Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ فلاحتیان، معاون برنامه ریزی وزیر نفت در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره اقدامات انجام شده برای تأسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله ETF پالایشی و زمان به سرانجام رسیدن این اقدامات گفت: ارزیابی زمانی دقیقی برای زمان به سرانجام رسیدن اقدامات در حال حاضر نداریم، اما شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی را به عنوان نماینده وزارت نفت برای انجام اقدامات لازم جهت تأسیس صندوق معرفی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هر چند که این اقدام یک فرآیند زمان بر است، اما با توجه به انتظار عمومی، تلاش می‌کنیم این اقدام سریع‌تر انجام شود.

وی تصریح کرد: طبق ساز و کار موجود، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی باید در خواست خود را به سازمان بورس اوراق بهادار اعلام کند که امروز ۲۲ مرداد سال جاری درخواست به سازمان بورس ارسال شده است؛ طبیعی است این سازمان مستندات و فرم‌هایی را از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مطالبه می‌کند که با تلاش همه جانبه سعی می‌کنیم هر چه سریع‌تر این اقدام عملیاتی شود.

زنگنه: دستور دادیم به سرعت اقدام شود

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن زنگنه وزیر نفت دیروز در حساب کاربری خود در فضای مجازی از صدور دستور به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برای ایجاد صندوق ETF پالایشی خبر داده و نوشته بود: با توجه به درخواست اخیر وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، دستور داده شد که شرکت پالایش و پخش به سرعت نسبت به ایجاد صندوق ETF پالایشی اقدام نماید.

وی همچنین پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد اختلاف نظرها در موضوع ETF، اظهار داشت: من تعجب می‌کنم با یک ناپختگی که مسئولی در سازمان خصوصی سازی کرد، موجب نگرانی مردم شد. هیچ اختلافی میان وزارت نفت و وزارت اقتصاد و شخص من با وزیر اقتصاد وجود نداشته و ندارد.

وی ادامه داد: اول گفته شد که برای پالایشگاه‌ها ETF تشکیل شود و بعد از آن گفته شد که نیازی به آن نیست و ما به صورت بلوکی عرضه می‌کنیم و ما مسئله را دنبال نکردیم. شب قبل از اظهارات مسئول سازمان خصوصی سازی، یعنی در یک‌شنبه شب در جلسه هیئت دولت با شخص وزیر اقتصاد بودم و به بنده چیزی نگفتند. روز گذشته نیز که بنده گفته شد ETF تشکیل می‌شود، من فوری دستور دادم تا این صندوق تشکیل شود.

وزیر نفت گفت: در این موارد اختلافی میان ما وجود نداشته و نیست و در حال حاضر هم ETF تشکیل می‌شود و در زمان مقرر خود با ترتیباتی که وزارت اقتصاد مسئول آن است، این کار انجام خواهد شد و مردم نیز از این بابت نگرانی نداشته باشند.

زنگنه افزود: ما همیشه موافق خصوصی سازی پالایشگاه‌های نفت بوده‌ایم و و در حال حاضر نیز موافق هستیم و تصمیمی که دولت داشته را اجرا خواهیم کرد.

وعده وزیر اقتصاد؛ ۵ شهریور

وزیر اقتصاد هم دیروز خبر داد که عرضه بلوکی سهام پالایشی لغو و مقرر شده عرضه دارا دوم در اولین چهارشنبه شهریور (پنجم شهریورماه) در هفته دولت انجام شود.

معاون سازمان خصوصی سازی: ثبت شرکت و تأسیس صندوق زمانبر است؛ به شهریور نمی‌رسد

علیرغم اظهارات دیروز وامروز وزیر اقتصاد و وزیر نفت، صبح امروز معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگویی اعلام کرد بدلیل زمانبر بودن فرایند ثبت شرکت و تأسیس صندوق، دارا دوم شهریور ماه به بازار نخواهد رسید.

کد خبر 4997134 عرفانه تاجیکی

منبع: مهر

کلیدواژه: دارا دوم وزارت نفت ایران سازمان بورس و اوراق بهادار صندوق سرمایه گذاری ETF ویروس کرونا قیمت دلار بورس قیمت طلا وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران سهام عدالت تولید نفت قیمت نفت ایالات متحده آمریکا وام ودیعه مسکن شاخص کل بورس دارا دوم بازار سهام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی سازمان خصوصی سازی تأسیس صندوق وزیر اقتصاد وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری

محمد خبری زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بانک‌ها املاک بسیاری دارند و بار‌ها بار‌ها جدا از بحث قانونی بر این نکته تاکید شده که نباید بنگاهداری دارند بنگاهداری بانک‌ها که معایب مختلفی از جمله تحت تاثیر قرار گیری شاخص‌های کلان اقتصادی را به همراه دارد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: گاهی خود بانک‌ها تمایل به عرضه و فروش املاک خود دارند، اما به سبب شرایط و میزان مبالغ مورد نیاز متقاضی برای آنها وجود ندارد حالا صندوق املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کند که بانک‌ها بتوانند این املاک خود را به واحد‌های خرد تبدیل و به متقاضیان بیشتری با فروش برسانند.

خبری زاده افزود: در کل صندوق‌های املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کنند تا علاقه‌مندان به سرمایه گذاری در حوزه مسکن و زمین با سرمایه‌های خرد خود هم بتوانند در این‌حوزه سرمایه‌گذاری کنند مسیری که می‌تواند به کاهش بنگاهداری داری بانک‌ها کمک قابل توجهی کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: بانک مرکزی هم به سبب همین موارد مطرح شده این اجازه را به بانک‌ها داده که بتوانند صندوق املاک و مستغلات تاسیس کنند تاسیس صندوقی که شاید کمی نادیده هم گرفته شده، اما در مجموع مسیری مناسب، شفاف و در دسترسی برای بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • محرک جدید بورس
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟