های کشور هستند، افزود: سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب منتشر شد که اتفاق فرهنگی بزرگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6087741

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است