Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سرگئی لاوروف در مصاحبه با هفته نامه آرگیومنتی ایفاکتی گفت: کرونا نشان داد مشکلات روز جهان با همبستگی کشورها برطرف می شود و کسی در حاشیه امن نمی تواند قرار بگیرد و همه باید با هم همکاری کنند.

وی افزود: چیزی متاسفانه دیده نمی شود و برخی کشورها به جای همکاری به دنبال متهم کردن دیگری به شیوع این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف خاطرنشان کرد: سیاست تحریمی و فشار بر کشورهای دارای حکومت های نامطلوب (برای آمریکا) ادامه دارد. در این شرایط درخواست دبیر کل سازمان ملل و کمیسار عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر که خواهان تعلیق تحریم های یکجانبه ازجمله مربوط به ارسال دارو و لوازم و تجهیزات پزشکی و پرداخت های بانکی در دوره شیوع همه گیر کرونا شده بودند، نادیده گرفته شد. 

وزیر خارجه روسیه گفت: این درخواست ها را کشورهایی نادیده گرفتند که در طول دهها سال خود را پیشرو در عرصه حقوق بشر قلمداد کردند. 

لاوروف در بخش دیگر مصاحبه گفت: تاریخ برگزاری اجلاس سران پنج کشور عضو دائمی شورای امنیت هنوز مشخص نشده است و مقدمات آن جریان دارد.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: هیچ شتابی برای برگزاری نشست پنج عضو دائمی نیست هرچند آن را در جهان امروز ضروری میدانیم.

وی افزود: ما در وهله اول برای دستیابی به نتایج معین مصمم شده ایم و تلاش نمی کنیم هر چه سریعتر این اجلاس را برگزار کنیم زیرا برگزاری آن فرصت می دهد با تکیه بر منشور ملل متحد گفت وگوهای جدی و صریح را درباره اصول همکاری در امور بین المللی و راه حل های برای مسائل مهم بشریت و کسب توافق در مورد اصول رفتار در عرصه بین المللی را آغاز کرد. 

ثبات راهبردی جهان هر روز بدتر می شود

لاوروف در بخش دیگری از مصاحبه گفت: اوضاع امنیت جهانی و ثبات راهبردی بدتر می شود و ساز و کارها در عرصه کنترل تسلیحات راهبردی که کارآیی آنها در طول زمان اثبات شده است از بین می رود.

وی افزود: اسناد نظامی و دکترین نظامی برخی کشورها بار دیگر امکان استفاده محدود از سلاح اتمی را مجاز می داند. 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه، آمریکا را در بروز این وضعیت مقصر دانست که تلاش می کند به هر بهایی، برتری جهانی خود را تامین کند و تصور خطرناکی را بوجود می آورد که می تواند در جنگ اتمی به پیروزی برسد. 

تلاش روسیه برای افزایش کارایی سازمان ملل

لاوروف گفت: سازمان ملل همچنان سنگ بنای نظم جهانی پس از جنگ دوم جهانی است و روسیه به عنوان موسس آن به دنبال تقویت سازمان های بین المللی و نه ناکارامد نشان دادن و حذف آنها است.

وی تصریح کرد: روسیه به عنوان کشور بنیانگذار سازمان ملل و عضو دائمی شورای امنیت به همراه کشورهای دارای دیدگاههای یکسان با آن به نقش خود برای افزایش کارایی سازمان ملل و تحکیم نقش هماهنگ کننده آن در سیاست جهانی ادامه می دهد. 

 شروط روسیه برای اصلاح سازمان ملل

لاوروف در مورد اصلاحات سازمان ملل گفت که روسیه از هر گونه اصلاحی در ساختار سازمان ملل که تقسیم بندی کارها در این سازمان جهانی را نقض نکند، حمایت می کند.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: ما اصلاح شورای امنیت را منتفی نمی دانیم و در مذاکرات مربوطه شرکت می کنیم.

۲۳ هزار روس به دلیل شیوع کرونا در خارج از روسیه بسر می برند

وزیر خارجه روسیه گفت که از اواسط ماه مارس تا کنون با تلاش دولت روسیه بیش از 275 هزار تبعه روسی که به دلیل شیوع کرونا در کشورهای دیگر مانده بودند، به روسیه منتقل شدند.

لاوروف با اشاره به اینکه اتباع روسی از کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین به روسیه انتقال یافته اند، افزود: پروازهای خارجی برای انتقال اتباع روسی ادامه دارد و در زمان حاضر 23 هزار روس در خارج از کشور بسر می برند. 

واکشن روسیه به زندانی شدن شهروندان و خبرنگاران خود در بلاروس

لاوروف با اشاره به زندانی شدن جمعی از شهروندان و خبرنگاران روس در بلاروس خاطرنشان کرد که در گفت وگو با ولادیمیر مکی وزیر خارجه بلاروس موضوع زندانی شدن شهروندان و خبرنگاران روس را مطرح کرده است.

وی گفت: ما می دانیم که بسیاری از خبرنگاران روس که در بلاروس دستگیر شدند مجوز برای پوشش خبری نداشتند اما اطلاع داریم که از مدتی پیش و بموقع درخواست برای صدور مجوز شده بود و همه اصول رعایت شده است.

برچسب‌ها روسیه سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا روسیه سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا وزیر خارجه روسیه سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  مارک بوتنگا، نماینده بلژیک در پارلمان اروپا می‌گوید همه روز در غزه محل انباشت اجساد و گور‌های دسته جمعی می‌یابیم. همه اینها نماد نسل کشی هستند. صد‌ها جسد که برخی از آنها یونیفرم پزشکی بر تن دارند. برخی از آنها با دست‌های بسته اعدام شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
ما تصاویر کودکان را می‌بینیم که تکه تکه شده اند. اتحادیه اروپا در برابر اینها چه می‌کند؟ ما در اینجا همکارانی داریم که شهامت حمایت از اسرائیل را دارند.
اگر بخواهم صادق باشد باید بگویم شرم، به خانه هایتان بروید و دیگر خارج نشوید.
اما اتحادیه اروپا به طور ویژه چه کاری می‌کند؟ وعده میلیون‌ها کمک بیشتر به اسرائیل می‌دهد و حتی تحریم تسلیحاتی اعمال نمی‌کند.
بله می‌تواند این کار را بکند، زیرا در سال‌های اخیر ما تحریم‌های تسلیحاتی علیه بلاروس، جمهوری آفریقای مرکزی، چین، ایران، لیبی، میانمار، کره شمالی، روسیه، سومالی، سودان، سودان جنوبی، سوریه، ونزوئلا، ترکیه، یمن و زیمبابوه اعمال کردیم. اما علیه اسرائیل نه، آنها در امان هستند.
چرا آنها در امان هستند؟
زیرا طرح استعماری آنها از سوی امپریالیسم اروپایی حمایت می‌شود.
در عمل هم این مسئله را با سلاح و میلیون‌ها کمک نشان می‌دهند.
به همین دلیل است که کشتار فلسطینی‌ها بدون همدستی مداوم اروپایی‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند