Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:45:22 GMT

بورس دوباره صعودی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۰۰۹۶

بورس دوباره صعودی می‌شود؟

شاخص بورس که از دو روز گذشته به دلیل انتشار خبر منتفی شدن عرضه صندوق دارا دوم وارد فاز اصلاحی شده بود،  در روز چهارشنبه شتاب بسیاری را به خود گرفته بود، اما صحبت فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد و دارایی و دارایی مبنی بر عرضه صندوق «دارا دوم» در نخستین چهارشنبه شهریور ماه و نیز خبر سازمان خصوصی سازی در راستای توقف عرضه بلوکی سهام پالایشگاهی دولت، امید را به بازار بازگرداند و بر این اساس، برخی از کارشناسان پیش‌بینی مثبتی را نسبت به معاملات بورس ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار روز چهارشنبه طبق پیش‌بینی برخی از کارشناسان، معاملات خود را در واکنش به وعده وزیر اقتصاد، مثبت آغاز کرد و نخستین دقایق معاملات خود را با بیش از ۳۰ هزار واحد رشد به ثبت رساند، به مرور و با نزدیک شدن به نیمه دوم معاملات از حجم صعود شاخص بورس کاسته و شاخص بورس با بیش از ۱۲ هزار و ۸۷۹ واحد افت دوباره به کانال یک میلیون و ۹۸۶ هزار واحد بازگشته است.

صعود دوباره شاخص بورس از ماه مهر

«مصطفی صفاری» امروز (جمعه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به روند کنونی معاملات بورس اشاره کرد و گفت: به طور معمول برگزاری مجامع شرکت‌ها در خرداد و تیر ماه، تقسیم سود مجامع و افزایش سرمایه شرکت‌ها برای سال آینده باعث می‌شود تا در مرداد و شهریور ماه با آرامش و تعادلی در معاملات بازار همراه شویم.

وی با بیان اینکه در این دو ماه نمی‌توان در انتظار رشد پرشتاب شاخص بورس مانند چهار ماه گذشته بود، افزود: روند معاملات در بازار در برخی از روزها منفی و در دیگر روزها مثبت است اما در کل براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته روند بازار با شیبی آرام صعودی خواهد بود.

صفاری اظهار داشت: مسیر معاملات بورس در مهر و آبان ماه که گزارش ۶ ماه شرکت‌ها منتشر می‌شود تغییر می‌کند و می‌توان پیش‌بینی کرد که بازار در آن زمان دوباره در مسیر صعودی پرشتابی قرار گیرد.

این کارشناس بازار سرمایه به حمایت دولت از بورس اشاره کرد و گفت: اگر در چند وقت اخیر شاهد حمایت‌های دولت و مجلس از بازار نبودیم، قطعا بازار با برخی از التهابات تاثیرگذار و روند نزولی همراه می‌شد اما این روند صعودی به دلیل عرضه‌های جدیدی که دولت وعده آن را داده است ادامه‌دار خواهد بود.

وی به ریسک‌های تهدیدکننده معاملات بورس اشاره کرد و افزود: در وضعیت کنونی نرخ بهره، تنها خطر اقتصادی محسوب می‌شود که بازار را مورد تهدید قرار داده است، افزایش مجدد نرخ بهره از طریق بانک‌ها را می‌توان به عنوان خطرناک‌ترین ریسک در معاملات بازار تلقی کرد.

صفاری با اشاره به اینکه وجود ریسک‌های سیاسی در بازار کوتاه‌مدت خواهد بود و اثر آن در چند روز نخست خنثی می‌شود، گفت: در صورتی که بانک مرکزی اقدام به کاهش نرخ بهره کند، اقتصاد کشور را می‌توان از بانک‌محوری به سمت سرمایه‌محوری پیش برد.

پیش‌بینی دقیق معاملات بورس، دشوار است

در ادامه «محسن رحمتی»، کارشناس بازار سرمایه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به وضعیت کنونی و متغیرهای بنیادی، روند معاملات بورس صعودی است و شاخص بورس بر کانال دو میلیون واحد ماندگار است اما در این میان ممکن است در بازار با برخی از نوسان ها همراه شویم.

وی با بیان اینکه در وضعیت کنونی نگرانی چندانی بابت ریزش بازار وجود ندارد، گفت: برخی از سهام با مسایلی همراه هستند که ممکن است برای بازار تهدید کننده باشند، همچنان فرصت‌های خوبی برای خرید در برخی از سهام وجود دارد که بر این اساس می‌توان بورس را در میان فعالان  بازار به عنوان بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری قلمداد کرد.

رحمتی پیش‌بینی خود از روند بازار را اینگونه بیان کرد: شاخص بورس برای نخستین بار با چنین رشد پر شتابی به این سطح از معاملات رسیده است؛ بنابراین در موقعیت کنونی نمی‌توان به سادگی پیش‌بینی دقیقی را از این بازار ارائه داد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه در وضعیت فعلی نگرانی از بابت ریزش شاخص بورس در بازار وجود ندارد، اظهار داشت: در برخی از سهام با برخی از مسایل همراه خواهیم بود که ممکن است سرمایه‌گذاری در آنها خطراتی را به لحاظ ضرر و زیان با خود به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه فرصت‌های خوبی که برای سرمایه‌گذاری در برخی از سهام وجود دارد بنابراین می‌توان همچنان بورس را در بین فعالان بازار به عنوان بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری معرفی کرد.

به گفته رحمتی، شاخص بورس برای نخستین بار به این سطح از رشد رسیده است، به همین دلیل نمی‌توان به سادگی پیش‌بینی دقیقی را از این بازار ارائه داد.

وی با بیان اینکه اکنون نمی‌توان از بازار انتظار رشدهای اخیر را که با صف‌های خرید طولانی همراه بوده است را داشت، گفت: به طور حتم بازار، روند آرام‌تری را نسبت به قبل در پیش خواهد گرفت.

رحمتی افزود: با توجه به روند بنیادی موجود در بازار، ورود شاخص بورس به کانال دو میلیون و ۵۰۰ هزار واحد تا دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد تا پایان شهریور ماه دور از ذهن نیست.

برچسب‌ها بازار سهام فرهاد دژپسند سهام عدالت سامانه سهام عدالت بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه پروندهٔ خبری بازار بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام فرهاد دژپسند سهام عدالت سامانه سهام عدالت بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه بازار سهام فرهاد دژپسند سهام عدالت سامانه سهام عدالت بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه بازار سرمایه سرمایه گذاری معاملات بورس برخی از سهام هزار واحد شاخص بورس پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز بارشد ۱۰۶۹ واحدی به سطح دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی رسید. 

به گزارش مشرق، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) با رشد یک هزار و ۶۹ واحدی همراه بود و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید.

اما در مقابل شاخص کل هم وزن با ۴۶۵۰ واحد رشد، رقم ۷۶۳ هزار و ۶۵۵ واحدی را ثبت کرد.

همچنین نمادهای پارسان، فولاد، فملی، کگل، شبندر، شپدیس و بوعلی نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر را روی شاخص گذاشتند. نمادهای ذوب، خزامیاد، فولاد، کاما، کساپا، خودرو و فاذر پر تراکنش‌های بازار بودند.

در معاملات فرابورس نیز شاخص کل با ۱۱۶ واحد رشد به رقم ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید و نمادهای آریا، فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و فغدیر پر تراکنش‌های بازار بودند.


دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس امروز ۵ اردیبهشت/رشد۱۰۷۱ واحدی
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • محرک جدید بورس
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳