Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم گفت: اگر مواد یا ابزار جدیدی وارد بازار شود که بدانیم در رون درمان موثر و مفید خواهد بود و درصد موفقیت درمان را بالا خواهد برد، به هرترتیب ممکن آن‌ها را تهیه کرده و مورد استفاده قرار می‌دهیم، هر چند کمیاب یا گران باشند.

لیلا ناصر پور در گفت‌و گو با ایسنا بیان کرد: علاوه بر مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری، مرکز خدمات تخصصی MIT نیز در استان قم راه‌اندازی شده است که امور مربوط به فناوری اطلاعات را پیگیری می‌کند، چرا که اساسا در دنیای امروز، در اغلب حوزه‌ها به ویژه پزشکی، فناوری اطلاعات اهمیت بسیاری دارد، برای مثال زمانی می‌توان خدمات مفیدی به بیماران ارائه داد که اطلاعات دسته بندی شده از آن‌ها موجود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نرم‌افزار جامع مراکز جراحی محدود، از جمله محصولات مرکز خدمات تخصصی MIT جهاد دانشگاهی است که هم اکنون در خود مرکز و در سایر مراکزی که به آن نیاز داشته اند مورد استفاده قرار گرفته است.

ناصر پور تشریح کرد: دوراپزشکی از جمله مواردی است که از سال گذشته با جدیت بیشتری مورد پیگیری ما قرار گرفته است و با شیوع کرونا به اهمیت و کاربرد بحث دورا پزشکی بیشتر پی بردیم، این شیوه کارآمد با شیوع کرونا بیشتر مورد استفاده‌ی ما قرار گرفت و  دورا پزشکی بدون آنکه به فرآیند درمان بیماران آسیبی بزند، انجام شد و طی آن افراد امکانات و مراقبت‌های لازم را دریافت کردند، تلاش بر این است که زیر ساخت های گسترده‌تری برای استفاده از این شیوه فراهم شود.

قم می‌تواند در توریسم سلامت کشور سهم عمده‌ای داشته باشد

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته دو خدمت ویژه را که در استان سابقه‌ای نداشت را ارائه کردیم که توریسم سلامت یکی از این موارد بود، امروزه خوشبختانه یکی از بیمارستان‌های دیگر قم نیز در این زمینه اقدام کرده است، در حقیقت قم باتوجه به موقعیت ویژه‌ی کنونی خود، می‌تواند سهم عمده‌ای در توریسم سلامت داشته باشد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم اظهارکرد: تحریم‌ها هم تهدید و فرصت بود، در اثر تحریم‌ها در ابتدا مراکز پزشکی برای تهیه‌ی مواد اولیه‌ی مورد نیاز خود به مشکل برخوردند اما همین نیاز موجب شد تا فعالیت‌های ویژه‌تری  در مراکز پژوهشی صورت بگیرد و عزم جدی برای ساخت موارد مورد نیاز شکل بگیرد، در جهاد دانشگاهی واحد قم نیز تلاش بر همین امر بوده است  تا طرح‌هایی انجام شود که منعطف به نیازها و مسائل کشور شود و تحقیقات منجر به خروجی کارآمد شوند و در درمان ناباروری مورد استفاده قرار گیرند.

وی ادامه داد: در سال گذشته حدود  3 هزار زوج جدید به مرکز درمان مراجعه کردند و تشکیل پرونده دادند و بر حسب نیازهای درمانی خاص خود، تحت مراقبت بخش‌های مختلف مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم قرار گرفتند.

علل رشد و موفقیت مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم چیست؟

ناصر پور در تشریح دلایل رشد و موفقیت مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم گفت: وجود تیم تخصصی پزشکی با دانش و مهارت لازم و استفاده از وسایل و ابزار تخصصی و بروز  جهان از جمله عوامل رشد مرکز درمان ناباروری قم است، سعی ما بر این است که از بهترین ابزار مورد استفاده در مراکز درمانی جهان استفاده کنیم و اهمیت این مطلب برای ما به قدری بالا است که اگر مواد یا ابزار جدیدی وارد بازار شود که بدانیم در رون درمان موثر و مفید خواهد بود و درصد موفقیت درمان را بالا خواهد برد، به هر ترتیب ممکن آن‌ها را تهیه کرده و مورد استفاده قرار می‌دهیم، هر چند کمیاب یا گران باشند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی قم تشریح کرد: تیم مدیریتی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم، با توجه به تلفیق حوزه فناوری IT با حوزه‌ی درمان ناباروری، تمام آمارها، فاکتورهای موثر و مولفه‌های مهم در روند کار را مورد پایش قرار می‌دهد و با تجزیه و تحلیل مرتب داده‌های موجود، مشکل‌ها و نواقص موجود را شناسایی کرده برای اصلاح آن اقدام می‌کنند و این مورد نیز یکی از دلایل رشد و پیشرفت مرکز درمان ناباروری بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی ناباروري منطقه قم مرکز درمان ناباروری جهاد مورد استفاده قرار جهاد دانشگاهی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش تابناک، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

 
آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان