Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه «به وقت ایران» با اجرای شهرام شکیبا و با حضور کارشناسان به موضوع کودک ماهر پرداخت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی برنامه «به وقت ایران» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علیرضا عاصم یوسفی و با اجرای شهرام شکیبا سه شنبه 21 مرداد به موضوع کودک ماهر پرداخت و میزبان دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مجلس و دکتر رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای برنامه شکیبا اشاره به مهمترین نیروی انسانی کشور که کودکان و نوجوانان هستند، کرد و این پرسش مطرح شد که چرا با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی ،در سیستم تربیتی هیچ اتفاقی رقم نخورده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پررش در این برنامه گفت:«ما مشکل محتوایی نداریم و نیاز به محتوا نیست بلکه نیاز به هدف هایی داریم که برنامه عملیاتی را تحقق ببخشیم و بایستی به استعداد فرزندان توجه کنیم و مربیان آموزشی کشور باید به صورت تخصصی صلاحیت لازم را ببینند».

در این برنامه نماینده مجلس «مدرک گرایی را یکی از دلایل آسیب فرهنگی از اول کودکی دانست و تاکید کرد خانواده ها از کودکی در آموزش و مهارت کودک تاثیر می گذارند».

زاهدی اضافه کرد:«مهارت باید از مهد کودک شروع شود،اما متاسفانه اینطور نیست ».

برنامه «به وقت ایران» هر هفته یکشنبه و سه شنبه ساعت 21:50 به مدت 70 دقیقه از شبکه آموزش پخش می شود.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش شبکه آموزش سیما شهرام شکیبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر