Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:04:41 GMT

اوپک پلاس تصمیم شتابزده نخواهد گرفت

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۸۳۹۰

اوپک پلاس تصمیم شتابزده نخواهد گرفت

وزیر انرژی روسیه اظهار کرد: کمیته های اوپک پلاس در نشست هفته آینده درباره بازبینی پیمان فعلی کاهش تولید مذاکره نخواهند کرد و انتظار نمی رود تصمیمات بزرگی برای تغییر مفاد این توافق گرفته شود.

به گزارش ایمنا، بازار نفت پرنوسان و روند بسیار مبهم احیای تقاضای جهانی برای نفت گروه اوپک پلاس را ناچار کرده است نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران را تا پایان سال ۲۰۲۰ به صورت ماهانه برگزار کند؛ در حالی که پیش از این کمیته مذکور پیش از نشست رسمی وزیران نفت اوپک پلاس دیدار می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست کمیته فنی مشترک و نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک قرار بود روزهای ۱۷ و ۱۸ اوت (۲۷ و ۲۸ مرداد) برگزار شود اما نشست مجازی کمیته نظارتی مشترک وزیران به درخواست روسیه یک روز عقب افتاد. اوپک در نشست ژوییه خود اعلام کرده بود وضعیت بازار و سطح پایبندی به توافق کاهش تولید بهبود پیدا کرده است.

پیشتر خبرگزاری تاس به نقل از الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه خبر داده بود نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک ممکن است یک روز دیرتر در ۱۹ اوت برگزار شود.

نواک گفت: هیچ کس پیشنهادهای ناگهانی برای تغییرات یا پیشنهادهای اضافی در خصوص کاهش تولید مطرح نکرده است.

گروه اوپک پلاس از اول اوت کاهش تولید داوطلبانه خود را از ۹.۷ به ۷.۷ میلیون بشکه در روز تسهیل کرده است.

وزیر انرژی روسیه گفت: تصور می کنم برنامه ریزی بلندمدت نشان داده که تصمیمات درست گرفته شده اند و بازار اکنون کم و بیش ثبات پیدا کرده است و ما شاهد توازن یافتن تدریجی بازار نفت هستیم.

نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس در شرایطی برگزار می شود که نگرانیهای فزاینده ای نسبت به تاثیر طولانی مدت پاندمی ویروس کرونا روی تقاضا برای نفت وجود دارد و ابهامات پیرامون این پاندمی باعث شده است اوپک و آژانس بین المللی انرژی در پیش بینی خود از تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۰ بازنگری کنند. اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود پیش بینی کرد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ به میزان ۹.۰۶ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا می کند در حالی که یک ماه پیش میزان کاهش تقاضا را ۸.۹۵ میلیون بشکه در روز پیش بینی کرده بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، آژانس بین المللی انرژی هم پیش بینی خود از تقاضا برای نفت را ۱۴۰ هزار بشکه در روز نسبت به پیش بینی ماه گذشته کاهش داد که منعکس کننده ضعیف ماندن سفرها در شرایط بالا ماندن آمار ابتلا به کووید ۱۹ و ضعف بخش هواپیمایی است.

منبع: ایسنا

کد خبر 438722

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اوپک پلاس قیمت نفت روسیه بازار نفت آژانس بین المللی انرژی آمار ابتلا به کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بشکه در روز کاهش تولید اوپک پلاس برای نفت پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی/ گانتز: شانس توافق کاهش یافت
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت