Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) و صندوق کودکان ملل متحد (UNICEF) در گزارشی اعلام کردند: بیش از ۸۰۰ میلیون کودک در جهان قادر به شست وشوی دست های خود در مدارس نیستند.

به گزارش ایسنا، در گزارش مشترک سازمان جهانی بهداشت و صندوق کودکان ملل متحد آمده است: بیش از ۸۰۰ میلیون کودک در سراسر جهان قادر به شست وشوی دست های خود در مدارس نیستند این درحالیست که در دستورالعمل های مربوط به بازگشایی مدارس در دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بر رعایت بهداشت به منظور کاهش احتمال انتقال بیماری تاکید و توصیه شده که مدارس در کنار اقدامات پیشگیرانه دیگر دانش آموزان را به شست وشوی مرتب دست ها ملزم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این گزارش تاکید شده است: هرچند در ۶۰ کشور که با بالاترین تهدید سلامت و بحران بشردوستانه به دلیل همه گیری این بیماری مواجه هستند، از هر دو مدرسه در یک مدرسه دسترسی به آب سالم و رعایت بهداشت با محدودیت روبروست و از هر چهار مدرسه، سه مدرسه در شروع همه گیری بیماری با کمبود خدمات شست وشوی دست ها مواجه هستند.

حدود ۸۱۸ میلیون کودک در جهان به خدمات اولیه شست وشوی دست ها در مدارس دسترسی ندارند. از این میان، ۳۵۵ میلیون کودک که بیشتر آنان از ساکنان شمال آفریقا و غرب آسیا هستند به آب سالم دسترسی دارند اما از دسترسی به صابون محروم هستند. ۴۶۲ میلیون کودک دیگر به خدمات شستشوی دست وها دسترسی ندارند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، به گفته «تدروس آدهانوم قبریسوس» - دبیر کل سازمان جهانی بهداشت - دسترسی به آب سالم و خدمات بهداشتی در پیشگیری از عفونت و کنترل آن ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت صندوق کودکان ملل متحد کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 کودک میلیون کودک شست وشوی دست شست وشوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • واکنش باشگاه لیگ برتری: بازیکنان ما مجرم نیستند
  • آیا مورچه‌ها صدا دارند و چرا صدای مورچه‌ها را نمی‌شنویم؟
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود