Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی علی‌نژاد، معاون وزیر ورزش وجوانان در جمع خبرنگاران درباره کنترل حوادث زیادی که در کوهستان اتفاق می‌افتد، بیان کرد: باشگاه‌هایی زیر نظر فدراسیون فعالیت می‌کنند و توصیه اکید من به هموطنان این بوده که اگر می‌خواهند صعودی داشته باشند بهتر است که از طریق باشگاه رسمی اقدام کنند. این باشگاه‌ها افراد کار بلدی دارند که با محیط آشنا بوده و می‌توانند تمام جوانب ایمنی را در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این شرایط مشکلاتی برای هموطنان‌مان در کوه‌ها ایجاد نخواهد شد.

او افزود: گروه‌های که در فضای مجازی شکل می‌گیرد باعث شده جمعی با هم قرار گذاشته و برای صعود اقدام کنند. توصیه اکید من به کوهنوردان این است که این کار را انجام ندهند.

علی‌نژاد بیان کرد: گسترش آموزش همگانی کوهنوردی که با اعلام آمار رسمی فدراسیون حدود ۳۳ هزار نفر بوده بسیار کار خوبی است. هرچه این آمار آموزش بالا باشد حوادث کم‌تری در کوهستان اتفاق می‌افتد. اگر از مراجع ذی‌ربط اقدام کنیم معتقدم که می‌توانیم حفظ جان خود و دوستان‌مان را تضمین کنیم.

وی در واکنش به خبر ایسنا درباره حضور ۳ هزار نفر در دماوند با توجه به اعلام ممنوعیت صعود به دلیل کرونا گفت: ستاد ملی کرونا مصوباتی دارد که براساس آن اگر در فضای باز پروتکل‌ها را رعایت کنیم و فاصله اجتماعی حفظ شود، فعالیت ورزشی ایرادی ندارد. در بحث کوهنوردی باید بگویم اقامتگاه‌های فدراسیون را تعطیل کرده‌ایم، زیرا این اقامتگاه‌ها می‌توانست موجب سرایت این بیماری شود. به طور کلی اگر بگوییم در کرونا کوهنوردی ممنوع است، به هیچ وجه این چنین نیست. اگر پروتکل‌ها رعایت شود هیچ اشکالی برای صعود نیست، اما اقامتگاه امکان سرویس ندارند.

او در باره رویکرد وزارت ورزش درباره صخره نوردی گفت: در ورزش قهرمانی یکسری اهداف داشته که این هدف‌ها به ویژه در المپیک و بازی‌های آسیایی تعریف می‌شود. تاکید ما تمرکز بر صخره‌نوردی و سنگ‌نوردی است، اما این به معنای نادیده گرفتن بخش‌های دیگر قهرمانی نیست، اما اولویت ما رویداد‌هایی است که در بازی‌های المپیک و مسابقات آسیایی وجود دارند.

معاون وزیر ورزش اضافه کرد: باتوجه به ارتباطات خوب این فدراسیون در زمینه بین‌المللی باید تبلیغات بیش‌تری صورت بگیرد که از توریست‌های بیش‌تری در ایران استفاده شود. هم‌چنین این رویکرد باعث خواهد شد که این فدراسیون از منابع دولتی بی‌نیاز شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کوهنوردی پارسی خبر ویروس کرونا پروتکل بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

به گزارش ورزش سه، مهدی محمدنبی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران درباره واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی واکنش نشان داد و خاطرنشان کرد: قاعدتاً فکر می‌کنم بیش از ۲۰ سال بود که این قصه تکرار می‌شود. اگر خاطرتان باشد در دهه ۷۰، وزارت معادن و فلزات به نوعی این نقش را بازی کرد و در سال ۸۰ بود که آمدن اشخاصی که با فوتبال بیگانه بودند، این بحث خصوصی سازی متوقف شد. پرسپولیس در دهه ۷۰ این استارت را زد و حالا استمرار آقای هاشمی و آقای خاندوزی و اراده خوبی که در دولت بود، باعث شد این اتفاق بیفتد. ورزش فوتبال ورزشی است که باید به سمت درآمدهای پایدار برود و انشالله اگر این مسیر را طی کند، فکر می‌کنم مسیر خوبی است. البته شناختی که از حوزه ورزش کشور داریم و ساختار باشگاه‌ها به لحاظ منابع انسانی و سخت افزاری و در کنار همه این‌ها پروژه‌هایی که می‌تواند به درآمد پایدار منجر شود، را کنار هم قرار داد و این را فازی برای شروع بخش خصوصی دانست.

نبی تاکید کرد: بخش خصوصی به نرخ بازگشت از سرمایه توجه می‌کنند و این نرخ وابسته به این است که پلن خوبی داشته باشد و انشالله بتوانند این کار را انجام دهند. فدراسیون فوتبال هم به سهم خودش با توجه به الزامات AFC، کم کم به جلو قدم برداشت و خدا را شکر این تلاش به ثمره نشست. امیدوار هستیم چیزی که به حق است رخ دهد و تیم های قوی فوتبال ایران، پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور که سرمایه های ملی فوتبال هستند که امیدوارم رو به جلو حرکت کنند.

او با اشاره به موضوع حق پخش و درآمدزایی تیم های فوتبال گفت: آن چیزی که به دولت از طریق مجلس تاکید شده، بخشی است مربوط به آیین نامه اجرایی است که باید لحاظ شود. سازمان لیگ کشور و فدراسیون فوتبال در صدد نوشتن آیین نامه‌ای هستند که به ظرف مدت زمان تعیین شده به وزارت ورزش ارسال خواهد شد که در این لایحه و این بخش دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • هاشم‌نژاد: غافلگیرانه گل خوردیم
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوهنوردی ممنوع!
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها؛ کوهنوردی ممنوع!
  • کوهنوردی ممنوع/ تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها
  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت