Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@13:40:18 GMT

هزینه درمان هر بیمار کرونایی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۲۱۹۹

هزینه درمان هر بیمار کرونایی چقدر است؟

برای هزینه درمان هر بیمار کرونایی اعداد و ارقام متفاوتی ذکر شده و البته با توجه به معیارهای مختلف متفاوت است.

به گزارش قدس آنلاین، جواد باذلی اظهار داشت: رسانه‌ها توانسته اند با همکاری خوبی که با حوزه درمان و آموزش تغییر رفتار اجتماعی محسوسی را در بین مردم ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در ابتدای شروع کرونا دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تنگناهای مالی روبه رو بود اما با تلاش مجموعه این مشکل بر کیفیت کار ما تاثیری نگذاشت و به مرور جذب بودجه‌ها و خرید تجهیزات را انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: از ابتدای کرونا ۲۲۸۹ مورد مشکوک به کرونا به بیمارستان مراجعه داشته‌اند که ۱۳۰۶ مورد بستری و ۹۸۳ مورد نیز سرپایی درمان شده‌اند که از این تعداد ۱۳۳۳ مورد تست مثبت کرونا داشته‌ایم.

باذلی خاطرنشان کرد: متاسفانه از ابتدای کرونا تاکنون ۴۷ مورد فوتی داشته‌ایم که البته با جمعیت سالمندی که در حوزه تحت پوشش دانشگاه هستند میزان مرگ و میر،  ۳ درصد بوده در صورتی که این میزان در بسیاری از دانشگاه‌ها ۷ درصد است که این نشان از ایثارگری‌های مدافعان سلامت و کیفیت مراقبت از بیماران در دانشگاه علوم پزشکی گناباد دارد.

وی افزود: تاکنون ۱۲۳ نفر از کادر درمان دانشگاه مبتلا به کرونا شده و از دانشجویان نیز ۵۳ مورد مبتلا شده که خوشبختانه حال همگی خوب و مرخص شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیان کرد: تعداد تخت‌های «آی سی یو» را از ۹ به ۱۴ تخت افزایش داده‌ایم و به زودی ۹ تخت دیگر نیز اضافه خواهد شد و این در صورتی است که هزینه درمان هر بیمار کرونایی از یک میلیون تومان تا ۲۵ میلیون تومان است که تمامی این هزینه‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود.

راه اندازی دومین بیمارستان گناباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: پس از ادغام دو بیمارستان ۲۲ بهمن و ۱۵ خرداد بیدخت کد آنها حذف شده بود و در گناباد فقط بیمارستان علامه بهلول کد داشت که با این وجود اجازه بستری بیماران کرونایی در خارج از این مجموعه را به ما نمی‌دادند.

باذلی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته چند روز قبل مجوز راه‌اندازی دومین بیمارستان گناباد با عنوان بیمارستان بیماری‌های عفونی و گرمسیری به گناباد اختصاص داده شد.

وی افزود: در حال جانمایی این بیمارستان هستیم و امیدواریم تا آبان ما بتوانیم این بیمارستان افتتاح و قابل بهره برداری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: با امکانات موجود می‌توانیم ۱۷۰ بیمار کرونایی را بستری کنیم و متاسفانه در حال حاضر تخت‌های آی سی یو ما پر شده و در این حوزه احساس نگرانی می‌کنیم.

باذلی بیان داشت: ۵ میلیارد تومان جهت راه‌اندازی بخش جدید آی سی یو در نظر گرفته‌ایم و ۹ تخت آی سی یو جدید با تجهیزات کامل به مجموعه اضافه خواهد شد.

اختصاص یک دستگاه سی تی اسکن جدید به گناباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد درباره راه‌اندازی بخش جراحی قلب باز و آنژیوگرافی نیز اظهار داشت: ۵ میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته‌ایم و تجهیزات آن نیز خریداری شده که به شهرستان منتقل خواهد شد.

باذلی خاطرنشان کرد: یک دستگاه سی تی اسکن جدید نیز برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد اختصاص یافته که ارزش آن ۱۰ میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به نزدیک شدن ماه محرم بیان داشت: تمامی پروتکل‌های ابلاغی به اطلاع سازمان‌های مربوطه رسید و به زودی جلسه‌ای نیز برگزار خواهد شد و اجرای این پروتکل‌ها لازم الاجرا خواهد بود.

باذلی با اظهار امیدواری که نذر مردم امسال در حوزه درمان صورت گیرد پیشنهاد کرد این نذورات به مجمع خیرین سلامت داده شود تا تجهیزات استانداردی خریداری شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هزینه بیماران کرونایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیمار کرونایی راه اندازی خواهد شد آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی

بهرام دلفان اظهار کرد: براساس قانون مولدسازی اموال مازاد دانشگاه علوم پزشکی را احصا و برای مولدسازی معرفی کردیم.

وی از معرفی ۴۸ واحد از املاک این دانشگاه برای مولدسازی خبر داد و اضافه کرد: ارزش این واحد‌ها ۲۰۰ میلیارد تومان است و پس از فروش برای تجهیز خوابگاه، پارکینگ بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد و بخشی از بیمارستان نیایش هزینه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در حال حاضر ۲۴۰۰ تخت فعال بیمارستانی داریم و با احداث بیمارستان‌های نیایش خرم‌آباد، رازی کوهدشت، گهر دورود ۱۱۰۰ تخت به مجموع تخت‌های استان افزوده می‌شود.

دلفان یادآور شد: با احداث بیمارستان نیایش، بیمارستان شهدای عشایر را به مرکز تروما و جراحی اختصاص خواهیم داد.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم توریسم درمانی را در استان تقویت کنیم این درحالیست که سالانه بین ۴۰ تا ۵۰ بیمار خارجی به استان مراجعه می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: با بهره‌برداری از بیمارستان‌های در دست احداث لرستان می‌توانیم ۱۰ درصد تخت‌ها را VIP کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • سانحه رانندگی با یک کشته در محور بجستان - بردسکن
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد