Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل محبت خواه در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره تسهیلات ودیعه مسکن گفت: پرداخت این وام از امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد ماه آغاز شده است و سقف تسهیلات اعطایی در تهران ۵۰، کلانشهرها ۳۰ و سایر شهرها ۱۵ میلیون تومان است.

وی با تاکید بر اینکه پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن یا بر اساس آنچه شورای فقهی بانک مرکزی اعلام کرده «تسهیلات مرابحه خرید کالا و خدمات» نام گذاری شده، مختص مستأجران است، افزود: زمان بندی ثبت نام متقاضیان از ۴ مرداد آغاز شد و تا ۹ مرداد امکان ارسال پیامک وجود داشت همچنین افرادی که پیامک ثبت نام ارسال کرده بودند تا ۲۰ مرداد فرصت داشتند با مراجعه به سامانه وزارت راه و شهرسازی مدارک خود را بارگذاری کنند؛ بنابراین در حال حاضر ثبت نام برای دریافت این تسهیلات به پایان رسیده و دیگر امکان ثبت نام وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران یادآور شد: متقاضیان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن باید شرایط مندرج در ماده یک آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید مسکن را داشته باشند که شامل سبز بودن فرم «ج» آنها، نداشتن سابقه مالکیت از سال ۸۴ به بعد و متأهل یا سرپرست خانوار بودن است ولی داشتن سابقه سکونت ۵ سال در شهر مورد تقاضا برای دریافت این تسهیلات حذف شده است.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن را ۲۰ هزار میلیارد تومان از منابع مالی اختصاص یافته به ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان و اظهار کرد: ۵ گروه از مستأجران مشمول دریافت این وام هستند که شامل کارگران، حقوق بگیران ثابت با اولویت ازدواج‌های سال ۹۹ و خانوارهای ۵ نفره و بالاتر، خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد، افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و زنان سرپرست خانواده می‌شود.

چه مدارکی برای ضمانت وام لازم است؟

وی ضمانت بانکی لازم برای دریافت این تسهیلات را گواهی کسر حقوقی، گواهی استفاده از مستمری نهادهای حمایتی، سهام عدالت و در غیر این صورت چک و سفته اعلام کرد و ادامه داد: متقاضیان دریافت این تسهیلات باید حداقل یک فقره از این موارد ذکر شده را دارا باشند اما اگر هیچ یک از موارد فوق شامل گواهی‌های کسر از حقوق، مستمری بگیری یا سهام عدالت نداشته باشند در خصوص تسهیلات ۳۰ و ۵۰ میلیون تومانی باید یک ضامن اعلام کنند و برای تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی نیازی به ضامن نیست و با چک و سفته می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند. بانک‌ها نیز موظف به مطالبه ضمانت این تسهیلات صرفاً بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا هستند و نباید بیش از آنچه این ستاد اعلام کرده مطالبه ضمانت کنند.

وی در خصوص چگونگی معرفی متقاضیان به بانک‌های عامل گفت: تعیین گروه‌های هدف بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و این وزارتخانه مسئولیت ثبت نام، کنترل، پالایش و نهایتاً معرفی متقاضیان به بانک‌های عامل را بر عهده دارد و متقاضیان باید منتظر اطلاعیه‌های بعدی وزارت راه و شهرسازی باشند.

محبت خواه یادآور شد: متقاضیان به تدریج به شبکه بانکی معرفی می‌شوند تا بدون ایجاد ازدحام در بانک و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فرآیندهای اداری مربوطه انجام شود.

کدام شهرها، کلان شهر محسوب می‌شوند؟

وی در پاسخ به این سوال که کدام شهرها کلانشهر محسوب می‌شوند، گفت: مستأجران تهرانی ۵۰ میلیون تومان، مستأجران ۷ کلانشهر کرج، شیراز، اصفهان، تبریز، قم، مشهد و همدان مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی و مستأجران در سایر شهرها ۱۵ میلیون تومان وام دریافت می‌کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران درباره روش‌های بازپرداخت این تسهیلات گفت: در دو روش متقاضیان این تسهیلات می‌توانند وام دریافتی را به بانک بازگردانند که در روش نخست، بازپرداخت تسهیلات یک ساله با نرخ سود ۱۳ درصد و صرفاً بازپرداخت سود آن است که در ۱۲ قسط ۵۴۲ هزار تومانی برای وام ۵۰ میلیونی، ۳۲۵ هزار تومانی برای وام ۳۰ میلیونی و ۱۶۲ هزار تومانی برای وام ۱۵ میلیون تومانی است؛ در پایان سال اصل تسهیلات به صورت کامل به بانک برگردانده می‌شود.

محبت خواه یادآور شد: در روش دوم بازپرداخت سه ساله با نرخ سود ۱۲ درصد و اقساط ۳۶ ماهه است که برای وام ۵۰ میلیونی، متقاضی باید ماهانه یک میلیون و ۶۶۰ هزار تومان، وام ۳۰ میلیونی، ۹۹۶ هزار تومان و برای وام ۱۵ میلیون تومانی ۴۹۸ هزار تومان به بانک اقساط بدهد.

برای گروه اول از واجدین شرایط پیامک ارسال شد

محبت خواه درباره نحوه اطلاع رسانی به واجدان شرایط برای مراجعه به بانک گفت: ۱۶۰۰ نفری که امروز می‌توانستند به بانک مراجعه کنند، کسانی بوده اند که نتیجه پالایش آنها مثبت بوده است و وزارت راه و شهرسازی برای انها پیامکی مبنی بر مراجعه به شعبه بانکی که در هنگام بارگذاری مدارک در سامانه مربوطه، اعلام کرده اند، ارسال می‌شود.

وی یادآور شد: آن دسته از متقاضیانی که نتیجه پالایش آنها منفی است، می‌توانند اعتراض کنند اما هنوز سازوکار اعتراض تدوین نشده که در اسرع وقت به اطلاع متقاضیان و ثبت نام کنندگان خواهد رسید.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: بر اساس اعلام بانک مرکزی، ۱۵ بانک و ۲ مؤسسه اعتباری وظیفه اعطای تسهیلات ودیعه مسکن را بر عهده دارند.

چه مدارکی باید به بانک ارائه شود؟

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران مدارک لازم برای ارائه به بانک را اصل کارت ملی، اصل شناسنامه، قرارداد اجاره نامه رسمی ۴ مرداد به بعد همراه با کد رهگیری، گواهی کسر از حقوق یا سهام عدالت یا مستمری بگیری به همراه شماره حساب یارانه متقاضی اعلام کرد و گفت: در غیر این صورت مستأجر مشمول دریافت این تسهیلات باید سفته ارائه دهد.

به گفته محبت خواه متراژ واحدهای اجاره‌ای مشمول دریافت این تسهیلات در شهر تهران باید کمتر از ۷۵ متر و در سایر شهرها و کلانشهرها کمتر از ۹۰ متر مربع باشد

کد خبر 4996955 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: وام ودیعه مسکن وام مرابحه خرید کالا و خدمات اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ویروس کرونا قیمت دلار بورس قیمت طلا وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت بانک مرکزی ایران سهام عدالت قیمت نفت ایالات متحده آمریکا وام ودیعه مسکن دارا دوم شاخص کل بورس بازار سهام وزارت راه و شهرسازی تسهیلات ودیعه مسکن دریافت این تسهیلات راه و شهرسازی ۱۵ میلیون تومان میلیون تومانی هزار تومان ۵۰ میلیون محبت خواه یادآور شد برای وام ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن