Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل بایبوردی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تشریح کرد: این مهم شامل صنایعی است که با فرآوری محصولات کشاورزی، دامی و صنعتی می‌تواند به توسعه و رونق کسب و کار، اشتغال‌زایی، کارآفرینی، ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری منجر شود و ضمن جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی، دامی و صنعتی به تقویت ارتباط دانشگاه با بخش صنعت و کشاورزی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرآورده‌های لبنی در حوزه دام‌های کویری به صورت تولید، بسته‌بندی و عرضه شیر، دوغ و کشک شتر، کشتار دام و طیور و عرضه محصولات مربوطه به‌صورت بسته‌بندی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات می‌تواند در رونق تولید و اشتغال‌زایی این شهرستان کمک‌ شایانی داشته باشد.

فرماندار آران و بیدگل همچنین محصولات شیلاتی شامل پرورش ماهی قزل‌آلا، اوزون برون و تولید خاویار را از دیگر ظرفیت‌های این شهرستان در حوزه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی عنوان کرد.

وی بیان کرد: تولید آرد نان، کیک و شیرینی از گندم‌های تولیدی یا فرآوری محصولات کشاورزی مازاد مانند طالبی برای استفاده سایر بخش‌های صنایع غذایی، توسعه صنایع بسته‌بندی و سورتینگ کلاله، زرگل و گل زعفران، گل محمدی و گیاهان دارویی، توسعه مراکز تولید و بسته‌بندی بذرهای مربوط به گیاهان کویری منجمله گندم، جو، ذرت، ارزن، شنبلیله، سبزی‌ها و بذرهای مرتعی به‌صورت نیم‌کوب، خشک و پودر می‌تواند به کارآفرینی و تحقق جهش تولید در حوزه تولید محصولات زراعی منجر شود.

بایبوردی همچنین تولید محصولات باغی با ایجاد و توسعه صنایع فرآوری، بسته‌بندی و سورتینگ پسته، راه‌اندازی و توسعه صنایع فرآوری گلاب، عرقیات، شربت‌ و اسانس را نیز در راستای تحقق رونق و جهش تولید مهم ارزیابی کرد.

وی راه‌اندازی صنایع دانه‌بندی تصفیه نمک و فرآورده‌های نمکی، ایجاد صنایع تبدیلی ماسه و ریگ مانند تولید ساعت شنی از ریگزارها و کویرهای شهرستان را نیز از دیگر صنایع قابل راه‌اندازی در قالب صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع کوچک برشمرد.

فرماندار آران و بیدگل تاکید کرد: می‌توانیم با راه‌اندازی خوشه‌ها و شبکه‌های کسب و کار در حوزه‌های نمک‌، ماسه، گل محمدی، زعفران و گیاهان دارویی شاهد رونق صنایع کوچک در این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به رتبه نخست تولید فرش ماشینی آران و بیدگل در کشور و رتبه دوم در جهان، اظهار داشت: نزدیک به ۴۰۰ میلیون مترمربع فرش ماشینی از ابتدای دولت تدبیر و امید در این شهرستان تولید داشتیم که رقمی قابل توجه است.

بایبوردی تاکید کرد: افزون بر ۶۰۰ میلیون دلار فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن از ابتدای دولت یازدهم تا کنون از این شهرستان به سایر کشورهای جهان صادر شده است که این رقم، جایگاه ویژه منطقه را در کشور نشان می‌دهد.

وی در ادامه به فعالیت بیش از ۹۰ درصد صنایع آران و بیدگل در زمینه تولید فرش ماشینی اشاره و تصریح کرد: تک محصولی بودن این شهرستان به شکلی تهدید تلقی می‌شود که نیاز به مدیریت دارد تا ضمن حفظ این صنعت، به سمت استقرار صنایع نوین با فناوری‌های پیشرفته و ایجاد شغل‌های زودبازده اقتصادی در بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات حرکت کنیم.

فرماندار آران و بیدگل یکی از اثرهای جهش تولید را کاهش نرخ بیکاری به عنوان یکی از دغدغه‌های روز در کشور عنوان کرد و افزود: می‌توان با راه‌اندازی کسب و کارهای نوین بر پایه فناوری اطلاعات، شاهد پیشرفت هرچه بیشتر این شهرستان در دولت دوازدهم باشیم.

وی همچنین به سهم یک درصدی آران و بیدگل از صنایع کوچک کشور اشاره کرد و گفت: بیش از پنج درصد نوآوری‌ها بر اساس آمارهای موجود از سوی صنایع کوچک رخ می‌دهد و برخورداری از قدرت جذب بالای نیروی کار از دیگر مزیت‌های آنهاست.

بایبوردی یادآور شد: بیش از ۸۰ هزار واحد صنعتی کوچک در کشور وجود دارد که از این تعداد، ۸۱۰  واحد صنعتی در شهرستان آران و بیدگل فعالیت می‌کنند.

شهرستان آران و بیدگل با جمعیت بیش از ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها صنایع تبدیلی جهش تولید اصفهان آران وبیدگل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع تبدیلی جهش تولید اصفهان آران وبیدگل صنایع تبدیلی جهش تولید اصفهان آران وبیدگل صنایع تبدیلی و تکمیلی آران و بیدگل توسعه صنایع فرش ماشینی صنایع کوچک راه اندازی بسته بندی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • ابراز خرسندی شهروندان آران و بیدگل از بهسازی معابر شهر + فیلم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از پیش منزوی شده اند
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • غبار روبی گلزار شهیدای آران و بیدگل
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • پر شدن سیل بند‌ها بر اثر بارش باران شهروندان آران و بیدگل را شگفت زده کرد + فیلم
  • تجلیل از کارگران شرکتهای فرش آران و بیدگل
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات