Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) در سال ۱۳۹۹ درصدد جذب هدفمند دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری مستعد و توانمند دانشگاه های معتبر جهت تکمیل کادر هیئت علمی و پژوهشگر خود است.

به همین منظور از کلیه علاقه مندان دعوت شده است تا جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این فراخوان به آدرس اینترنتی http://mgt.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ihu.ac.ir  مراجعه و رزومه خود شامل کلیه سوابق آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی  را  ارسال کنند.

لازم به ذکر است پس از بررسی اولیه رزومه های ارسالی، جلسه مصاحبه در کارگروه توانمندی علمی دانشکده برگزار خواهد شد.

رشته های مورد نیاز این دانشکده شامل: مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، اقتصاد، مدیریت مالی، حسابداری، مدیریت منابع انسانی، مدیریت راهبردی، مدیریت فناوری اطلاعات، کارآفرینی، مهندسی صنایع و آینده پژوهی است.

لازم به ذکر است دانشجویان دکتری نیز می توانند رزومه خود را ارسال کرده و کلیه پژوهشگران و اعضای هیئت علمی در صورت تایید در دانشکده، به صورت رسمی جذب سپاه خواهند شد.

همچنین امکان همکاری به صورت پاره وقت نیز در پروژه های پژوهشی دانشکده وجود دارد.

شرایط اختصاصی دانشگاه جامع امام حسین(ع):

۱-    کلیه متقاضیان پس از تایید صلاحیت علمی در دانشکده، ابتدا به عنوان پژوهشگر جذب می شوند. پژوهشگران دانشگاه منبع جذب هیئت علمی بوده و در صورت احراز شرایط علمی و اجرایی، به عضویت هیئت علمی در خواهند آمد.

۲-    متقاضیان بایستی دارای سوابق همکاری در بسیج بوده و شرایط جذب در سپاه را داشته باشند.

۳-    دانشکده مدیریت و اقتصاد دارای ۱۰ مرکز علم و فناوری و یک اندیشکده مستقل به شرح زیر می باشد و علاوه بر فعالیت های پژوهشی، گروه های آموزشی نیز ذیل این مراکز فعالیت می کنند.

متقاضیان متناسب با سوابق و علایقشان جهت ارزیابی علمی به این مراکز معرفی خواهند شد:

۳-۱- مرکز علم و فناوری تحول و تعالی سازمانی (گروه آموزشی مدیریت سیستم ها)

۳-۲- مرکز علم و فناوری مدیریت جهادی (گروه آموزشی مدیریت و رهبری جهادی و اسلامی)

۳-۳- مرکز علم و فناوری مدیریت سرمایه انسانی(گروه آموزشی مدیریت سرمایه انسانی)

۳-۴- مرکز علم و فناوری توسعه تفکر راهبردی(آزمایشگاه مدیریت)

۳-۵- مرکز علم و فناوری اشراف و مدیریت عملکرد سازمانی(گروه آموزشی مدیریت عملکرد)

۳-۶- مرکز علم و فناوری اقتصاد مقاومتی(گروه آموزشی اقتصاد مقاومتی)

۳-۷- مرکز علم و فناوری مدیریت برنامه و بودجه و مالی(گروه آموزشی مدیریت مالی)

۳-۸- مرکز علم و فناوری مدیریت بازرسی و تعالی مدیران (گروه آموزشی مدیریت بازرسی)

۳-۹- مرکز علم و فناوری مدیریت دانش و پژوهش(گروه آموزشی مدیریت دانش)

۳-۱۰- مرکز علم و فناوری رصد و آینده پژوهی (گروه آموزشی آینده پژوهی)

۳-۱۱- اندیشکده پایا

کد خبر 4998080 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع امام حسین ع جذب هیات علمی فراخوان ویروس کرونا آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی کنکور 99 مرکز سنجش آموزش پزشکی پروتکل های بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی توزیع کارت ورود به جلسه آموزش مجازی تعویق کنکور آزمون دستیاری مرکز علم و فناوری مدیریت گروه آموزشی مدیریت هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)

به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک مراسم سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی با حضور خانم طباطبایی استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم طباطبایی در این مراسم اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با چهار نسب به امام حسن مجتبی(ع) می‌رسند، از امام هفتم تا امام یازدهم را درک کردند ولی بیشتر به حضور امام جواد و امام هادی (علیهم السلام) رسیدند.

وی تصریح کرد: برای اثبات عظمت علمی حضرت عبدالعظیم (ع) کافی است بدانیم امام معصوم مردم را برای حل مشکلات دینی و یافتن پرسش‌های اعتقادی و عملی‌شان، به‌ایشان ارجاع داده‌اند، بنابراین ایشان تنها یک محدّث و راوی احادیث اهل‌بیت(ع) نبوده بلکه از علمای بزرگ خاندان رسالت بوده که پس از معصومان، توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و توانمندی علمی‌ایشان نیز مورد تأیید و تصدیق امام هادی (ع) قرار گرفته است.

طباطبایی یادآور شد: در بذل، بخشش، جود و سخاوت ایشان وارد شده که تنها کسی که اقتدا و تبعیت از جد بزرگوار خود امام حسن مجتبی(ع) نمود، ایشان بوده یعنی همانند امام حسن مجتبی(ع)، سخی‌ترین مردم در زمان خود بود.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در خصوص مقام معنوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) باید یادآور شد که ایشان فردی عابد، زاهد و پرهیزگار بودند که روزها را روزه و شب‌ها را به عبادت می‌پرداختند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی آستانه حضرت عبدالعظیم(ع) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء است، شیخ المحدّثین، صدوق، از محمد بن یحیی عطّار (که یکی از اهالی ری است) این‌گونه نقل کرده که "خدمت امام هادی(ع) رسیدم، ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی (ع) را زیارت کردم. امام هادی(ع) فرمود: أما إنّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیٍّ(ع)، بدان که اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خودتان زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (ع) را زیارت کرده باشد.

طباطبایی ابراز کرد: برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین (ع) مقیّد است به فضای سیاسی ویژه‌ای که پیروان اهل‌بیت(ع) در آن مقطع تاریخی در آن زندگی می‌کردند، در زمانی که اختناق شدیدی جهان اسلام را فراگرفته بود و جامعه تشیع در دوران زمامداری افرادی مانند متوکّل، مُعتّز و معتمد عباسی، سخت‌ترین دوران‌های تاریخیِ خود را سپری می‌کرد، در چنین شرایطی، امام هادی(ع) به‌منظور پیشگیری از خطرهایی که از طرف حکومت‌های وقت شیعیان را تهدید می‌کرد، فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را با زیارت امام حسین(ع) برابر دانسته است.

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود