Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: رسانه نقشی مهم در آگاهی بخشی و فرهنگ‌سازی در جامعه دارد و انتظار می‌رود در این زمینه برای افزایش مشارکت مردمی برای حفاظت از عرصه‌های منابع‌طبیعی بیش از پیش تلاش شود.

او افزود: قاچاق تاغ، کندن بوته‌ها، چرای بیش از حد دام در مراتع خسارت‌های زیادی را به طبیعت وارد می‌کند که برای ترمیم طبیعت گاه چندین سال وقت لازم است و در برخی موارد حتی قابل جبران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ادامه داد: فرسایش خاک، از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش سطح سفره‌های آب‌‎ زیرزمینی، بیابانزایی و فرونشست زمین، تنها گوشه‌ای از آثار نامهربانی و استفاده غیراصولی از طبیعت است و باید استفاده اصولی و درست از طبیعت در جامعه آموزش داده شود.

جعفر مرادی حقیقی تصریح کرد: اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری مانند احداث بند خاکی، بند سنگ و ملات و کاشت درخت نقشی مهم در کمک به حفظ طبیعت دارد و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در کنار ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و اطلاع رسانی با اجرای طرح‌ها به دنبال حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی است.

مرادی حقیقی تاکید کرد: ارتقای فرهنگی برای حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی ضرورتی مهم است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: رسانه‌ها به منابع طبیعی نگاه علمی و ریشه‌ای داشته باشند تا بتوان مشارکت مردمی در حفاظت از منابع‌طبیعی را تقویت کرد.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری عرصه های منابع طبیعی پوشش گیاهی منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ در مراسمی با حضور مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، فرماندار شهرستان پیرانشهر و جمعی از مسئولان این شهرستان در راستای طرح نهضت ملی و مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور، پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک با همکاری همیاران و فعالان طبیعت در تپه گردشگری شهر پیرانشهر انجام گرفت.

تداوم کاشت نهال زالزالک با همکاری اداره منابع طبیعی، شهرداری و همیاران طبیعت، در روز‌های آینده در فضا‌های سبز و معابر شهر پیرانشهر نیز انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • پویش کاشت ۱۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر