Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه پاکستان ضمن اعتراض به انتشار مطالبی علیه نبی گرامی اسلام «ص» در هند، کشتار مسلمانان معترض به این مطلب را دامن زدن به اسلام هراسی توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از جیو تی وی؛ وزارت خارجه پاکستان ضمن صدور بیانیه‌ای انتشار مطالبی علیه پیامبر گرامی اسلام «ص» در شهر بنگلور کشور هند را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکستان تصریح کرد: انتشار این گونه مطالب دامن زدن به پروژه اسلام هراسی است که با نقشه‌ای منظم در هند اجرا می شود.

اسلام آباد تاکید کرد: کشتار مسلمانان معترض به بی حرمتی نسبت به نبی گرامی اسلام «ص» رفتار غیرقابل قبولی است که از سوی نظامیان هندی و پلیس این کشور سر زده است.

وزارت خارجه پاکستان خواستار واکنش جامعه جهانی و کشورهای اسلامی به این مساله شده و اظهار داشت: اقلیت های مذهبی به خصوص مسلمانان تحت ظلم حکومت هند هستند.

گفتنی است دو روز پیش خواهر زاده یکی از سیاستمداران هندی مطالبی را در فیسبوک منتشر کرده و به پیامبر گرامی اسلام «ص» توهین کرد.

مسلمانان شهر بنگلور هند ضمن تجمع گسترده مقابل ساختمان قضایی این شهر خواستار برخورد با عامل توهین به مقدسات اسلامی شدند.

پلیس هند ضمن حمله به اجتماع معترضین حداقل 3 مسلمان را کشته و 60 نفر دیگر را نیز زخمی کرد. نظامیان هندی بیش از 100 مسلمان را نیز در این راستا دستگیر کرده‌اند.

پیش از این نیز تحویل زمین مسجد بابری به هندوها برای ساخت معبد و همچنین تصویب قانون تبعیض مذهبی و لغو شهروندی اقلیت های مذهبی به خصوص مسلمانان خشم مردم را در هند برانگیخته بود.

سرکوب مسلمانان معترض به اهانت به پیامبر گرامی اسلام توسط پلیس هند 60 زخمی برجای گذاشتمصاحبه با فعال فرهنگی هندی| بررسی وضعیت مسلمانان هند پیش و پس از کرونا/ ایجاد اختلاف بین هندوها و مسلمانان به‌سود کیست؟خشم مسلمانان هند از تخریب 3 مسجد دیگر در شهر حیدر آباد

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اسلام ستیزی مسلمان اخبار"هند" اخبار "پاکستان" بیشتر بخوانید... پارلمان پاکستان ۴ خواسته دیگر FATF را محقق کرد عمران‌خان: شیعیان پاکستانی عزاداری محرم را با الگوی هیئت‌های ایران برگزار کنند گفتگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و بیل گیتس برای مبارزه با فلج اطفال قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... پارلمان پاکستان ۴ خواسته دیگر FATF را محقق کرد عمران‌خان: شیعیان پاکستانی عزاداری محرم را با الگوی هیئت‌های ایران برگزار کنند گفتگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و بیل گیتس برای مبارزه با فلج اطفال واژه های کاربردی مرتبط اسلام ستیزی مسلمان اخبار"هند" اخبار "پاکستان" پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ کشف ویروسی کشنده‌تر از کرونا در قزاقستان ۲ سنتکام مدعی کنترل ایران بر یک کشتی در آب‌‎های بین المللی شد ۳ ترامپ: بزرگترین مشکل آمریکا نه ایران و چین، بلکه دموکرات‌ها هستند ۴ واکنش آلمان به ثبت اولین واکسن کرونا در روسیه ۵ آمریکا در جریان تحریم تسلیحاتی ایران عقب‌نشینی کرد/ حذف چند بند از قطعنامه پیشنهادی ۶ قطعنامه ضد ایرانی آمریکا با تاخیر در دستور کار شورای امنیت قرار گرفت ۷ بیانیه آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ۸ پاسخ روسیه به درخواست تعویق ثبت واکسن کرونا مهمترین اخبار بین الملل لبنان| ادامه پیگرد مسئولان انفجار بیروت/ افزایش خسارت‌ها به بیش از ۱۵ میلیارد دلار سوریه|جنایات مستمر شبه نظامیان وابسته به آمریکا؛ «قسد» به ربودن شهروندان سوری ادامه می‌دهد ترامپ در فکر برکناری وزیر دفاع آمریکا پس از انتخابات قطعنامه ضد ایرانی آمریکا با تاخیر در دستور کار شورای امنیت قرار گرفت مهمترین اخبار تسنیم اختصاصی تسنیم| توافق مجلس و دولت برای اصلاح ساختار بودجه/ قرار شد دولت لایحه ندهد ایران و چین به دنبال توسعه روابط همه جانبه هستند/ واگذاری جزایر کذب است قطعنامه ضد ایرانی آمریکا با تاخیر در دستور کار شورای امنیت قرار گرفت رئیسی: کمیسیون ماده ۱۰۰ نباید منبع درآمد شهرداری‌ها باشد تذکر ۱۹ نماینده مجلس به شریعتمداری درباره حق مسکن کارگران درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسلام ستیزی مسلمان اخبار هند اخبار پاکستان مسلمان اخبار هند اخبار پاکستان گرامی اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است و هنوز در خاک پاکستان یک کیلومتر هم کشیده نشده است.

پاکستان با وجود نیاز به گاز طبیعی به علت کمبود انرژی از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. اما ایران سهم خود از ساخت این خط لوله را تکمیل کرده است.

پاکستان باید تا ۲۰۲۴ بخشی را که از قلمروی آن می‌گذرد، تکمیل کند و اگر موفق به این کار نشود، ۱۸ میلیارد دلار غرامت به ایران بپردازد.

سال گذشته وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد این مشکلات را با شرکای مربوط به این پروژه یعنی ایران و آمریکا مطرح کرده است. این اظهارات باعث عکس‌العمل رئیس کمیته حساب‌های عمومی در پاکستان شد

نور اعلم خان، رئیس این کمیته گفته بود: «اگر آمریکا اجرای این پروژه خط لوله گاز توسط ایران و پاکستان را تأیید نمی‌کند، باید جریمه آن را بپردازد. آمریکا باید استانداردهای دوگانه را کنار بگذارد. آمریکا با هند برای تأمین نیازهای انرژی آن مماشات می‌کند اما پاکستان را به‌همین دلیل مجازات می کند»

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش تحریم‌های آمریکا علیه ایران و فشار واشنگتن بر اسلام‌آباد یکی از دلایل اصلی تأخیر در تکمیل این خط لوله اعلام شده‌است. گازی که قرار است پاکستان از طریق این خط لوله از ایران وارد کند، برای امنیت انرژی این کشور ضروری است اکنون با سفر وزیر نفت به این کشور و تلاش پاکستانی‌ها برای جلوگیری از جریمه باید منتظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6087389 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • جهان اسلام بعد از عملیات وعده صادق مورد تکریم واقع شد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • خیالمان از مرزهای شرقی راحت باشد؟!