Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: گلستان دو هزار و ۸۵۰ کیلومتر رودخانه داشته و هزار و ۸۰۰ کیلومتر آن نیازمند لایروبی است.

وی افزود: این میزان لایروبی هر سه سال یکبار (سالی ۶۰۰ کیلومتر) باید انجام شود ولی در ۱۰ سال گذشته به دلیل مشکلات اعتباری به طور میانگین سالانه ۱۸۰ کیلومتر لایروبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی ادامه داد: سال گذشته که سیلاب جاری شد، حد فاصل دو ماه با همکاری دیگر دستگاه ها ۱۰۰ کیلومتر از رودخانه ها لایروبی شد.

وی بیان کرد: در ۱۰ سال اخیر تا انتهای سال ۹۷ رقم لایروبی هزار و ۸۰۰ کیلومتر بود.

حسینی گفت: بعد از فروکش کردن سیل آب منطقه ای با امکانات دیگر دستگاه ها مانند شهرداری ها، دهیاری ها، ارتش و سپاه در پنج ماه ۲۰۰ کیلومتر از رودخانه ها را لایروبی کرد.

وی با بیان اینکه در اواخر سال ۹۸ مبلغ ۴۰ میلیارد تومان برای لایروبی به آب منطقه ای گلستان ابلاغ شد، ادامه داد: با توجه به اینکه مبلغ اعتباری، اسناد و اوراق خزانه بوده، کار شکل دیگر پیدا کرده و با این رقم تنها می توان ۲۰۰ کیلومتر را لایروبی کرد که تاکنون ۱۴۰ کیلومتر لایروبی شده و ۶۰ کیلومتر دیگر باقی مانده است.

مدیرعامل آب منطقه ای گلستان اظهارکرد: بعد از سیل برآورد کردیم که با توجه به حجم رسوبات هزار و ۲۱ کیلومتر از رودخانه ها نیازمند لایروبی است.

وی گفت: برای لایروبی روخانه های ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که البته با توجه به کمبود اعتبارات اولویت بندی صورت می گیرد.

حسینی تأکید کرد: لایروبی رودخانه ها بر عهده شرکت آب منطقه ای نیست بلکه در قانون تعیین حد بستر و حد حریم بر عهده ما بوده و هرگونه دخل و تصرف تنها با اجازه آب منطقه ای ممکن است.

وی گفت: با توجه به اینکه شرکت آب منطقه ای متولی اقدامات مهندسی رودخانه ها است لذا اعتبارات لایروبی به این شرکت و در داخل شهرها به شهرداری ها اختصاص یافته و عملیات لایروبی را انجام می دهند.

کد خبر 4997525

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سید محسن حسینی آب منطقه ای گلستان لایروبی ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم ماه محرم محرم 99 آمار کرونا گرگان شهرکرد کمک مومنانه قزوین بیرجند آب منطقه ای رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم

فرماندار اصفهان گفت: نیاز به یک برنامه تحولی در شهر و روستاها داریم و معتقد هستم باید گفتمان مشارکت و گفتمان امیدآفرین را ترویج دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی احمدی عصر امروز_ پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه همایش شورای اسلامی شهری و روستایی شهرستان اصفهان با عرض تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و بیان اینکه در شرایط خاص تحول قرار داریم، اظهار کرد: اتفاقاتی همچون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، شهادت سردار زاهدی و شهدای جبهه مقاومت، انتقام ملت ایران از رژیم صهیونیستی، قیام دانشجویان دنیا در دفاع از فلسطین رخ داده است که نتیجه پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا است.

وی با اشاره به برگزاری باشکوه انتخابات در ایام اخیر افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ نظاره‌گر تلاش تمام عیار دشمنان برای منصرف کردن مردم از شرکت در انتخابات بودیم که در این راه از ابزارهای رسانه‌ای مختلفی بهره گرفتند، با این وجود در بخش مرکزی شوراها و با مشارکت مردم توانستیم انتخابات را باشکوه‌تر از هرسال برگزار کنیم.

فرماندار اصفهان در خصوص افزایش مشارکت مردم در انتخابات عنوان کرد: با تمام نگرانی‌های که مردم به دلایل مختلف داشتند، شاهد افزایش مشارکت مردم در انتخابات نسبت به سال‌های گذشته بودیم و این مشارکت بسیار چشمگیر بوده است.

احمدی با اشاره به اینکه سال جاری، سال پایانی فعالیت و زمان ارائه کارنامه عملکردها است، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که باید مراقب آن باشیم، این است که تلاش‌ها و زحمات مسئولان و فعالان شهر و روستاها مورد توجه قرار گیرد و اقدامات انجام شده در کنار مانع‌های موجود بیان شود و برای اقدامات انجام نشده نیز برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت‌های ایجاد شده در این چهار سال فعالیت شوراها ارائه شود و باید بررسی کنیم که چقدر توانستیم در شهر و روستاها ظرفیت‌هایی را ایجاد کنیم و چه برنامه‌هایی برای سال آینده داریم‌، خاطرنشان کرد: برنامه‌های پیش‌بینی شده برای یک‌سال آینده به غیر از برنامه جاری مانند جلسات اعضای شورا که به صورت مستمر برگزار می‌شود، باید بیان شود.

فرماندار اصفهان اضافه کرد: نیاز به یک برنامه تحولی در شهر و روستاها داریم و معتقد هستم تلاش باید بر این باشد که یک گفتمان دقیقی را خودمان به آن عمل کنیم و آن را ترویج دهیم که آن گفتمان، مشارکت است، باید گفتمان امیدآفرین را ترویج دهیم و به همدلی، اتحاد و مطالبه صحیح بپردازیم و تلاشمان بر این باشد که ظرفیت‌هایی ایجاد کنیم.

احمدی با بیان اینکه یکی از فعالیت اصلی شوراها، فعالیت فرهنگی با هدف جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است، تاکید کرد: توجه به عمران، اقتصاد و دیگر مسائل شهری مهم است، اما باید به مسائل فرهنگی توجه ویژه‌تری داشته باشیم، از سال گذشته جلساتی با شورای روستاها داشتیم، اما نیاز به پیگیری مطالبه‌ها و مصوبه‌ها داریم‌.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰ مصوبه در خصوص مسائل مختلف برای تمام مناطق تعیین و تصویب شده است، گفت: به طور قطع موضوعاتی که بررسی و پیگیری شده است، تمام خواسته و مطالبه مردم نیست، اما با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در شوراها سعی کردیم موضوعات مختلفی را مورد بررسی قرار دهیم و در جهت رفع و بهبود آن‌ها گام برداریم.

کد خبر 750182

دیگر خبرها

  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • پیش بینی باران بهاری برای امروز
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است