Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-27@05:13:26 GMT

سومین بیماری مهم چشم در کمین جوانان

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۰۵۰۶

سومین بیماری مهم چشم در کمین جوانان

یک فوق تخصص و جراح چشم درباره بیماری یوئیت چشمی توضیحاتی داد و گفت: این عارضه بیشتر جوانان را درگیر می‌کند.

به گزارش شریان نیوز،قاسم فخرایی فوق تخصص و جراح چشم، فوق تخصص سگمان قدامی و گلوکوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیماری یوئیت چشمی اظهار کرد: به التهابات درون چشم، یوئیت چشمی گفته می‌شود که سومین بیماری خطرناک در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: بیماری یوئیت چشمی به دلایل گوناگون از قبیل بیماری‌های التهابی، روماتیسمی و عفونی در بدن فرد بروز پیدا می‌کند. ورود سلول‌های التهابی به داخل محیط شفاف چشم باعث کدورت درون چشم، درگیری شبکیه، ورم شبکیه و کاهش دید خواهد شد.

فخرایی تصریح کرد: بروز بیماری آب مروارید، فشار درون شبکیه چشم، گلوکوم یا آب سیاه از عوارض بروز بیماری یوئیت چشمی است که خود این بیماری بر اساس این موضوع که کجای چشم را درگیر کند، می‌تواند از بی علامت بودن تا علامت‌های شدیدی مانند درد چشم، قرمزی چشم، کاهش دید و ... به همراه داشته باشد.

او با بیان اینکه بیماری یوئیت چشمی باعث درگیری جلوی چشم و بخش قدامی چشم می‌شود، تاکید کرد: بیماری یوئیت چشمی در قسمت‌های مختلف چشم بروز پیدا کرده و باعث ایجاد درد‌های شدید یا قرمزی چشم خواهد شد. همچنین اگر این بیماری قسمت‌های عقب چشم یا شبکیه را درگیر کند فرد هیچ دردی را احساس نخواهد کرد و تنها افت دید خواهد داشت.

دلایل گوناگونی برای بروز بیماری یوئیت چشمی وجود دارد

این فوق تخصص و جراح چشم اظهار کرد: بیماری یوئیت چشمی به دو نوع خفیف و شدید تقسیم بندی می‌شود که در صورت خفیف بودن خود به خود بهبودی حاصل خواهد شد اما در صورت شدید بودن باعث افت شدید بینایی یا بروز بیماری‌های خطرناک دیگر از قبیل آب مروارید و یا آب سیاه می‌شود.

فخرایی درباره رده سنی افراد در ابتلا به بیماری یوئیت چشمی گفت: افرادی که زمینه بیماری‌های روماتیسمی داشته باشند معمولا در سنین جوانی بروز بیماری یوئیت چشمی در آن‌ها شایع‌تر خواهد بود، نوع انگلی این بیماری در هر سنی بروز پیدا می‌‌کند. نوع و علت بروز این بیماری بستگی به بیماری روماتیسمی دارد، اما اغلب در میان جوانان شایع‌تر است.

این فوق تخصص سگمان قدامی و گلوکوم ادامه داد: بروز بیماری یوئیت چشمی هم در بانوان و هم در آقایان رخ می‌دهد و این بیماری تفاوت‌های زیادی را بین این دو جنس قائل نخواهد شد.

فخرایی با اشاره به روش‌های درمان بیماری یوئیت چشمی اظهار کرد: برای درمان بیماری یوئیت چشمی عواملی از جمله علت بروز آن و درگیری محل چشم دخیل هستند که باید به آن‌ها توجه کرد؛ چرا که درمان‌های گوناگونی برای آن وجود دارد، برای مثال در بیماران روماتیسمی با مصرف دارو‌های کورتونی یا قطره‌های ضد التهاب چشمی درمان خواهد شد.

او در پایان یادآوری کرد: اگر بیماری یوئیت چشمی از نوع انگلی بود باید با درمان ضد انگل آن را بهبود بخشید و در کل درمان این بیماری بستگی به نوع آن و محل درگیری خواهد داشت.

منبع: شریان

کلیدواژه: خواهد شد فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان