Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس کمیسیون نام گذاری شورای شهر تهران گفت: یکی از سیاست های ما در شهر تهران این بوده که بتوانیم نام های تکراری را به تدریج تغییر دهیم.
محمد جواد حق شناس، ریس کمیسیون نام گذاری شورای شهر تهران ، در تشریح نام گذاری های مصوب اخرین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در این جلسه پیشنهادات مربوط به آبان ماه و آذرماه سال گذشته که در کمیسیون نام گذاری شورای شهر تهران مطرح شده بود در صحن شورا مورد بررسی قرار گرفت و حدود 22 نام مصوب شد که برخی مربوط به گذرها و معابر فاقد نام بود و برخی تغیراتی بود که در نام ها داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: بر اساس پیشنهاداتی که وجود داشت تمامی موارد با رأی مثبت اعضای شورا در صحن علنی همراه شد و همگی به تصویب رسید؛ یکی از مهم ترین نام هایی که توجه اصحاب رسانه را نیز به همراه داشت پیشنهادی برای نام گذاری معبری به نام مهندس بازرگان بود که در کمیسیون مطرح شده بود، اما اینکه چه گذری به نام ایشان باشد تا نسبت میان نام ایشان و گذر وجود داشته باشد مسئله مورد پرسش بود.
او ادامه داد: پس از بررسی ها به این جمع بندی رسیدیم که مهندس بازرگان فارغ از وجه مبارزات سیاسی و مذهبی قبل انقلاب خود وجه دیگری برای شهر داشتند که متاسفانه خیلی مورد توجه قرار نگرفته است و آن هم نقش ایشان در دهه 20 و 30 به عنوان مسئول بهبود کیفیت آب شرب تهران و لوله کشی آب شرب تهران بوده که نقش ارزشمندی برای ارتقاء سلامت و خدمت رسانی شهری داشتند و درحالی که بسیاری از این نقش مهندس بازرگان بی اطلاع هستند.
او تاکید کرد: یکی از سیاست های ما در شهر تهران این بوده که بتوانیم نام های تکراری را به تدریج تغییر دهیم در مورد نام سازمان آب نیز 13 بار در گذرها و معابر شهر تهران این نام تکرار شده است؛ اگر برای سازمان آب جایگاه و حرمتی قائل باشیم یکی از این نام ها برای شهر کفایت می کند و مابقی می تواند تغییر کند لذا مقرر شد نام سازمان آب در منطقه 2 و 5 حدفاصل شیخ فضل الله تا صادقیه به نام مهندس بازرگان نامگذاری شود.
رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به نام گذاری معبری به نام اعظم طالقانی اشاره کرد و افزود: خانم اعظم طالقانی از چهره های ارزشمند مبارزه قبل از انقلاب بودند و در ادامه مبارزات پدر یعنی آیت الله طالقانی به زندان افتادند و به حبس ابد محکوم شدند و در سال 1356 با مبارزات مردم ایران و تهران از زندان آزاد شدند و در دوره اول مجلس به پارلمان راه پیدا کردند؛ همچنین ایشان روزنامه نگار، مدیرمسئول و صاحب امتیاز دو مجله معتبر بعد از انقلاب بودند.
او افزود: بر همین اساس محل زندگی ایشان در محدوده خیابان شهید کلاهدوز در منطقه 3 به نام ایشان نامگذاری شد. حق شناس ادامه داد: درخواستی هم توسط سازمان نظام پزشکی وجود داشت مبنی بر اینکه برای بزرگداشت بیش از 150 نفر از همکارانشان از کادر پزشکی، درمانی و پرستاری که در مقابله با کرونا جان خود را از دست داده اند در آستانه روز پزشک بتوانیم نام گذاری برای آنها داشته باشیم و عنوان مدافعان سلامت برای این نام گذاری پیشنهاد شده بود که به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.
او ادامه داد: بر این اساس عنوان مدافعان سلامت در خیابان زرافشان شمالی در نزدیکی وزارت بهداشت و درمان که قبلا حدود 7 گذر منشعب از آن به نام پزشکان شایسته کشور نامگذاری شده بود، خیابان اصلی نیز به نام مدافعان سلامت نام گذاری شد که این کار در راستای قدردانی از تلاشهای غیرقابل توصیف و خدمات آنها بوده است.
به گزارش شهر به نقل از ایسنا، حق شناس تاکید کرد: حدود 15 نام گذاری دیگر نیز به نام شهیدان والامقام کشور در آخرین جلسه شورای شهر تهران به تصویب رسید و تعدادی پل و میدان بی نام وجود داشت که پیشنهادات کمیسیون برای نام گذاری آنها همگی در شورا با اتفاق آراء به تصویب رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای شهر تهران مهندس بازرگان نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل حریم شهر تهران گفت: مساحت محدوده ۵ هزار و ۹۱۸ کیلومتر مربعی که به عنوان حریم پایتخت شناخته می‌شود، بالغ بر ۹ برابر وسعت محدوده شهر تهران است و صیانت از این عرصه بسیار دشوار است.

علی اکبر فسایی افزود:شهرداری تهران در حال برنامه ریزی برای هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • کدام مناطق پایتخت در جدول تصادفات صدرنشین هستند؟
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • نهضت آسفالت‌ریزی در کمالشهر راه‌اندازی شد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • در معابر لغزنده پایتخت فاصله طولی را رعایت کنید
  • معابر پایتخت لغزنده است،مراقب باشید/ معابر تهران پر تردد