Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز البته انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا (NIAID) می‌گوید این کار هنوز مراحل مقدماتی را می‌گذراند و «کارآزمایی‌های چالش انسانی» جایگزین کارآزمایی‌های بالینی مرحله سوم که هم اکنون بر روی واکسن‌های تجربی کووید-۱۹ ساخته شده بوسیله شرکت‌های «مدرنا» و «فایزر» در حال انجام است، نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکایی  مسئول مبارزه با پاندمی کرونا تحت فشار گروه‌های پرنفوذی مانند گروه «یک روز زودتر» و دیگران قرار دارند که کارآزمایی‌های چالش انسانی راهی برای سرعت بخشیدن به آزمایش‌های واکسن کووید-۱۹ می‌دانند. اغلب کارآزمایی‌های واکسن‌ها بر عفونت‌های اتفاقی افراد واکسن‌زده شده متکی هستند و برای همین ممکن است مدت زیادی طول بکشند.

هزاران نفر داوطلب آلوده شدن با ویروس کرونا برای آزمایش واکسن شده‌اند نامه دانشمندان: آلوده کردن عامدانه داوطلبان با ویروس کرونا برای تسریع تولید واکسن لازم است

برخی از شرکت‌های داروسازی از جمله شرکت آسترا-زنکا و شرکت جانسون و جانسون گفته‌اند که کارآزمایی‌های چالش انسانی را برای آزمایش واکسن کووید-۱۹ در صورت لزوم مد نظر قرار خواهند داد.

NIAID می‌گوید بررسی‌ها درباره ملاحظات فنی و اخلاقی برای انجام کارآزمای‌های چالش انسانی را شروع کرده است تا معلوم شود آیا این نوع بررسی‌ها برای ارزیابی کامل واکسن‌ها و داروهای بالقوه برای کروناویروس جدید (سارس-کوو-۲)‌لازم هستند یا نه.

از جمله این بررسی‌ها تلاش برای ساختن یک گونه مناسب «سارس-کوو-۲»، تهیه پیش‌نویس پروتکل بالینی در این مورد و شناسایی منابع مورد نیاز برای انجام چنین بررسی‌ها است.

بررسی‌های چالشی کوچک در واحدهای کوچک ایزوله انجم می‌شوند تا ویروس تحت کنترل باشد. بررسی‌های چالشی بزرگتر بر روی حدود ۱۰۰ نفر باید در مکان‌های متعدد انجام شود و نیاز به ماه‌ها آمادگی قبلی برای هماهنگ کردن بررسی‌ها دارد.

این نوع بررسی‌ها معمولا در هنگامی انجام می‌شوند که ویروس به طور گسترده‌ای در حال گردش در جامعه نباشد  که در مورد کووید-۱۹ در حال حاضر صدق نیست. بسیاری از دانشمندان کارآزمایی چالش انسانی را برای کروناویروس جدید غیراخلاقی می‌دانند چرا که هیچ «درمان نجات‌بخشی» برای افرادی که ممکن است بیمار شوند، در دست نیست.

جوآن وان هوف، رئیس بخش‌ واکسن‌های جهانی در شرکت جانسون و جانسون در هفته پیش در مصاحبه‌ای گفت که مقدمات انجام چنین کارآزمایی‌هایی در سراسر جهان در حال فراهم شدن است و این شرکت نیز این مسیر را دنبال می‌کند.

وان هوف گفت چنین کارآزمایی‌ها در مواردی که گردش گسترده ویروس در جایی متوقف شده باشد، ممکن است به عنوان یک گزینه برای آزمایش کردن واکسن در نظر گرفته شود، اما چنین اقدامی فقط هنگامی انجام خ واهد شد که موضوعات اخلاقی مربوط به آن حل‌وفصل شده و درمانی موثر در اختیار باشد.

NIAID گفت همچنان کارآزمایی‌های میدانی برای ارزیابی واکسن‌های بالقوه کروناویروس جدید اولویت دارند، اما گزینه کارآزمایی‌های چالشی را برای نسل‌های آینده واکسن‌ها یا درمان‌های برای کرونا مد نظر دارد.

کد خبر 540227 برچسب‌ها كروناويروس واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن چالش انسانی چالش انسانی کارآزمایی ها کووید ۱۹ بررسی ها واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • منابع آگاه: دولت بایدن و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره یک توافق هستند
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی