Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@04:30:45 GMT

بیمه بیکاری کرونا را نگرفتید بخوانید

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۵۶۸۶

بیمه بیکاری کرونا را نگرفتید بخوانید

خبرگزاری آریا - نحوه دریافت مقرری بیمه بیکاری کرونا برای آن دسته از مشمولان و متقاضیان دریافت بیمه بیکاری ایام کرونا که تاکنون موفق به ثبت نام نشده یا از لیست مشمولان جامانده اند، اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، به دنبال شیوع ویروس کرونا و تاثیرگذاری آن بر بسیاری از کسب وکارها مقرر شد تا بیمه بیکاری سه ماه اسفند 98 و فروردین و اردیبهشت 99 به کارگران آسیب دیده از کرونا پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت در راستای حمایت از صنوف و کارگران آسیب دیده از کرونا، مبلغ 5000 میلیارد تومان اعتبار برای کمک به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داد و با حمایت سازمان برنامه و بودجه و اهتمام وزارت کار، سازمان تامین اجتماعی و دستگاههای مربوطه، روند واریز مقرری بیمه بیکاری به متقاضیان مشمول و کارگران بیکار شده با جدیت دنبال شد.
وزارت کار از مدتها قبل سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir را راه اندازی کرد تا افراد بیکار شده تابع قانون کار و قانون تامین اجتماعی و مشمول قانون بیمه بیکاری، بتوانند با مراجعه به این سامانه و وارد کردن اطلاعات شخصی، درخواست خود را به ثبت رسانده و از مقرری بیمه بیکاری بهره مند شوند.
در همین راستا مشمولان و متقاضیان دریافت بیمه بیکاری ایام کرونا در سامانه مذکور ثبت نام کردند که البته رانندگان، کارگران ساختمانی و صاحبان حرف و مشاغل آزاد جزو افراد خارج از شمول قانون کار و بیمه بیکاری بودند که دریافت مقرری شامل حالشان نشد.
وزارت کار طی سه دوره اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری کرونا را بر مبنای سوابق موجود و اطلاعات بیمه شدگان فعال پرداخت کرد.
آن دسته از متقاضیانی که در 10 روز اول اسفند بیکار شدند از طریق سازمان تامین اجتماعی مقرری بیمه بیکاری آنها واریز و کسانی که از 10 اسفند 98 تا 31 اردیبهشت 99 بیکار شدند بیمه بیکاری آنها مطابق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا توسط خزانه داری کل پرداخت شد.
علیرغم ثبت نام متقاضیان برای دریافت بیمه بیکاری، عده ای از متقاضیان بیکار شده از اسفند سال گذشته به دلایل متعددی از جمله اعلام شماره شبای اشتباه یا عدم تعلق شماره حساب مربوطه موفق به ثبت نام در سامانه نشدند که مقرر شد فهرست اسامی این دسته افراد از طریق کمیته های استانی جمع آوری و پس از پایش و تکمیل به سازمان تامین اجتماعی ارسال شود تا مقدمات واریز مقرری به حساب آنها نیز فراهم شود.
در این بین اعلام شد که جاماندگان با تلفن گویای مرکز ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی به شماره 1420 تماس گرفته و راهنمایی لازم را جهت رفع مشکلات احتمالی دریافت کنند اما عده بسیاری به دلیل مشغول بودن سامانه و انتظار و صرف مدت زمان طولانی در پشت خط موفق به ارتباط و پیگیری نشدند.
در همین راستا، اداره کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار از متقاضیان بیمه بیکاری کرونا که از ابتدای خردادماه بیکار شدند و افرادی که بیکاری آنها از اسفند سال گذشته تاکنون استمرار داشته خواست تا به سامانه prkar.mcls.gov.ir مراجعه و نوع بیکاری خود را از طریق خوداظهاری اعلام کنند.
براساس تازه ترین اخبار، آن دسته از جاماندگان بیمه بیکاری کرونا که مدت بیکاری آنها تا خرداد ماه استمرار و ادامه داشته باید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و نسبت به احراز هویت خود اقدام کنند.
آنطور که مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار گفته، علیرغم تاکید زیادی که بر ثبت نام بیکار شدگان ایام کرونا در سامانه بیمه بیکاری وزارت کار به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir صورت گرفته باز هم عده بسیاری به ادارات کار و مراکز کاریابی محل سکونت خود مراجعه و مراحل ثبت نام خود را از این طریق دنبال کردند که منجر به قرار نگرفتن نام آنها در لیست مشمولان شده است.
بابایی تعداد کسانی که از لیست ارسالی وزارت کار جامانده اند حدود 14 هزار نفر ذکر و شماره تماس 02166580093 دفتر مدیریت را جهت پاسخگویی به سوالات آنها درباره بیمه بیکاری اعلام کرد.
به گفته وی، آن دسته از جاماندگان که مدت بیکاری آنها تا خرداد امسال ادامه داشته باید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و نسبت به احراز هویت خود اقدام کنند تا پیامک وزارت کار به آنها ارسال شود و پس از دریافت پیامک با مراجعه به سامانه prkar.mcls.gov.ir مدارک خود را بارگذاری کنند تا مقرری بیمه بیکاری آنها برقرار شود.
به گزارش ایسنا، برابر آخرین آمارها تا پایان تیرماه بیش از 870 هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردند که از این تعداد 733 هزار نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شناخته شدند.
به گفته معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی بیش از 90 درصد افراد ثبت نام شده مقرری بیمه بیکاری ایام کرونا را دریافت کردند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی دریافت بیمه بیکاری مقرری بیمه بیکاری بیمه بیکاری کرونا بیکاری آنها ایام کرونا آن دسته وزارت کار ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد