Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور در جلسه بررسی و پیگیری مشکلات شرکت هپکو اراک گفت: دستگاه قضا تمام تلاش خود را انجام خواهد داد تا پرسنل این شرکت هر چه سریع‌تر به خواسته خود که احیا و برگشت رونق تولید به هپکو است برسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ عصر دیروز به دستور دادستان کل کشور پیرامون مشکلات و اقدامات انجام‌شده در خصوص شرکت هپکو اراک جلسه‌ای با حضور مدیرکل دادگستری استان مرکزی و دادستان استان، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، معاونت اقتصادی استانداری مرکزی، نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی، مدیرعامل و نمایندگان شورای اسلامی کار هپکو به میزبانی حجت‌الاسلام منتظری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا عبدلی رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با دیارآفتاب در تشریح جزئیات و مصوبات این جلسه گفت: در این جلسه حجت‌الاسلام موسوی رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی و قاسمی دادستان استان در رابطه با آخرین وضعیت این شرکت و مشکلات ناشی از خصوصی‌سازی‌های غیراصولی در این واحد تولیدی توضیحاتی ارائه دادند.

همچنین آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع واگذاری این شرکت به سازمان تأمین اجتماعی و نگرانی‌های موجود در اینباره به بیان نکاتی پرداخت.

در ادامه غلامی مدیرعامل هپکو اراک نیز پیرامون مشکلات این شرکت و اقدامات صورت گرفته در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد ها توضیحاتی ارائه داد و دلیل تأخیر و به سرانجام نرسیدن این قراردادها را عدم وجود نقدینگی و تأمین ضمانت‌های لازم توسط شرکت عنوان کرد.

نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان سهامدار عمده نیز در این جلسه به ارائه گزارش از برنامه‌های اجرایی پیش رو پرداختند و در خصوص تسویه بدهی‌های بانکی شرکت هپکو، رفع مشکلات ضمانت‌نامه‌های موردنیاز، پرداخت حقوق پرسنل، تعیین تکلیف وضعیت مدیریتی این شرکت در اسرع وقت و تأمین اعتبار ۴ درصد حق بیمه سخت و زیان‌آور پرسنلی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند مواردی را مطرح کردند.

نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی در خصوص پرداخت دو ماه حقوق پرسنل نیز خاطرنشان کردند که مدیرعامل هپکو اراک روز شنبه هفته آینده می‌تواند چک مربوط به حقوق را از امور مالی سازمان تأمین اجتماعی دریافت و مراحل پرداخت حقوق را انجام گیرد.

نمایندگان شورای کار هپکو نیز در این جلسه به بیان کلیه مشکلات این شرکت و دغدغه‌های کارگران پرداختند و درخواست حسابرسی از این شرکت را مطرح کردند.

در پایان حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور با ابلاغ سلام خود به پرسنل شرکت هپکو گفت: ما تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا پرسنل این شرکت هر چه سریع‌تر به خواسته خود که احیا و برگشت رونق تولید به هپکو است برسند.

همچنین در پایان در رابطه با رسیدگی به آخرین وضعیت شرکت هپکو اراک دستوراتی از سوی دادستان کل کشور به شرح ذیل صادر شد:

 ۱. به سازمان تأمین اجتماعی تکلیف می‌کنیم که این شرکت را به رونق تولید برساند، نباید تنها از خود این شرکت خرج شود و این سازمان باید برای تولید در شرکت هپکو سرمایه بیاورد.

۲. از نمایندگان تأمین اجتماعی خواسته شد هر چه سریع‌تر بعد از تعیین تکلیف مدیریت هلدینگ و دریافت برنامه کاری از مدیران با برنامه زمان‌بندی‌شده، گزارشی را به دادستان کشور ارائه بدهند که در چه مدت می‌توانند هپکو را به چرخه تولید برگردانند و برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت آن‌ها چیست؟

۳. دستور داده شد با همکاری مدیرکل دادگستری استان مرکزی و دادستان استان پرونده حسابرسی از شرکت هپکو به جریان بیفتد و انجام گیرد.

۴. مقرر شد نسخه‌ای از تفاهم‌نامه‌های مطرح‌شده را به دادستانی ارائه داده و هر کجا که مدیران تأمین اجتماعی نیاز به کمک داشتند اعلام نمایند تا این تفاهم‌نامه‌ها سریع‌تر تبدیل به قرارداد شوند.

۵. تأکید شد که پرداخت حقوق‌ها در اولویت سازمان تأمین اجتماعی قرار بگیرد و در آینده نیز برنامه مشخصی برای پرداخت حقوق پرسنل داشته باشند تا کارگران شرکت هپکو در این خصوص دغدغه نداشته باشند.

در انتهای این نشست نمایندگان شورای اسلامی کار شرکت هپکو از رئیس محترم قوه قضائیه و دادستان کل کشور، آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب و سایر مسئولینی که پیگیر تشکیل چنین جلسه‌ای شدند تشکر و قدردانی نموده و ابراز امیدواری کردند که مسئولین دلسوزانه و انقلابی پیگیر اجرای مصوبات این جلسه باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی دادستان کل کشور شورای اسلامی حجت الاسلام پرداخت حقوق هپکو اراک شرکت هپکو نامه ها سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری