Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@06:24:19 GMT

کرونا بیش از انتظار به اقتصاد ژاپن ضربه زد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۳۴۴۷

کرونا بیش از انتظار به اقتصاد ژاپن ضربه زد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، اقتصاد ژاپن بیش از انتظار کوچک خواهد شد و شاهد اندکی کاهش قیمت ها خواهد بود که نشان دهنده ماهیت شکننده بهبود اقتصادی از ویرانی ناشی از ویروس کروناست.

به گفته تحلیلگران، تشدید تنش های آمریکا و چین، دلیل دیگری از نگرانی برای سومین اقتصاد جهان است که به شدت به صادرات وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارو سایتو، مدیر ارشد اجرایی موسسه تحقیقاتی NLI  گفت: «فعالیت های اقتصادی به علت اقدامات فاصله گذاری اجتماعی با محدودیت هایی روبروست.»

«اقتصاد ژاپن احتمالا سال آینده بهبود می یابد اما خسارات عظیمی که امسال متحمل شده است را جبران نخواهد کرد.»

نتایج نظرسنجی از 32 اقتصاددان نشان داد پیش بینی شده، اقتصاد این کشور در سال مالی کنونی تا مارس سال آینده 5.6 درصد کوچک شود که بیش از رقم 5.3 درصد پیش بینی شده در ماه گذشته است. در بدترین سناریو، اقتصاد ژاپن 8 درصد کوچک می شود.

اقتصاد ژاپن در سال آینده که از آوریل آغاز می شود، تنها 3.3 درصد رشد خواهد داشت.

همچنین بیش از 80 درصد اقتصاددان هایی که از آنها شده ، پاسخ داده اند اگر واشنگتن و پکن بخواهند به سمت ایجاد مناطق اقتصادی خود حرکت کنند، این اقدامات بر شرکت های ژاپنی اثرات سوئی خواهد داشت.

هیروشی اوگای، اقتصاددان ارشد اوراق قرضه بانک جی پی مورگان در ژاپن گفت: «ایجاد بلوک های اقتصادی توسط این دو کشور، رشد بهره وری در جهان را کاهش می دهدو بر رشد احتمالی ژاپن و رشد بهره وری شرکت های ژاپنی تاثیر منفی خواهد گذاشت.»

پربیننده ترین باارزش‌ترین شرکت‌های خودروسازی جهان کدامند؟/ سود باورنکردنی تسلا به رغم فروش کمتر آغاز رای‌گیری شورای امنیت درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران حال بشار اسد خراب شد ادعای جدید سنتکام ،نیروهای ایرانی یک کشتی را توقیف کردند کدام بخش‌های بازار سهام آمریکا بهترین عملکرد را در دوران کرونا داشته‌اند؟/ پیشتازی شرکت‌های فناوری اطلاعات

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ژاپن اقتصاد جهان اقتصاد ژاپن کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت اقتصاد ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • آرسنال ۳-۰ بورنموث: در انتظار لغزش تیم پپ
  • آرسنال 3-0 بورنموث: در انتظار لغزش تیم پپ