Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@21:27:00 GMT

لزوم آغاز به کار خط ۱۰ مترو تا کمتر از یک ماه دیگر

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۷۶۲۳

لزوم آغاز به کار خط ۱۰ مترو تا کمتر از یک ماه دیگر

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سید مناف هاشمی در نشست نظارت ستادی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در منطقه ۲۲.
با تقدیر از اقدامات شهردار منطقه ۲۲ گفت: ما باید توجه بیشتری به این منطقه داشته باشیم. این منطقه می‌تواند در حوزه شهرسازی، طرح تفصیلی، حوزه ترافیکی و مباحث عمرانی و مهندسی جایگاه منحصربه فردی داشته و الگوی خوبی برای سایر مناطق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت: امیدواریم بتوانیم امسال ٥٠ درصد از بودجه عمرانی شهرداری تهران را در حوزه‌های توسعه ای، حمل و نقل و تملک جذب کنیم تا بتوانیم اتفاقات خوبی را در حوزه مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی دنبال کنیم.
وی افزود: مجتمع ایستگاهی مترو با نگاه انتفاعی، اقتصادی و درآمدزایی باید با کمک مناطق ٢٢ گانه هدف گذاری شود.
مناف هاشمی تصریح کرد: امیدواریم با اشرافی که تیم ما در تأمین منابع مالی و جذب سرمایه گذاری دارد، به توافقات خوبی برسیم.
مناف هاشمی با اشاره به اینکه سال ١٤٠٠ سال بهتری برای تأمین منابع مالی خواهد بود، ادامه داد: هدفگذاری ما در حوزه تاکسیرانی بیشتر از ١٥ هزار دستگاه خودرو در بخش نوسازی است. در حوزه اتوبوسرانی، قرارداد تولید ١٠٠٠ دستگاه بسته شده، که ٢٥٠ اتوبوس در حال تولید است و تا پایان سال با منابعی که در دست داریم حداقل ١٢ ایستگاه مترو به بهره برداری می‌رسد.
معاون حمل و نقل شهرداری تهران در ادامه گفت: ٣٠ درصد سهم کمی است که منطقه ٢٢ در حمل و نقل عمومی دارد، همکاران ما باید در سه حوزه حمل و نقل شرایط بهتری را برای منطقه ایجاد کنند.
وی افزود: نقشه‌های اجرایی احداث خط ١٠ مترو باید هرچه زودتر انجام و کمتر از یک ماه دیگر شروع به کار شود. مسیر‌های پیاده روسازی نیز در دستور کار قرار گیرد و از ظرفیت منطقه برای توسعه مسیر دوچرخه سواری حمایت شود.

علی نوذر پور شهردار منطقه ۲۲ نیز در این نشست با بیان اینکه توسعه حمل و نقل عمومی، یکی از دغدغه‌ها و موضوعات استراتژیک منطقه است، گفت: متاسفانه سهم این منطقه در الگوی مصرف حمل و نقل عمومی بسیار پایین‌تر از استاندارد مورد تایید برنامه پنح ساله اول است و طبق مطالعات طرح تفصیلی و با توجه به رشد شتابان جمعیت در این منطقه که معادل پنج برابر رشد تهران است، باید برای سیستم حمل و نقل عمومی این منطقه فکری اندیشیده شود و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه در بحث مطالعات جامع حمل و نقل ریلی تهران که به تصویب شورای هماهنگی امور ترافیک شهر تهران رسیده است، طبق اسناد بالادستی و انعقاد قراردادی که با شرکت مترو داشته ایم، این منطقه آمادگی لازم را برای همکاری ساخت خط ١٠ مترو را دارد.
وی تصریح کرد: در بحث اتوبوسرانی، هم از نظر سهم ما در تعداد اتوبوس‌های منطقه و هم از نظر فرسودگی آنها، وضعیت بدی نسبت به سایر مناطق شهر تهران دارد.
وی ادامه داد: در بحث تاکسیرانی نیز فاصله ١٠ درصدی با وضعیت مطلوب شهر تهران داریم که نیاز به حمایت و پشتیبانی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران دارد.
براساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ٢٢، نوذرپور با اعلام اینکه در حوزه حمل و نقل و ترافیک هیچ اقدامی بدون مطالعه و تحقیق انجام نمی‌شود ادامه داد: در حوزه پیاده رو سازی و مسیر دوچرخه سواری، کار‌های خوبی انجام شده است و اولویت سال جاری پیاده رو چهارباغ و دستواره است که نیاز به اعتبار تکمیلی در حوزه حمل و نقل و حوزه عمرانی دارد.
شهردار منطقه ٢٢ گفت: ساخت پل اتصالی دریاچه چیتگر به بوستان جنگلی یکی از موضوعات مهم منطقه است که کلیات آن به تصویب رسیده و مطالعات آن انجام شده است و بعد از تایید نهایی به مرحله اجرا خواهد رسید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 انفجار بیروت حسن دیاب ابوالفضل موسوی حسین مدرس خیابانی کنکور 99 سید مناف هاشمی مترو تهران خط ۱۰ مترو طرح ترافیک 99 انفجار بیروت حسن دیاب ابوالفضل موسوی حسین مدرس خیابانی کنکور 99 حمل و نقل عمومی شهرداری تهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟

محمدعلی قدیری، کارشناس انرژی در خصوص اقداماتی که دولت سیزدهم و وزارت نفت در خصوص افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی به اجرا گذاشته اند، به خبرنگار قدس تصریح کرد: دیپلماسی انرژی یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود. وابسته کردن کشورهای همسایه به لحاظ انرژی به خودمان، از ابعاد مختلفی برایمان نفع دارد.

وی ادامه داد: افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی و به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه باعث بالا رفتن سطح درآمدهای ارزی کشورها، وابستگی دیگران به ما و تقویت جایگاه مان در منطقه می شود. از آنجائیکه گاز خاصیت تحریم پذیری کمتری دارد، گسترش روابط گازی کشور با همسایگان می تواند بسیار موثر باشد.

استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور  برایمان مزیت بالایی دارد

این کارشناس انرژی توضیح داد: افزایش تعاملات در منطقه در حوزه گازی به درستی در دستور کار قرار گرفته است. از آنجائیکه ما خودمان با موضوع ناترازی گاز روبرو هستیم، دولت باید به فکر واردات گاز نیز باشد. گفته می شود که خط لوله گازی ایران و ترکمنستان از ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی در روز برخوردار است. باید گزینه های جذابی پیش روی عشق آباد قرار دهیم که به جای صادرات گاز به چین، بخشی از آن را در حد ظرفیت خط لوله موجود در اختیار ما قرار دهد.

قدیری گفت: استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور و همچنین ارائه این گاز به نیروگاه ها و جلوگیری از سوزاندن گازوئیل برایمان مزیت بالایی دارد.

دریافت نفت کوره به جای وجوهات صادرات گاز به عراق روشی است که باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: در ارتباط با عراق نیز سیاست های خوبی در زمینه انرژی به اجرا گذاشته شد. به ویژه دریافت نفت کوره به جای وجوهات مربوط به صادرات گاز به این کشور روش مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. این ماده کاملاً نقد شونده است و قابل تحریم نیست. به طور کلی، تهاتر چاره اندیشی مناسبی است که در دستور کار قرار دادیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دیپلماسی انرژی دولت فعلی نسبت به دولت قبل بهبود یافته است. به ویژه اقداماتی که در ارتباط با ترکیه، عراق، پاکستان و ترکمنستان به منظور گسترش روابط در حوزه انرژی انجام داده ایم، قابل قبول است. اما این حد از اقدامات هنوز کافی نیست و نیاز است بر فعالیت های خودمان در این حوزه ها اضافه کنیم.

گفتنی است، وزارت نفت طی سال های اخیر و به ویژه بعد از اعمال تحریم های همه جانبه علیه صنایع نفت و گاز کشور، نقش مهم و موثری در حوزه خنثی سازی تحریم ها برعهده داشته است. افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و رایزنی برای برقراری روابط گسترده تر در حوزه انرژی نیز از جمله راهکارهای پیش رو برای بی اثر کردن تحریم هاست.

دولت فعلی به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات و امید داشتن به رفع تحریم ها، درصدد خنثی سازی تحریم ها برآمد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد. استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور، توسعه زنجیره ارزش محصولات، عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله این سیاست ها هستند.

در ادامه سیاست های اعمالی به منظور خنثی سازی تحریم ها، وزارت نفت دیپلماسی فعال انرژی را در پیش گرفته است. در این چارچوب، افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد.به زعم کارشناسان، افزایش روابط با کشورهای همسایه نه تنها به لحاظ اقتصادی برای طرف های درگیر رابطه سودمند است، بلکه به لحاظ تأمین امنیت منطقه نیز به نفع تمامی کشورهای منطقه است. از سوی دیگر، وابسته کردن کشورهای دیگر به خودمان، در راستای تأمین منافع ملی ماست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از آغاز چهارمین مرحله عملیات در برابر رژیم صهیونیستی خبرداد
  • ابوترابی: «وعده صادق» آغاز تحول در منطقه و معادلات سیاسی است
  • آغاز اردوی انتخابی تیم‌های آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال و جوانان
  • آغاز زمان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس از بامداد امروز
  • آغاز تبلیغ نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شد
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شد + جزئیات