Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای آمریکایی هیل به نقل از آنتونی فائوچی پزشک ارشد مبارزه با بیماری‌های عفونی در این کشور نوشت: «به شدت درباره اعلام خبر تولید واکسن از سوی روسیه و آماده استفاده بودن آن شک دارم.»

فائوچی در گفتگو با نشریه نشنال جئوگرافیک گفت: «تولید واکسن و ارائه واکسنی که سالم و موثر است دو موضوع متفاوت است.»

اظهارات این پزشک آمریکایی تنها ساعاتی بعد از این منتشر شد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد کشورش برای اولین بار در جهان تاییدیه واکسن کووید-۱۹ را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پوتین گفت: واکسن جدید مراحل آزمایش بالینی را پشت سر گذاشته و نشان داده که می‌تواند در مقابل این بیماری مرگبار که بر اساس آمار دانشگاه جان هاپکینز تاکنون باعث جان باختن بیش از ۲۰ میلیون نفراز مردم جهان شده است، ایمنی ایجاد کند.

به نوشته هیل، با این حال مرحله سوم آزمایشی این واکسن هنوز کامل نشده و به این امر تردید‌هایی را درباره کارامدی آن از سوی کارشناسان بهداشتی در سطح بین المللی برانگیخته است.

فائوچی که همچنین مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی (NIAID) و عضو اصلی کارگروه مبارزه با کرونا در کاخ سفید است گفت: شاهدی که اثبات کند می‌توان از ادعای پوتین درباره ساخت واکسن حمایت کرد، وجود ندارد.

وی گفت: امیدوارم که روس‌ها واقعا ثابت کنند که واکسن تولیدی آن‌ها سالم وموثر است. آمریکایی‌ها باید بدانند که روند تایید واکسن شامل اثبات کارامدی و بی ضرر بودن آن است.

هیل نوشت: بیش از ۱۰۰ واکسن در سراسر جهان به عنون بخشی از تلاش‌ها برای ایجاد ایمنی در مقابل کرونا در دست تولید است. شرکت آمریکایی مدرنا با همکاری موسسه‌های ملی بهداشتی در این کشور نیز مرحله سوم آزمایشی این واکسن را در ماه ژوئیه (تیر) آغاز کرد.

فائوچی گفت: با «خوشبینی محتاطانه» انتظار دارد واکسن کووید-۱۹ تا پایان امسال تولید شود.

سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه اعلام کرد که بر روند پیشرفت ساخت واکسن در روسیه نظارت دارد و پیشرفت در مبارزه با ویروس نباید به معنای توافق بر سر ایمنی واکسن باشد.

اسکات گوتلیب کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا با تایید تردید فائوچی در توئیتی اشاره کرد که روسیه در کمپین‌های ضد اطلاعات در رابطه با این همه گیری نقش دارد. وی مدعی شد این تلاش دیگری از سوی روسیه برای ایجاد تردید درباره واکسن ساخت آمریکا است.

به گزارش رویترز، روسیه قرار است این واکسن را در این ماه در اختیار کادر پزشکی قرار دهد و در اکتبر مردم عادی به آن دسترسی داشته باشند.

طبق آخرین آمار تاکنون ۲۰ میلیون و۵۱۴ هزار و ۴۰۴ نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۳ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۴۱۶ نفر به سلامت از این بیماری عبور کرده اند و ۷۴۵ هزار و۶۳ نفر جان خود را از دست داده اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا پارسی خبر واکسن کرونا بیماری عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد