Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران هپکو کماکان نسبت به عدم حضور مدیرعامل این مجموعه طی ۵۰ روز گذشته در محل کار گلایه مند هستند و بر خواسته خود مبنی بر حضور مسئولین و مدیرعامل در جمع کارگران و پاسخگویی در رابطه با ابهامات مالکیتی و ضعف مدیریتی در هپکو اصرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ دهمین روز از اعتراضات صنفی کارگران شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک امروز در حالی برگزار شد که پرسنل طبق روال روزهای گذشته با حضور در محوطه داخلی این شرکت اعتراض خود نسبت به عدم توجه مسئولین کشوری و استانی به وضعیت این واحد تولیدی بحران زده نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران کماکان نسبت به عدم حضور مدیرعامل این مجموعه طی ۵۰ روز گذشته در محل کار گلایه مند هستند و بر خواسته خود مبنی بر حضور مسئولین و مدیرعامل در جمع کارگران و پاسخگویی در رابطه با ابهامات مالکیتی و ضعف مدیریتی در هپکو اصرار دارند.

گفتنی است طی روزهای گذشته کارگران این شرکت به دنبال واگذاری غیرمنتظره و ناگهانی هپکو به سازمان تأمین اجتماعی و شرایط نامعلوم سهام مالکیتی و مشکلات مدیریتی در این مجموعه دست به اعتراض زده اند و نسبت به غیبت مدیران و پاسخگو نبودن مسئولین در رابطه با موضوع عدم وجود کار و حقوق معوق پرسنل معترض هستند.

اما هفته گذشته و بعد از چندین روز اعتراض کارگران شرکت هپکو اراک به بلاتکلیفی مالکیتی و مدیریتی این شرکت، عدم وجود تولید، دو ماه حقوق معوق پرسنل و همچنین درخواست برکناری و عزل مدیران ناتوان این واحد در روزهای اخیر، سید علی آقازاده استاندار مرکزی در اولین واکنش خود به این اتفاقات طی پیامی توئیتری نوشت: «امروز پیگیری نمودم پرداخت مبلغ بیست میلیارد تومان به هپکو تصویب و نهایی شد. ده میلیارد تومان برای دو ماه حقوق معوق و ده میلیارد تومان برای سایر هزینه‌های ضروری دیگر، انشالله دو ماه حقوق معوق هپکو در هفته آینده پرداخت می‌شود.»

امروز اما یک هفته از وعده استاندار مرکزی می گذرد و در آخرین روز کاری این شرکت هنوز هم حقوق کارگران هپکو پرداخت نشده است، در حالی با امروز و فردا کردن مسئولین آخرین روزهای مرداد نیز سپری می شود که پرسنل این شرکت هنوز حقوق خرداد و تیرماه خود را دریافت نکرده اند و هیچ کس درباره آینده هپکو پاسخگو نیست.

دولت برای احیای هپکو مصمم نیست/ مشکل هپکو با واگذاری به تأمین اجتماعی حل نخواهد شد

محمد کهریزی دیگر عضو شورای کار هپکو نیز در گفتگو با دیار آفتاب در خصوص مسائل و مشکلات این واحد تولیدی گفت: مهم‌ترین مشکل شرکت هپکو این است که دولت برای احیای این شرکت مصمم نیست و به همین علت یک شخص خاص نمی‌تواند برای هپکو کاری انجام بدهد، از سال ۸۵ که شرکت هپکو خصوصی شده است مگر می‌شود یک شرکت با این تجهیزات و توانمندی یک‌دفعه زمین بخورد بلکه عمدی در کار است که الآن به اینجا رسیده است.

وی ادامه داد: دولت در بحث رسانه‌ای مدعی است که ما به دنبال احیای شرکت هپکو هستیم اما در عمل می‌بینیم که قرار نیست اصلاً هپکو احیا شود چراکه وقتی سازمان خصوصی  یعنی دولت مالکیت هپکو را در اختیار گرفت  یکسری شرکت‌هایی مثل فولاد و کشتیرانی خواستند به هپکو کار بدهند و طبق روالی که وجود دارد تقاضای ضمانت‌نامه کردند اما مگر این شرکت‌ها دولتی نیستند پس چرا این ضمانت از طرف خصوصی‌سازی به این شرکت‌ها داده نشد.

کهریزی تصریح کرد: تفاهم‌نامه مرحله‌ی اولیه کار است یعنی اگر شما شرایط را محیا کنید قرارداد بسته خواهد شد ولی زمانی که دولت نخواست این کار انجام شود پس چه ارگانی می‌خواهد برای هپکو کار کند.

عضو شورای کار هپکو با انتقاد از عملکرد نمایندگان مجلس در قبال وضعیت این شرکت افزود: زمانی که بحث واگذاری هپکو به ایمیدرو مطرح شد ۶۸ نفر از نمایندگان گفتند که این کار خلاف قانون است اما آقایان نماینده زمانی که هپکو با آن شرایط واگذار شد و در تنگنا قرار گرفت شما آمدید که بگوید این کار سازمان خصوصی‌سازی تخلف است.

وی در ادامه اظهار داشت: درست است که مدیریت شرکت نواقصی دارد اما مگر می‌شود ظرف ۵ سال نزدیک به ۱۲ مدیرعامل در یک شرکت عوض شود و همه نقص داشته باشند بلکه مشکل اصلی اینجاست که نمی‌خواهند شرکت پا بگیرد.

کهریزی با بیان اینکه متأسفانه ظرف یک‌شب هپکو به تأمین اجتماعی واگذار شد گفت: تا سازمان تأمین اجتماعی بخواهد شرکت را تحویل بگیرد مشخص نیست چقدر زمان ببرد کارگر هم در این شرایط اقتصادی و تورم بدون حقوق است و بالاخره باید مشکلات شرکت به نحوی به گوش مسئولین برسد.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که ما با مسئولین استان هم داشتیم همه مصمم بودند که واگذاری به ایمیدرو تمام‌شده است اما به‌یک‌باره اعلام شد که هپکو به تأمین اجتماعی واگذارشده است وقتی‌که حتی استاندار ما هم در جریان این موضوع قرار نمی‌گیرد چه انتظاری می‌توان داشت.

عضو شورای کار هپکو ضمن انتقاد از رویه‌ی سازمان خصوصی‌سازی در قبال هپکو گفت: آقایان نشسته‌اند در طبقه دهم سازمان خصوصی‌سازی با ویوی شهرک غرب برای یک شرکتی در مرکز کشور تصمیم می‌گیرند آیا این‌ها بعد از واگذاری آمدند بازدید کنند و مشکلات شرکت را ببینید، مطمئناً مشکل هپکو با واگذاری سهام بلوکی آن به تأمین اجتماعی حل نخواهد شد در حالی که قرار است تأمین اجتماعی بخشی از آن را تا پایان سال واگذار کند پس تکلیف آینده هپکو چیست؟

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تأمین اجتماعی سازمان خصوصی خصوصی سازی شرکت هپکو حقوق معوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا فخاری؛ استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران اظهار کرد:دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این 4 شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

وی گفت: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.

فخاری ادامه داد: براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران