Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نائب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: چندجانبه‌گرایی ایران با رویکرد «نگاه به شرق» توانست بار دیگر یکجانبه‌گرایی آمریکا را شکست دهد. تاریخ انتشار: 10:38 - 25 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۶۷۸۴

خبرگزاری میزان - سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در حساب توئیتری خود نوشت: چندجانبه‌گرایی ایران با رویکرد «نگاه به شرق» توانست بار دیگر یکجانبه‌گرایی آمریکا را شکست دهد؛ بسیاری از کشور‌های عضو شورای امنیت به دلیل اینکه می‌دانستند اگر رأی مثبت هم بدهند، باز قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران توسط چین و روسیه وتو می‌شود، حاضر نشدند با آمریکا همراهی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پیشتر هم نوشته بود در مقابل سیرک مکرون، که به اعزام نیروی مثلاً امدادی با ناو جنگی به سواحل بیروت منجر شده، لازم است ایران عنان یک تحرک حقیقی بین‌المللی جهت مدیریت این بحران را بدست گرفته تا با مشارکت کشور‌های همسو، بازیگری دشمنان مقاومت در زمین لبنان پایان یابد.

قطعنامه پیشنهادی رژیم وحشی آمریکا برای جلوگیری از لغو تحریم‌های حوزه تسلیحاتی کشورمان که زمان ۵ ساله آن بر اساس برجام، مهر ۹۹ به پایان می‌رسد، در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل رد شد. در این نشست، روسیه و چین به قطعنامه یادشده رأی منفی و ۱۱ عضو دیگر نیز رأی ممتنع دادند. صرفاً رأی رژیم تروریستی آمریکا و کشور ذره‌ای (Micro state) جمهوری دومینیکن به آن رأی مثبت دادند. برخی معتقدند اقدام رژیم آمریکا در ارائه این طرح، تلاشی برای هموار کردن مسیر استفاده از مکانیسم ماشه است.

بیشتر بخوانید: قانون نظارت بر رفتار نمایندگان اصلاح می‌شود/ تشکیل چند پرونده علیه نمایندگان مجلس یازدهم

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای امنیت تحریم تسلیحاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.   به گزارش ایرنا؛ در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.   در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.   قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.   گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند. بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پتانسیل چندجانبه گرایی شانگهای در برابر اسراییل
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • باقری کنی: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • بریکس برای تحرک کشور‌های عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • باقری: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا