Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@13:48:09 GMT

افشای راز واکسن روسی کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۳۴۹۵

افشای راز واکسن روسی کرونا

همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری روسی فونتانکا نوشت: دانشمندان روسیه پس از فقط ۴۲ روز آزمایش مدعی تولید واکسن کرونا شدند و روز سه‌شنبه ولایمیر پوتین خبر این کشف مهم را در جلسه ویدئوکنفرانسی هیات دولت اعلام کرد. با اینکه رئیس جمهوری روسیه گفته بود واکسن اسپوتنیک پنج تمام آزمایش‌های ضروری و لازم را پشت سر گذاشته اما به نظر می‌رسد دست‌کم در حوزه آزمایش گسترده بالینی که فاز سوم تولید واکسن است، ادعای پوتین درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه درباره میزان آنتی‌بادی موجود در بدن پس از زدن واکسن هم تردیدهای جدی وجود دارد. بر اساس اسناد ارائه‌شده از سوی موسسه پژوهشی گامالیا به عنوان تولیدکننده واکسن کرونا در مسکو، بسیاری از گیرندگان واکسن ادعایی با پیامدهای شدید جانبی مواجه شده‌اند که به دلیل محدود بودن نمونه‌ها نمی‌توان درباره آن واکنش مناسب داشت؛ نکته‌ای که پوتین هم درباره تزریق واکسن به دختر خود اعتراف کرده و گفته بود او صرفا تب داشته است.

در میان ۳۸ فرد سالم بزرگسال که واکسن روی آنها آزمایش شده، ۱۴۴ پیامد منفی پدید آمده است؛ میانگین تقریبی چهار مورد عوارض ناشی از دریافت واکسن کرونا در هر فرد. گرچه بسیاری از عوارض منفی در گذر زمان از بین رفت اما در چهل و دومین روز آزمایش ۳۱ مورد از پیامدهای جانبی واکسن همچنان در بدن دریافت‌کنندگان وجود داشت. نکته عجیب‌تر اینکه ۲۷ مورد از عوارض برای سازندگان واکسن ناشناخته مانده است.

ورم، درد، گرمازدگی و خارش در محل تزریق از پیامدهای معمول نسخه روسی واکسن کرونا بوده و در داوطلبان عوارضی چون ضعف و ناتوانی عمومی، تب، کاهش اشتها، سردرد، دل‌پیچه، سوزش گلو، گرفتگی بینی و آبریزش بینی هم گزارش شده است. آزمایش‌ها نشان داد در روز ۴۲ پس از دریافت واکسن میزان آنتی‌بادی تولیدشده در بدن داوطلبان کمتر از میانگین بوده است.

اگر از همه این موارد هم بتوان گذشت، نکته عجیب‌تر آنکه واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال قابل استفاده نیست چون بین داوطلبان کسی در این بازه‌های سنی وجود نداشته است. زنان باردار و کسانی که به نوزادان خود شیر می‌دهند نمی‌توانند و نباید از واکسن روسی کرونا استفاده کنند. درباره تداخل با داروهای دیگر هم هنوز آزمایشی انجام نشده است.

پوتین روز گذشته از تزریق واکسن کرونا به یکی از دختران خود خبر داد و اعلام کرد حال او پس از یک تب کوتاه ۳۸ درجه خوب شده است. از آنجا که رئیس جمهوری روسیه دو دختر به نام‌های ماریا و کاترینا دارد، منابع روسی مدعی‌اند دختر جوان‌تر پوتین یعنی کاترینا در آزمایش واکسن کرونا شرکت کرده است. او ۳۳ ساله است و از دانشگاه دولتی مسکو مدرک دکتری دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس