Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@23:42:17 GMT

تعیین و تکلیف مشاغل پرخطر در شهرستان‌های قرمز

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۶۲۷۰

تعیین و تکلیف مشاغل پرخطر در شهرستان‌های قرمز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طبق مصوبه ابلاغیه تعدادی از مشاغل و کسب‌وکارها در شهرستان‌های قرمز بعد از تصویب در شورای شهر دچار محدودیت می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: وضعیت کنونی استان در حوزه کرونا حکایت از بروز یک بحران جدی در حوزه درمان دارد و  با گسترش دامنه کرونا در موج دوم تاکنون شهرستان‌های اراک، خمین، دلیجان، ساوه ، خنداب، فراهان و کمیجان قرمز شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالیان اظهار کرد: بر اساس آخرین جمع‌بندی شهرستان‌های محلات و شازند از توابع استان مرکزی نیز در وضعیت نارنجی و یا خطر کرونا هستند و آشتیان، تفرش و زرندیه نیز در فهرست زرد بوده و اگر کوچک‌ترین اهمالی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت بگیرد بحرانی می‌شوند.

وی ادامه داد: طبق مصوبه ابلاغیه تعدادی از مشاغل و کسب‌وکارها در شهرستان‌های قرمز بعد از تصویب در شورای شهر دچار محدودیت می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مشاغل و کسب‌وکارها به چهار گروه تقسیم می‌شوند که بعد از تصویب در شورای پدافند استان‌های قرمز باید سه دسته از مشاغل دچار محدودیت شوند ،که بعد از بررسی از جنبه‌های گوناگون و تصویب در شورای پدافند استان ابلاغ خواهد شد.

وی در خصوص علائم بیماری کرونا، اصلی‌ترین علامت ویروس را تب، تنگی نفس و سرفه دانست و افزود: در چند ماه اخیر شاهد علائم گوارشی، شامل دل‌درد ،حالت اسهال و استفراغ در میان مبتلایان بوده‌ایم ،همچنین کاهش حس بویایی و چشایی امتیاز بیشتری را به خود اختصاص داده است،که مردم باید این علائم را نیز مدنظر داشته باشند.

جمالیان خاطرنشان کرد: با توجه به‌پیش رو بودن فصل پاییز و زمستان اکثر ویروس‌ها در فصول سرد حالت تهاجمی به خود می‌گیرند، که یکی از علل نگرانی ما افزایش میزان بستری  در فصول آتی است، لذا مردم باید پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک صحیح و رعایت فاصله اجتماعی را همیشه موردتوجه قرار دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تصویب در شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان