Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@22:49:22 GMT

افزایش نگرانی ازشیوع مجددکرونا دراروپا

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۴۶۰۴

با تشدید مجدد شیوع کرونا در کشورهای اروپایی، آلمان، فرانسه و اسپانیا، رکورد تازه‌ای را در آمار روزانه ابتلا به کروناویروس ثبت کردند. ناطقان: در شرایطی که کشورهای اروپایی در جدال برای جلوگیری از افزایش مجدد شیوع کرونا در اروپا هستند، آلمان بیشترین آمار روزانه ابتلا به «کووید-۱۹» را در ظرف بیش از سه ماه ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شبکه بی بی سی در این خصوص گزارش کرد، در ۲۴ ساعت گذشته بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در آلمان به ثبت رسید و آنطور که مقام‌های این کشور اروپایی اعلام کرده‌اند، این افزایش ناگهانی آمار روزانه ابتلا به کرونا تاحدی به واسطه بازگشت مردم این کشور از تعطیلات است.

افزایش آمار مبتلایان به کرونا در آلمان در شرایطی صورت گرفته است که مقام‌های این کشور اروپایی در خصوص هرگونه سفرهای غیرضروری به بخش‌هایی از اسپانیا هشدار داده‌اند.

از طرف دیگر، در ۲۴ ساعت گذشته، فرانسه دو هزار و ۵۲۴ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» را به ثبت رسانده است که این بالاترین آمار روزانه ابتلا به کرونا از زمان لغو قوانین قرنطینه در فرانسه در ماه می (اواخر اردیبهشت ماه) تاکنون است.

طبق این گزارش، پاریس جزء جدیدترین شهرهای فرانسه محسوب می‌شود که از روز چهارشنبه، استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی شلوغ اجباری شد و پیش از این نیز در سراسر فرانسه، استفاده از ماسک صورت در مکان‌های عمومی سرپوشیده الزامی بوده است.

بی بی سی در ادامه گزارش خود نوشت که روز چهارشنبه نیز یونان رکورد آمار روزانه ابتلا به کروناویروس را زد و ۲۶۲ مورد ابتلا به این ویروس را گزارش کرد که این بالاترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در این کشور از زمان آغاز شیوع این ویروس تاکنون بوده است.

طبق آمار و ارقام جدید، در حال حاضر، مجموع مبتلایان به کرونا در یونان ۶ هزار و ۱۷۷ مورد و مجموع قربانیان آن ۲۱۶ نفر می‌‌باشد.

به دنبال تشدید شیوع کرونا در یونان، محدودیت‌های شدیدی برای زمان ورود افراد از چندین کشور اتحادیه اروپا و کشورهای بالکان به این کشور در نظر گرفته شده است.

وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که روز سه‌شنبه هفته جاری هشدار جزئی سفر به «مادرید» پایتخت اسپانیا و منطقه باسک را به واسطه افزایش شیوع کرونا در این مناطق صادر کرده است. از قبل نیز مقام‌های آلمان در خصوص سفر به مناطق «آراگون»، «کاتالونیا» و «ناوارا» نیز هشدار داده بودند.

طبق گزارش بی بی سی، از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون، بیش از ۹ هزار نفر از مردم آلمان بر اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده‌اند.

اسپانیا نیز در میان کشورهای غرب اروپا، بالاترین نرخ ابتلا به ویروس کرونا را دارد و روز سه شنبه هفته جاری ظرف ۲۴ ساعت، ابتلای یکهزار و ۴۱۸ مورد به کرونا را ثبت کرد و کارشناسان بهداشت و درمان هشدار داده‌اند که اسپانیا در «نقطه بحران» قرار گرفته است.

به دنبال تشدید شیوع ویروس کرونا و افزایش آمار روزانه مبتلایان به این ویروس ناشناخته، روز گذشته (چهارشنبه)، استفاده از ماسک صورت در تمامی مکان‌های عمومی بلژیک به صورت اجباری درآمد و طبق این دستور افراد ۱۲ سال به بالا موظف به استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی هستند.

مقام‌های بلژیک می‌گویند که تشدید قوانین به واسطه افزایش آمار مبتلایان به کرونا در این کشور صورت گرفته است به طوریکه به ازای هر یکصد هزار تن از ساکنان این کشور، در یک هفته گذشته، به طور میانگین، ۵۰ مورد جدید ابتلا ثبت شده است.

بلژیک هم‌اکنون بیش از ۷۵ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا و بیش از ۹ هزار و ۹۰۰ مرگ و میر مرتبط با این ویروس ناشناخته را ثبت کرده است.

از طرف دیگر، روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» گزارش کرد که برای اولین بار از اواخر ماه ژوئن (اوایل تیرماه) تاکنون، انگلیس برای دومین روز پیاپی، آمار بیش از هزار موردی ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده است.

وزارت مراقبت‌های بهداشت و اجتماعی انگلیس اعلام کرد که ظرف ۲۴ ساعت تا ساعت ۰۹:۰۰ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی، یکهزار و ۹ مورد تأیید شده آزمایشگاهی مبتلا به کرونا به ثبت رسیده است و در مجموع ابتلای ۳۱۳ هزار و ۷۹۸ مورد به کووید-۱۹ در انگلیس تأیید شده است.

مقام‌های کشورهای اروپایی در هفته‌های اخیر در خصوص شروع موج دوم کرونا در اروپا هشدار داده بودند و اوایل مرداد ماه (هفتم مردادماه)، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نیز درباره شیوع موج دوم کرونا در این کشور و اروپا هشدار داد. منبع: فارس برچسب ها: شیوع مجدد ، کرونا ، اروپا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شیوع مجدد کرونا اروپا آمار روزانه ابتلا به کرونا استفاده از ماسک مکان های عمومی شیوع کرونا ویروس کرونا هشدار داده ۲۴ ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور