Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» دستور جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته آتی از روزهای شنبه لغایت چهارشنبه (۲۵ تا ۲۹ مرداد) اعلام شد.

در این راستا کمیسیون آموزش در سه‌شنبه هفته آتی میزبان مدیران عامل صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد است.

کمیسیون اجتماعی ۲۸ مرداد میزبان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای اجتماعی است تا او درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گزارشی را ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه و طرح بانکداری جمهوری اسلامی در یکشنبه در کمیسیون اقتصادی انجام می‌شود. ضمن اینکه روز سه‌شنبه هم ادامه بررسی طرح ساماندهی سهام عدالت در این کمیسیون است و فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی جهت پاسخگویی به سؤالات ۱۳ تن از نمایندگان در این کمیسیون حاضر می‌شود.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم روز یکشنبه میزبان محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه است تا سؤالات نمایندگان مجلس از او طرح شود. ضمن اینکه این کمیسیون نشست مشترکی با امیر حاتمی وزیر دفاع در روز دوشنبه خواهد داشت.  

کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها هم ۲۶ مرداد میزبان رئیس سازمان ثبت احوال است. همچنین روز سه‌شنبه در این کمیسیون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بررسی خواهد شد.

۲۸ مرداد هم در کمیسیون انرژی با حضور وزیر نیرو سؤالات ۶ نماینده مطرح خواهد شد. همچنین در همین روز مسائل مهم حوزه انرژی با حضور رئیس پدافند غیرعامل بررسی خواهد شد.

سه‌شنبه طرح تأمین کالاهای اساسی اقشار آسیب‌پذیر با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه در کمیسیون برنامه جمع‌بندی خواهد شد.

کمیسیون بهداشت هم در ۲۶ مرداد میزبان رئیس سازمان بیمه سلامت ایران است تا گزارش او را استماع کند. ضمن اینکه سه‌شنبه هفته آتی هم سرپرست کمیته امداد و رئیس جمعیت هلال‌احمر در این کمیسیون حاضر خواهند شد.

اعضای کمیسیون عمران یکشنبه از شرکت راه‌آهن بازدید می‌کنند و روز سه‌شنبه میزبان اسلامی وزیر راه و شهرسازی هستند تا او پاسخگوی سؤالات ۷ تن از نمایندگان باشد.

کمیسیون فرهنگی هم ۲۸ مرداد میزبان سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان است تا او پاسخگویی سؤالات ۷ نماینده مجلس باشد.

کمیسیون کشاورزی هم روز سه‌شنبه میزبان اردکانیان وزیر نیرو است تا وی به سوالات ۷ تن از نمایندگان مجلس پاسخ دهد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دستور کار کمیسیون های مجلس سوال از وزرا طرح سوال از وزیر مرداد میزبان روز سه شنبه خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس