Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@16:32:51 GMT

با وجود ذخایر معدنی مناسب، قم عملکرد خوبی نداشته است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۶۹۹۰

با وجود ذخایر معدنی مناسب، قم عملکرد خوبی نداشته است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست عصر پنج شنبه در دوازدهمین جلسه شورای معادن استان که با حضور معاون وزیر صمت و رئیس مؤسسه زمین شناسی در سالن کرامت استانداری قم با اشاره به اینکه استان قم با وجود ذخایر معدنی مناسب مثل دریاچه نمک هنوز در زمینه بهره برداری از معادن در طول سال‌های گذشته به جایگاه خوبی دست نیافته است، گفت: توسعه اقتصادی در بخش دریاچه نمک در دستور کار مسئولان استان قم است و سهم استان در توسعه‌ی معادن و خصوصاً دریاچه نمک باید بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم افزود: با وجود ذخایر سرشار معدنی در استان قم؛ بی بهره ماندن استان از این نعمت‌ها مورد پذیرش نیست و بایستی این مسئله مورد پیگیری جدی مسئولان ملی و استانی قرار بگیرد.

وی با اشاره به طولانی شدن روند فعال سازی ظرفیت‌های اقتصادی دریاچه نمک و بهره برداری از آن گفت: برای سریع‌تر شدن فرایند بهره برداری از دریاچه نمک باید در قرارداد و تعهدات پیمانکار اصلاحات انجام شود و یا اینکه فراخوان برای جذب سرمایه گذار جدید ارائه شود.

سرمست افزود: با توجه به شرایط بودجه‌ای دولت، نباید بهره برداری از این دریاچه و توسعه‌ی زیرساخت‌های آن متکی به اعتبارات دولتی باشد و معطل بماند.

استاندار خطاب به اداره کل منابع طبیعی استان برای همکاری و پیشگیری از سخت‌گیری‌ها در اعطای مجوز برای زمین شناسی گفت: با توجه به اینکه اکتشافات و بهره برداری دو مرحله کاملاً جدا است باید در این مرحله نسبت به تنظیم تفاهم نامه در خصوص مطالعات و اکتشافات تا پایان شهریور ماه اقدام شود.

وی افزود: با توجه به برآوردهای اولیه که توسط سازمان زمین شناسی به عمل آمده است استان قم می‌تواند با توجه به وجود ذخایر آهن، مس، طلا به عنوان یک استان با چهره فلزی پیدا کند.

کد خبر 4997910

منبع: مهر

کلیدواژه: قم بهرام سرمست سازمان زمین شناسی معدن استانداری قم ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر محرم 99 شیوع کرونا آمار کرونا عید غدیر خم ماه محرم شهرکرد گرگان قزوین کمک مومنانه بیرجند بهره برداری وجود ذخایر دریاچه نمک استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

 بر اساس اعلام شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه خرم آباد – پل زال، عوارض خودروی سواری ۳۴۵ هزار ریال اعلام شده است.

همچنین عوارض تردد مینی بوس ۵۲۰ هزار ریال، کامیونت ۷۳۵ هزار ریال، اتوبوس ۶۰۵ هزار ریال و کامیون ۲ محور ۸۱۵ هزار ریال ابلاغ شد و برای تردد کامیون سه محور نیز عوارضی معادل یک میلیون و ۶۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.

عوارض جدید خودروی تریلی یک میلیون و ۲۷۰ هزار و نفت کش نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال می‌باشد.

تاکنون نرخ عوارض خودرو‌های سواری درآزادراه خرم آباد – پل زال ۲۶۵ هزار ریال، وانت ۵۰۰ هزار ریال، مینی بوس ۴۰۰ هزار ریال، کامیونت ۵۶۵ هزار ریال، اتوبوس۴۶۵ هزار ریال، کامیون ۲ محور۶۲۵ هزار ریال، کامیون سه محور ۸۱۵ هزار ریال، تریلی ۹۷۵ هزار ریال و تانکر یک میلیون ریال بود.

آزادراه خرم آباد پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت در زمان بهره برداری، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد و در ۱۱ آبان سال ۸۹ به بهره برداری رسید.

ساخت این آزادراه حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می‌شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودرو‌ها برگشت داده شده و در اظهار نظر‌هایی عوارض دریافتی از خودرو‌ها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بهره برداری از زورخانه ده ونک
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • تیم فصل آینده مهدی قایدی مشخص شد
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • تیم بعدی مهدی قایدی مشخص شد
  • بهره برداری از سه طرح بهداشتی، درمانی در فیروزکوه
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید