Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از رادیو بین المللی چین، جمعه هفته گذشته (17 مرداد) ان بی سی به عنوان اولین رسانه خارجی دارای مجوز ورود به این پژوهشگاه و تهیه گزارش مطبوعاتی با کارشناسان آن مصاحبه ویژه ای با «وانگ یان یی» رئیس این پژوهشگاه انجام داد.

وانگ یان یی در این مصاحبه گفت که او و همکارانش با برخورد ناعادلانه مواجهه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روند مبارزات بین المللی با ویروس کرونا، تحقیقات ویروس در ووهان به پیشرفتهای چشمگیری رسیده است. به عنوان مثال، آنها نخستین گروه در جهان بودند که توالی ژنوم کروناویروس را کشف کرد و با جهانیان به اشتراک گذاشت و قبل از همه واکسن غیرفعال «سارس – کروناویرس – 2» را تولید کردند. اما متاسفانه، آنها ما را در مسأله منشاء این ویروس سپر بلا کردند.

در پاسخ به این سؤال خبرنگاران ان بی سی که «آیا فکر می کنید ترامپ باید از شما عذرخواهی کند؟»، وانگ گفت: برای من واقعیت این است که پژوهشگاه ویروس شناسی وو هان هیچ ارتباطی با منشا کرونا ندارد. این که کسی از من عذرخواهی بکند یا نه آن را تغییر نخواهد داد.

وی با اشاره به این که هیچ یک از دانشمندان پژوهشگاه ویروس شناسی ووهان به این بیماری آلوده نشد، گفت: عوامل سیاسی نباید تاثیری بر کار ردیابی منشاء ویروس کرونا بگذارد.

یون جی مینگ، رئیس شعبه فرهنگستان علوم و فناوری چین در ووهان و یکی از محققان پژوهشگاه ویروس شناسی ووهان در مصاحبه با خبرنگاران ان بی سی نیز نظریۀ «نشأت گرفتن کرونا از آزمایشگاه» را رد کرد و گفت: بارها تاکید کرده ام که در 30 دسامبر سال 2019، نمونه های ذات الریه ناشناخته ای را از بیمارستان دریافت کردیم و قبل از آن با این ویروس مواجه نشده بودیم. وقتی چنین ویروسی در اختیار ما نبود، قطعاً امکان منشاء گرفتن آن از آزمایشگاه نیز وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر، رئیس سازمان غیرانتفاعی «ائتلاف سلامت محیط زیست نیویورک» که به مدت 16 سال با پژوهشگاه ویروس شناسی ووهان همکاری کرده است: گفت، به نظر من آنها در تلاش برای پنهان کردن چیزی نبودند چون بسیار سریع توالی ژنوم را منتشر کردند. اصلاً شاهد و مدرکی برای منشاء گرفتن این ویروس از آزمایشگاه وجود ندارد.

در این مصاحبه پنج ساعته خبرنگاران ان بی سی از آزمایشگاه پی 4 پژوهشگاه ویروس شناسی وو هان بازدید و با کارشناسان و محققان آنجا به تعامل و گفتگو پرداختند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آزمایشگاه ووهان کرونا چین ان بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلای جان رامین رضاییان مقابل پرسپولیس (عکس)
  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است